[img]http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_RaMvBXai4fmbib1Fbci249Gip8UnmPoE.jpg[/img]
-
-
PIS wszystkiemu czyli...........
- Edytowany
"Tłumaczenia" Błaszczaka po wypadku
[i]Szef MSWiA nie podał konkretów ws. planowanych zmian w BOR. Powiedział natomiast, że sytuacja w BOR się poprawia, jeśli chodzi m.in. o temat eksploatacji służbowych samochodów; poinformował m.in, że w marcu ubiegłego roku szef BOR wydał zarządzenie w tej sprawie.[/i]
i od czasu wydania przez nowego pisbolszewickiego szefa BOR zarządzenia w tej sprawie i eksploatowania samochodów na nowych (pisbolszewickich) zasadach - zaczęły się wypadki VIPów, których za czasu poprzedniego BORu , tak fatalnie zarządzanego - zdaniem B laszczaka - jakoś nie było.
Ale najważniejszą zmianą w BOR będzie zapowiedzaiana przez pisbolszewię zmiana nazwy. To rzecz jasna będzie panaceum na wszystkie bolączki nękające tę służbę
zarządzenie, zakaz, reorganizacja, ustawa normująca, KERM, pycha i arogancja władz - to wszystko szanowni wielbiciele pisbolszewii już było. W latach 1949-89
Myślalem, ze to se ne vrati. Ale byłem naiwny
- Edytowany
Na TVPis jak to nazywacie wymazali podwojna ciagla zeby wszystko bylo ok :) :)
Czyli mozan to nazwac manipulacja chyba??
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/q82/p75x225/16649432_1111758465620476_4578816161761809296_n.jpg?oh=8b262813617396c09f71244b674a19e2&oe=594549E1[/img]
Wykład u o. Rydzyka to "uroczystość państwowa"? Zaskakujące słowa wiceministra.
- Minister Macierewicz jechał z jednej uroczystości o charakterze państwowym na inną uroczystość o charakterze państwowym - powiedział na antenie Radia Zet Jarosław Sellin, odnosząc się do niedawnego karambolu z udziałem szefa MON.
- coraz weselej hahaha.
Tak teraz będzie wyglądać kolumna Rządowa ;)
http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,2249717,iSort,1,iTime,1,iAId,2
Kruszyna zobacz sobie ile lat mają zdjęcia na google maps, do teraz można było pięc razy przemalować jezdnię i zbudować drugie pasmo. Nie wiem po co mieliby manipulować, bo kolumny pojazdów uprzywilejowanych podwójna ciągła nie obowiązuje, oczywiście pod warunkiem zachowania zasad bezpieczeństwa.
A tu odpowiedź na manipulację manipulacji :D
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/wiadomosci-tvp1-fakty-tvn-wypadek-beaty-szydlo-manipulacja
- Edytowany
Dokladnie tak zrobiono Sterby.... pozmieniali znaki poziome na jezdziach jak premierem zostala Szydlo bo bedzie tam czesciej bywala w poblizu bo rodzinny dom ma blisko... Dokladnie wszedzie zrobili przerwyana zamiast podwojnej ciaglej...
A na powaznie.... po wypadku jakims na luku drogi gdzie zginelo sporo osob byl gdzies program na temat wlasnie zmian na drogach i znaki poziome na drodze zmiania sie bardzo czesto ale w strone...ZAKAZU niz pozwolenia na niebezpieczne manewry tym bardziej w srodku miasta... Takze ...
Wiedzialem ze bedzie tlumaczenie z Twojej strony ze to media racji nie maja i ze zdjecia kijowe i ze wogole spodnica ja cisnela... :)
Co nie zmienia faktu ze bardzo lubie czytac Twoje posty w tym watku i szanuje kazde Twoje zdanie i dziekuje za bardzo rzeczowe odpowiedzi na moje pytania zwiazane z polityka . :) Pozdrawiam
- Edytowany
[quote='szuwarek' pid='1218601' dateline='1486897712']
Wykład u o. Rydzyka to "uroczystość państwowa"? Zaskakujące słowa wiceministra.
