Skoro murawa jest w kiepskim stanie, to tym bardziej trzeba uważać na wrzutki ze skrzydła i ze stałych fragmentów. Przypomnę, że bardzo dobrze grają głową Brożek, Głowacki, Guzmics. Trzeba też pamiętać o strzałach z dystansu Guerriera. Klepanie środkiem boiska? Będą mieli z tym takie same problemy, jak my: po pół godzinie może tam być kartoflisko.
-
-
(WIKTORIA)[17] gts - Cracovia 1 : 2
[b]Wisła Kraków - Cracovia, godz. 18:00, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa).[/b]
http://www.90minut.pl/news/259/news2594831-17-kolejka-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
W tym sezonie gwizdał 13 razy. 5 razy wygrali goście;) 5 razy wygrali gospodarze:X i 3 razy był remis:S. Nam ostatnio gwizdał ze Ślaskiem(tu)
Pamiętne decyzje w Szczecinie w zeszłym sezonie
Rymaniak w podstawie...........Mam złe przeczucia.
Bardzo fajny wywiad, polecam. O derbach i nie tylko. Poniżej link
[url=http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/kuzyn-wislak-po-przegranych-derbach-trzy-dni-i-noce-nie-jadl-i-nie-spal-rozmowa_11511.html]lovekrakow.pl[/url]
[s]Z sędzią Kwiatkowskim jeszcze na wyjeździe nie wygraliśmy. Kolejne fatum do złamania[/s].
Mój błąd nie sprawdziłem pierwszej ligi.
Wygraliśmy 2:1 w Świnoujściu 21-10-2013 (I liga)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W tym sezonie gwizdał 13 razy. 5 razy wygrali
> goście;) 5 razy wygrali gospodarze:X i 3 razy
> był remis:S. Nam ostatnio gwizdał ze
> Ślaskiem(tu)
Wiśle sędziował 3 razy w tym sezonie i był 2 razy remis i przegrana.
No to teraz czas na szóste zwycięstwo gości .Czas najwyższy .(:P)
Obym miał mnóstwo pracy w wątku z Klasyfikacją Kanadyjską. "Jest to poświęcenie, na które jestem gotów"
Kundle na swoim forum i stronach pewne, że nas rozniosą. Mam nadzieje, że wygramy 0:3 i uciszymy tą psiarnie.
wisła przegrała tylko dwa mecze na 16e
Przegrają teraz trzeci.
Mecz będzie do pierwszej bramki - coś jak z Pogonią - jak ich napoczniemy szybko, to bardzo wysoko wygramy.
śmierdzi remisem 0:0 po nudnych zapasach w błocie
roch Napisał(a):
> Przegrają teraz trzeci.
>
> Mecz będzie do pierwszej bramki - coś jak z
> Pogonią - [b]jak ich napoczniemy szybko, to bardzo
> wysoko wygramy.[/b]
Nawet jak ich szybko napoczniemy (co sie stanie mam nadzieje) to wysoko nie wygramy i to bedzie zupelnie inny mecz jak z Pogonia.
Burki ostatni raz wygrały u siebie w kamieniołomie 28 sierpnia z malinowymi nosami.
Byłoby zajebiście puknąć ich tam choćby 1-0 i odskoczyć im na siedem punktów.Marzenie B)-
gts zapelni chyba stocznie
[url=http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/ile-biletow-zostalo-na-krakowskie-derby_11549.html]klik[/url]
Po prostu wygrać. Czy po pięknym, obfitującym wiele goli spektaklu czy po mordowaniu się na beznadziejnej murawie - nie dbam o to. Chciałbym zobaczyć tryumf na ich terenie.
kristhc Napisał(a):
> Bardzo fajny wywiad, polecam. O derbach i nie
> tylko. Poniżej link
>
> lovekrakow.pl
Ten wymieniany członek rodziny to nie jeden wiślak w rodzinie pana Kolasy. Zapomniał o wnuku który jest zdeklarowanym psiakiem. No chyba, że go dziadek wydziedziczył ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)