http://www.wiocha.pl/1283754,Pamietajcie
-
-
Wybory 2015
Z braku większego dobra zagłosuję na mniejsze zło, z niewielką nadzieją, że mniejsze zło może przekształci się w niewielkie dobro.
mszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobną do Ferenca mam wyliczankę i... straszny
> z tym problem.
Przecież sam mi mówiłeś, że na Brauna zagłosujesz, po tym jak z niesmakiem skonstatowałeś kto u nas jest jedynką (i nie tylko) w PiSie ;)
+
PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ
Astonie, dlatego mam właśnie problem i zostaje Braun.
w tych wyborach jest rzeczywiście problem, ja w stosunku do młodych doskonale pamietam akcje PiS, wchodzenie rano w asyście służb do mieszkań etc, nadto uważam ze gdyby dostali konstytucyjną większość Tomczaku Antek w końcu wyskoczy z ukrycia i mogą narobić naprawdę wiele złego, skompromitowana PO wcale nie wydaje się mniejszym złem, zastanawiam się nad tym kto ma szansę zostać realną opozycją
Tylko KORWIN.
Korwin. Innego rozsądnego wyboru nie ma.
Za rządów obecnej władzy wchodzenia do mieszkań o 6 rano też mają miejsce, z tą różnicą że o ile za PiSu wywlekano ludzi oskarżanych o poważne przestępstwa, to teraz robi się nalot za takie "zbrodnie" jak odpalenie racy. Obecna ekipa przez minione 8 lat zbytnio się zasiedziała na stołkach, dlatego z bólem serca zagłosuję na PiS. Choć nie ma obecnie opcji politycznej z którą identyfikowałbym się w znacznym stopniu.
Korwin
Mniejszość Niemiecka
http://www.mniejszoscniemiecka.eu/
Mniejszość Niemiecka na Legii. :D
Korwin.
Osoby głosujące na PiS "żeby odsunąć PO" nie czynią żadnego pożytku, ponieważ te partie to jest kompletnie jedno i to samo. A ilość ryjów przechodzących z PiSu do PO i odwrotnie mówi chyba wszystko.
Nie dawajcie się oszukać i nie marnujcie głosów na kogokolwiek z obecnej bandy.
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/s720x720/11855840_10153046651897060_8691129474972830458_n.jpg?oh=004d4af744998c2cdb1a0b77601839dd&oe=564A24CC[/img]
Skladka ZUS i zdrowotne PO tez na nie ;)
Nierealne ale papier wszystko przyjmie :) :) :)
Z choooja wyciagna pieniadze na obecne emerytury :)
Też się właśnie zastanawiam czy glosować na idiotów czy na złodziei.
hmmmm....oglądałem pojedynek dwóch pan, z których jedna na 99% będzie po wyborach premierem....nie wiem, czy to tylko moje odczucia ale tak 65 do 35 punktów dla Szydło. Jestem tym trochę zaskoczony, bo szczerze powiedziawszy, wyżej ceniłem Kopacz, a ona wypadła jak zdenerwowany licealista....Oczywiście, była to debata wyborcza, gdzie większość dyskusji polega na hasłach oraz przekazie do wyborcy, a nie na jakiś szczegółach. Ciekawi mnie zdanie oglądających.
Kopacz jest premierem trzynaście miesięcy, szkoda że tak mądra i aktywna jak ostatnio, nie była przez cały czas sprawowania urzędu. W czasie dzisiejszej debaty widać było u Niej duży wpływ Kamińskiego oraz brak zimnej krwi i spokoju. Szydło natomiast ... cóż kompetencje na poziomie wójta z Liszek do tego elementarny brak wiedzy z wielu tematów, do tego przylepiony fałszywy uśmieszek. Słabe te panie, szkoda bo Polska zasługuje na lepszych kandydatów.
Szkoda ze Kopacz z P.O, nie była taka mądra przez ostatnie osiem lat ,dla mnie bez dwóch zdań na ławkę rezerwowych !!
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda ze Kopacz z P.O, nie była taka mądra
> przez ostatnie osiem lat ,dla mnie bez dwóch
> zdań na ławkę rezerwowych !!
Niski wymiar kary :).Jak dla mnie to dożywotnia dyskwalifikacja :P
Korwin, czyli pewnie na Berkowicza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)