- Minister Macierewicz jechał z jednej uroczystości o charakterze państwowym na inną uroczystość o charakterze państwowym - powiedział na antenie Radia Zet Jarosław Sellin, odnosząc się do niedawnego karambolu z udziałem szefa MON.
- coraz weselej hahaha.
[/quote]
gala z okazji wręczania jakiejś podrzędnej nagrody szeregowemu p.osłowi to tez uroczystość państwowa?
pisbolszewii się w dupach poprzewracało
[quote='KruszynaKSC' pid='1218615' dateline='1486899476']
Dokladnie tak zrobiono Sterby.... pozmieniali znaki poziome na jezdziach jak premierem zostala Szydlo bo bedzie tam czesciej bywala w poblizu bo rodzinny dom ma blisko... Dokladnie wszedzie zrobili przerwyana zamiast podwojnej ciaglej...
A na powaznie.... po wypadku jakims na luku drogi gdzie zginelo sporo osob byl gdzies program na temat wlasnie zmian na drogach i znaki poziome na drodze zmiania sie bardzo czesto ale w strone...ZAKAZU niz pozwolenia na niebezpieczne manewry tym bardziej w srodku miasta... Takze ...
Wiedzialem ze bedzie tlumaczenie z Twojej strony ze to media racji nie maja i ze zdjecia kijowe i ze wogole spodnica ja cisnela... :)
[/quote]
Towarzysz Broszka miała miesiączkę. Przecież to był 10-ty :)
Kukiz: skoro władza nie potrafi zadbać o swoje własne bezpieczeństwo, to jaką ja mam pewność, jako obywatel, że z moim bezpieczeństwem jest w porządku?
Kukiz się obudził...ja już od niepamiętnych czasów zadbałem o własne i rodzinnne bezpieczeństwo :D
po kolei :)
Obrazek z dzisiaj, jak wygląda nieszczęsne skrzyżowanie w dzień a co dopiero w nocy - szukajcie linii ;)
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4dlCf3WAAA419I.jpg[/img]
teraz jak wyglądał wypadek, bo są osoby ranne
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/16709584_1427038257367453_1509739710_o.png?oh=8d9fffefe8a7835d2247e23628cd1a71&oe=58A2D094[/img]
PRAWDOPODOBNIE, młody chłopak przepuścił lecący na sygnałach pierwszy pojazd i skręcił przed drugim, pewnie go nie zauważył. Kierowca BOR-u łamiąc PROCEDURY BEZPIECZEŃSTWA DLA OSÓB CHRONIONYCH odbił od cieńkusia i wyrypał w drzewo. Teoretycznie, powinien bez względu na wszystko STARANOWAĆ skręcający pojazd. Mówię o przepisach w ochronie przewożonych osób. Dotyczy to od prawa do lewa - bez poglądów politycznych. Czym by się to skończyło, gdyby pancerny pojazd wydymił w to pudełko, każdy może sobie wyobrazić. Postąpił jak postąpił - chłopak bez uszkodzeń, Beata w szpitalu a on ma połamane nogi i prawdopodobnie pękniętą miednicę. Powtórzę, trzymając się przepisów - BORowik je ZŁAMAŁ.
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/16729948_1427058060698806_1291903492_n.jpg?oh=4bdbdd9f66ee2b9ee18144aa4883d642&oe=58A2A821[/img]
Następna sprawa, czy prawidłowo wyprzedzał. Oczywiście. Odnieśmy to do konwojowania nas kibiców przez radiowozy, jazda pod prąd, wstrzymywany ruch itd. Zawsze tak samo - naprzód na śmigłach Policja, potem autobus-y, pośrodku czasem następny radiowóz, koniec też na śmigłach zamykający kolumnę. Czy zawsze są włączone sygnały dźwiękowe ? Nie, nie zawsze. Zazwyczaj wyją przy większych skrzyżowaniach, przez ruchliwe miejsca miejskie itd. Na prostych odcinkach są wyłączane, lecą same światła. Czy kolumna rządowa powinna mieć włączone dźwięki ? Tak, bo była w trakcie wyprzedzania pojazdu będąc na pasie pod prąd. Jak było ? Nie wiem, poczekam na oficjalne wyniki śledztwa. Politycy i dziennikarze powinni zważać na słowa, bo niektóry hejt związany z wypadkiem, można porównać tylko do zbydlęcenia....takie porównanie, by zrozumieć istotę
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4X9CoFWMAAWk_u.jpg[/img]
i np. "dziennikarza" Gazety Wyborczej
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4X3NCgWMAAQd9-.jpg[/img]
czy "polityka" którego podsumował Jarzębowski
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4dveEpWQAAo4Ku.jpg[/img]
Trzeba mieć czasem po prostu klasę, a zbyt często jest się szambem. No cóż, każdy ma swój smak w gębie. Nawet taki komuch jak Leszek Miller zachował się elegancko, może dlatego, ze sam miał słynny wypadek w śmigłowcu. Nawet Lis przemówił ludzkim głosem...
Tak na koniec, kiedyś to nazywano pechem - nie ? ;)
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4dBLbsWAAA5evy.jpg:large[/img]
- Edytowany
linia oczywiście jest. Podwójnie ciągła. Kończy się na wysokości tego słupka po lewej Niezbyt dobrze widoczna, ale widoczna. Pewnie w tym roku pieniądze na malowanie oznakowań poziomych w powiecie Oświęcim przelano na budowę autostrady w Przecieszynie. Nie po to kierowcy przechodzą badania wzroku, aby tej linii mieli nie widzieć. Nawet po zmierzchu. Z tego co wiem rządowe pojazdy mają wzmocnione nie tylko osławione opony, ale i światła ;)
ale nawet jak nie widzą to PORD (art 24) mówi wyraźnie:
[i]5. [b]. Wyprzedzanie pojazdu lub uczestnika ruchu, który sygnalizuje zamiar skręcenia w lewo, może odbywać się tylko z jego prawej strony. [/b]
7. Zabrania się wyprzedzania pojazdu silnikowego jadącego po jezdni: [...]
[b] 3) na skrzyżowaniu, z wyjątkiem skrzyżowania o ruchu okrężnym lub na którym ruch jest kierowany. [/b][/i][/i]
bez względu na to czy kolumna/pojazd są uprzywilejowana czy nie. PORD precyzuje też sytuacje w których zwykły Kowalski wyprzedzać nie może, a uprzywilejowani mogą, ale te 2 punkty podane wyżej obowiązują [b]wszystkich[/b]
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1218649' dateline='1486908249']
po kolei :)
Obrazek z dzisiaj, jak wygląda nieszczęsne skrzyżowanie w dzień a co dopiero w nocy - szukajcie linii ;)
[/quote]
A ty nigdy nie prowadziłeś samochodu jak naczelnik Kaczyński?
Nocą nigdy nie prowadziłeś? Więc Cię informuję, że wtedy jest to jeszcze bardziej widoczne.
Nie ma powodów do napinania się na BOR, od kiedy pis zrobił tam czystkę i powstawiał do kierownictwa jakiś ludzi którzy zmieniali dotychczas pieluchy starej Kaczyńskiej, jest jak jest.
A niby wypowiedź na twiterze Pawła Wrońskiego to oczywisty fake, który łyknąłeś jak pelikan i pedzisz ogłupiały.
Napisał coś takiego: Nie życzę źle nikomu ale kolejne wypadki rządowych samochodów to efekt nie przyczyna
Wystarczy wejść na jego konto zamiast przeklejać te syfy z niezależnej.
a ty dziurkacz nie umiesz dyskutować na poziomie ? Tekst o starej Kaczyńskiej jest po prostu obrzydliwy, totalne szambo.....Prowadzę samochód po nocach ponad 25 lat i wiem, że różnie z tą widocznością linii bywa. Zresztą, w tym przypadku nie ma to znaczenia. Samochód na śmigłach na takiej drodze wyprzedza pod prąd, bez znaczenia ma linia. Oczywiście, musi zachować ostrożność, mieć włączony sygnał dźwiękowy itd. Czasem mi się osobiście zdarzyło przez tyle lat kierowania samochodem, że przepuszczałem pierwszy jadący samochód na sygnałach, po czym myślałem że już można a tu leciał następny. Przypuszczam, ze tak to musiało wyglądać. Chłopak puścił pierwsze auto i już nie zerknął w lusterko. Obowiązkiem kierowcy było się upewnić czy już droga ok do skrętu, takie są przepisy. Tak jak w przypadku najechania na auto, które zahamowało z powodu kota. Najeżdżający powoduje kolizję, gdyż nie zachował odpowiedniej odległości i ostrożności. W tym przypadku nie idzie o pojedyncze auto a o kolumnę pojazdów które kończy pojazd na śmigłach. Młody człowiek, miał obowiązek po przepuszczeniu pierwszego pojazdu puścić całą kolumnę. Na jego niekorzyść świadczy fakt, że do kolizji doszło przy drugim aucie, czyli nie wychwycił zagrożenia....reszta domysły.
Kaczyński z obstawą ;)
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/16735854_1427132930691319_726274300_n.jpg?oh=966e0ca961dd74bb7cec6ca1f2c0a1c8&oe=58A2A380[/img]
[quote='ian thorpe' pid='1218658' dateline='1486912240']
a ty dziurkacz nie umiesz dyskutować na poziomie ? Tekst o starej Kaczyńskiej jest po prostu obrzydliwy, totalne szambo.....Prowadzę samochód po nocach ponad 25 lat i wiem, że różnie z tą widocznością linii bywa. Zresztą, w tym przypadku nie ma to znaczenia. Samochód na śmigłach na takiej drodze wyprzedza pod prąd, bez znaczenia ma linia. Oczywiście, musi zachować ostrożność, mieć włączony sygnał dźwiękowy itd. Czasem mi się osobiście zdarzyło przez tyle lat kierowania samochodem, że przepuszczałem pierwszy jadący samochód na sygnałach, po czym myślałem że już można a tu leciał następny. Przypuszczam, ze tak to musiało wyglądać. Chłopak puścił pierwsze auto i już nie zerknął w lusterko. Obowiązkiem kierowcy było się upewnić czy już droga ok do skrętu, takie są przepisy. Tak jak w przypadku najechania na auto, które zahamowało z powodu kota. Najeżdżający powoduje kolizję, gdyż nie zachował odpowiedniej odległości i ostrożności. W tym przypadku nie idzie o pojedyncze auto a o kolumnę pojazdów które kończy pojazd na śmigłach. Młody człowiek, miał obowiązek po przepuszczeniu pierwszego pojazdu puścić całą kolumnę. Na jego niekorzyść świadczy fakt, że do kolizji doszło przy drugim aucie, czyli nie wychwycił zagrożenia....reszta domysły.
Kaczyński z obstawą ;)
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/16735854_1427132930691319_726274300_n.jpg?oh=966e0ca961dd74bb7cec6ca1f2c0a1c8&oe=58A2A380[/img]
[/quote]
O winie rozstrzygnie sąd.
Mnie bardziej chodziło o manipulacje pisowskiej telewizji, która wygumkowała linię ciągłą i o twoje manipulacje odnośnie Pawła Wrońskiego.
- Edytowany
Lewak i ubek z ukrytej opcji niemieckiej, TW Astronom, niejaki Mikołaj K. nie znalazł się w podstawie programowej dla zreformowanej szkoły towarzyszki Zalewskiej.
jasne. Elektorat pisbolszewii widzi przecież na własne oczy że to nie ziemia kręci się wokół słońca, a odwrotnie - to słońce codziennie wędruje ze wschodu na zachód ziemi.
Jedyne Prawdziwe Słońce wokół którego ma się kręcić wszystko to Towarzysz Jarosław. O Nim oczywiście będzie bardzo dużo w zreformowanej na pisbolszewicką modłę szkole. No dobra, TW Astronom to postać podejrzana i głosząca podejrzane teorie, ale czym towarzyszce zalewskiej podpadły sinusy i cosinusy, że je wyp...rowadziła na zbity pysk z lekcji matematyki. Ciekawe jak się będzie jeździć po mostach zbudowanych przez tak po pisbolszewicku wykształconych inżynierów.
a Kolega dziurkacz nie wie, że tylko pisbolszewii wolno się wyśmiewać z Komorowskiego, Tuska, Rzeplińskiego - i wtedy to jest jak najbardziej OK i na poziomie, natomiast jak ktoś się wyśmiewa z pisbolszewii (nawet pisząc prawdę) - to jest po prostu obrzxydliwe i totalne szambo (ciekawe czy to jest to samo szambo, do którego Towarzysz Ojciec Dyrektor wrzucił śp. Marię Kaczyńską?|)
moje manipulacje ? Ja tylko wkleiłem słowa Wrońskiego. Nic więcej. W kulturze ludzie nie śmieją się z wypadków i ich nie oczekują. Nie życzą chorób, śmierci itd. Nie wiem, czy rozumiesz o czym piszę...Oczywiście, że sąd rozstrzyga ostatecznie o winie i karze, nawet jak ktoś jest schwytany w nocy, w środku sklepu, po włamsku z fantami w ręce. Inną sprawą jest wcześniejsze stawianie zarzutów w wyniku dochodzenia czy śledztwa, gromadzenie dowodów w czasie czynności procesowych.
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1218663' dateline='1486913197']
moje manipulacje ? Ja tylko wkleiłem słowa Wrońskiego. Nic więcej. W kulturze ludzie nie śmieją się z wypadków i ich nie oczekują. Nie życzą chorób, śmierci itd. Nie wiem, czy rozumiesz o czym piszę...Oczywiście, że sąd rozstrzyga ostatecznie o winie i karze, nawet jak ktoś jest schwytany w nocy, w środku sklepu, po włamsku z fantami w ręce. Inną sprawą jest wcześniejsze stawianie zarzutów w wyniku dochodzenia czy śledztwa, gromadzenie dowodów w czasie czynności procesowych.
[/quote]
no proszę, pisbolszewia wkleja fejka i zamiast przeprosić - to jeszcze się upiera że "ja tylko [s]wykonywałem rozkazy[/s] przekleiłem brednie nie sprawdziwszy czy to prawda, bo dla mnie to najprawdziwsza prawda, bo nasza pisbolszewicka.
podobnie zresztą było po oponie narciarza. Wtedy też na podstawie fejków rozpętano burzę przeciw tym co pisbolszewii zaleźli za skórę. Oczywiście nikomu zarzutów "o cieszenie się z wypadku PAD" nie postawiono, bo i trzeba byłoby je postawić ogierom ze stajni Towarzysza Szefernakera.;). Tak jest i tym razem.
Rzygać mi się chce jak czytam niektóre posty,co wam PiS zrobił? oderwał od żłoba? A może zaliczacie się do ylyty ?? I jeszcze jedno ,mając chuligana, pijaka i narkomana za kompozytora naszego hymnu będę domagał się jego wycofania i nie grania przed meczem Cracovii.Albert.
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4eMSm7WYAEjinZ.jpg[/img]
takich "postaci" jest parę w życiu publicznym ...
[quote='Albert' pid='1218683' dateline='1486919073']
Rzygać mi się chce jak czytam niektóre posty,co wam PiS zrobił? oderwał od żłoba? A może zaliczacie się do ylyty ?? I jeszcze jedno ,mając chuligana, pijaka i narkomana za kompozytora naszego hymnu będę domagał się jego wycofania i nie grania przed meczem Cracovii.Albert.
[/quote]
Tak, jestem oderwanym od żłoba członkiem elity i rzygać mi się chce jak czytam cytowany post.
A hymn Cracovii podoba mi się bez względu czy pisał go pijak, ćpun i chuligan czy Juliusz Leo.
Tak już mam.
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4ekkqTWcAglUmi.jpg[/img]
jeżeli się to potwierdzi, to jest dokładnie tak jak pisałem wcześniej. Przepuścił pierwszy pojazd na śmigłach, nie wziął pod uwagę kolumny pojazdów. Opozycja wykorzystała jak zwykle sytuację do napierdalanki, ale to dobrze, bo ludzie szybko odrzucą od siebie gnojówkę. Im więcej hejtu takiego jak uprawia Wroński, tym lepiej dla rządzących. Wroński szybko swój wpis na tt usunął po krytyce, troszeczkę tłumacząc swoje słowa. Jednak dzisiaj ślady pozostają
Marta Sofie
PawelWronskigw ale internet zapamiętuje ..ależ wyedytowal pan twitta
Paweł Wroński
Nie życzę źle nikomu ale kolejne wypadki rządowych samochodów to efekt nie przyczyna
Komu jeśli można zapytać?
[quote='leszeczek' pid='1218685' dateline='1486920464']
[/quote]
Tak, jestem oderwanym od żłoba członkiem elity i rzygać mi się chce jak czytam cytowany post.
A hymn Cracovii podoba mi się bez względu czy pisał go pijak, ćpun i chuligan czy Juliusz Leo.
Tak już mam.
[/quote]
Współczuję :(
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4dUPU8WcAEk3tP.jpg[/img]
hahahahaha.... wszystko jest :) i nie uciekam od rządów PISiorów, bo po prostu żyję :)
[quote='ronnie79' pid='1218689' dateline='1486921010']
[/quote]
Tak już mam.
[/quote]
[/quote]
Eee, to już nie jest etap współczucia. Tu albo pomoc medyczna albo miłosierdzie.
- Edytowany
[/quote]
Albercik, wysiadamy
a poważnie. Jak my pisbolszewia napierdalać na po, tk, i inne "ubeki" to jest oczywiście prawe i sprawiedliwe
jak wy napierdalać na pis - ooooo, to jest wstrętne, szambo i dno, że aż rzygać się chce.
hipokryci z pisbolszewii
- Edytowany
[b]Prowadzenie auta i jednoczesne słuchanie muzyki może spowodować, że kierowca nie usłyszy odgłosu nagłego hamowania wydawanego przez inny pojazd czy nadjeżdżającego pociągu(i tez sygnału dźwiękowego) . Podobnie jak głośne odtwarzanie muzyki w aucie, używanie słuchawek podczas prowadzenia pojazdu jest sprzeczne z zasadami bezpiecznej jazdy i może prowadzić do wypadków.[/b]
Oczywiście wiem ze duzo osób (szczególnie młodych) lubi głośną muzę !to na pewno będzie mieć bardzo ważne znaczenie w sprawiedliwej ocenie sytuacji!
- Edytowany
sprawiedliwa ocena sytuacji jej nie usprawiedliwia. Jest po prostu rzetelną oceną zdarzenia. Niestety dla ewentualnego sprawcy wypadku, to kierujący ma słuchać muzyki w takiej ilości decybeli, by zachować ostrożność na drodze...
Zostało udowodnione w sposób nie budzący wątpliwości że [b]głośne słuchanie muzyki wpływa negatywnie na zdolności postrzegania podczas jazdy i osłabia w sposób znaczny nasze reakcje to już jest dostateczny powód żeby uznać głośne słuchanie muzyki za zakłócanie porządku ( szeroko rozumianego) ruchu drogowego. [/b]
Jako podstawę prawną można podać art. 86 Kodeksu wykroczeń, który stanowi: kto nie zachowuje należytej ostrożności , powoduje zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym podlega karze grzywny.
[b]Przepisy ruchu drogowego nie zabraniają słuchać głośnej muzyki[/b], należy jednak pamiętać o tym, że wywołanie nadmiernego hałasu może być odebrane jako zakłócanie spokoju, porządku publicznego lub spoczynku nocnego, a to z kolei stanowi wykroczenie określone w art. 51 Ustawy z dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń (Dz.U. z 1971 r., Nr 12, poz. 114 z późn. zm.) za które grozi kara aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
[color=#222222][size=medium][font=Lato, sans-serif]Radio na cały regulator i nic co się dzieje w koło nie słychać ,ani karetki ani policji ani straży. A to może doprowadzić do wypadku. Jeszcze gorzej jest jak ludzie mają słuchawki[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=medium][font=Lato, sans-serif]teraz pytanie jak głośno słuchał ten młody chłopak ?[b]media podają ze głośno![/b][/font][/size][/color]
[color=#222222][size=medium][font=Lato, sans-serif]a jeśli to prawda ,to bardzo dużo w tej sprawie wyjaśnia ![/font][/size][/color]
Pisowcom marzy się katotaliban. Nie mają burek, za to duże doświadczenie w rozpalaniu ognisk.
Wykład u o. Rydzyka to "uroczystość państwowa"? Zaskakujące słowa wiceministra. Na Twitterze zawrzało
http://wiadomosci.wp.pl/wyklad-u-o-rydzyka-to-uroczystosc-panstwowa-zaskakujace-slowa-wiceministra-na-twitterze-zawrzalo-6090315322979457a
Podobno, aby zapewnić politykom pisbolszewii bezkolizyjny dojazd do domu (Tow. Broszka), Ojca Dyrektora (Tow. Antoni) czy do Mc Donaldsa i na dyskotekę (Tow. Baleron) - na wzór buspasów zostaną wydzielone na drogach PiSpasy. Wjechanie na taki będzie skutkować mandatem w wysokości 4 Sobieskich i 25 punktami karnymi (powyższe nie dotyczy Krewnych i Znajomych Królika)
[quote='ronnie79' pid='1218689' dateline='1486921010']
[/quote]
Tak już mam.
[/quote]
[/quote]
Albert i Ronnie, ale rozumiecie, że wg tej logiki, popierający PiS to tylko ci, którzy aktualnie dorwali się do koryta?
Wychodzi więc na to, że Misiewicze są wszędzie :(
[/quote]
Tak już mam.
[/quote]
To dlaczego nie sprzeciwiasz się tej gównianej pioseneczce z "ryczącym wersem", puszczanej przed naszymi meczami i nie lobbujesz za tym, by w końcu zacząć puszczać hymn?
Aston dość blisko rasowych jamników stajesz pisząc takie słowa.
Wzruszyło mnie to do głębi.
Astonie, czy ja się niejasno wyraziłem, czy Ty nie zrozumiałeś moich słów: "hymn Cracovii podoba mi się bez względu czy pisał go pijak, ćpun i chuligan czy Juliusz Leo"
Miałem jeszcze wymienić "Pasiaste serce" i "Z mariackiej wieży" ?
Łopatologicznie: podoba mi się każda piosenka uznana przez kibiców za hymn Cracovii.
Hymn jest tylko jeden!!!! WTSK!!!
Rany Boskie, Kruszyno, LITOŚCI !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)