miłosz1995 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla mnie Robak po prostu to gry w Lechu się nie
> nadaję (są lepsi). A u nas czemu nie ? Dostałby
> więcej szans , to może i formę by odbudował ,
> kto wie ...
człowieku.
jeżeli Robak jest za słaby dla Lecha to jakim cudem ma być przydatny w Cracovii.
chyba, że mówisz o naszych rezerwach to szacun.
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Lech Poznań 5 : 2
Uczepilsicie sie tego Robaka a jutro nam walnie 2 bramki i bedziecie go po doopie calowali jaki to zayyyebisty napastnik bo przelamal Lecha...
Kazdy zespol w Ekstraplastikowej rodzimej lidze by z pocalowaniem doopy chcial takiego Robaka w skladzie mimo 32lat.
Jak dla mnie to Robak nie jest może graczem na poziomie miedzynarodowym ale na naszą ekstraklasę to całkiem wystarczy . Rutyniaż, dość skuteczny , kiedy bedzie zdrowy na pewno będzie jeszcze bardzo grożny .
wszystko zgoda, ale skąd takie rozumowanie, że jak ktoś już za stary, bez formy, nogę mu obcięło to nie pasuje do Lecha , a do nas jak najbardziej.
w czym my jesteśmy gorsi?
my jesteśmy najlepsi, od zAWsze !
Po sladzie rezerw widac ze Wojcicki jutro najwiecej to lawa a Buba nie zagra wogole.
Buba z tego wzgledu ze za Wojcickiego Deleu i brak miejsca dla obcoeuropejczyka ;)
roch Napisał(a):
> pawelski Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > roch Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > . Bardzo
> > > bym chciał żebyśmy roznieśli Lecha -
> niech
> > > okupują ostatnie miejsce w lidze.
> >
> > Lech w tabeli za Cracovią? Nie mam nic
> > przeciwko.
> > ale Twój wpis sugeruje, ze bardzo bys chcial,
> > zeby byli równiez za gtsem, leglą, betonami,
> > itd????
> >
> > Skąd w Pasiakach takie podejscie, to nie
> > rozumiem...
>
> Jak spadaliśmy z ligi, im było bardzo wesoło na
> stadionie: "Jeszcze jeden..". Zremisować i
> spaść z ligi rozumiem - ale zachwytów trybun na
> Bułgarskiej nie zapomnę. Jest mi obojętne jakie
> miejsce na koniec będą mieli - dla mnie liczy
> się, żeby Cracovia zajęła możliwie jak
> najwyższe.
Kolejny który rozpisuje się na tematy, o których nie ma pojęcia i nie wie skąd wynikała taka reakcja niektórych a tłum łatwo porwać.
quentin Napisał(a):
> koziołek Napisał(a):
> -----
> > Nie zgodzę się że jesteśmy aboslutnie
> > najgorszym zespołem w lidze. Punktowo owszem
> ale
> > w kilku meczach to przegraliśmy pechowo
> będąc
> > lepszym dłuższymi fragmentami meczu.
> Oczywiście
> > zdarzyły się też słabe mecze ale ile razy
> > bramkarz rywala był najlepszy na boisku?
>
> Absolutnie to jesteście na ostatnim miejscu, a
> czy jesteście najgorsi czy nie to już znaczenia
> nie ma. Na szczęście to jeszcze nie koniec i
> jest czas się odbić, ale gdyby to już był
> koniec sezonu to czy byłoby jakimś pocieszeniem
> że absolutnie nie byliście najgorsi? :) Też co
> sezon się okłamywaliśmy że nie jest z nami tak
> źle, nawet jak spadaliśmy z ligii to zawsze
> niezasłużenie, tzn niby zasłużenie ale tak
> jakby nie do końca ;).
Ok, zgoda ale na razie do końca sezonu jest daleko i po takiej grze jak u Nas pisanie o absolutnie najgorszej drużynie jest mocno naciągane.
>
> Co do bramkarzy to ja w Waszym przypadku mam
> wrażenie że to raczej nieudolność zawodników
> ofensywnych kreuję z nich "bohaterów", ale niech
> będzie że rozgrywali mecz życia, choć to wg
> mnie dość naciągane.
Tak masz rację, to faktycznie nie były jakieś wyjątkowe parady tylko strzelanie w bramkarza a wydźwięk tego co napisałem mógł być trochę inny :)
> MP nie może tyle razy pod rząd dać dupy na
> wyjeździe (nie MP i nie tyle razy, mimo wszystko)
> gdyby nie to stwierdziłbym że pewne 3pkt i
> zresztą na to liczę, ale strasznie mi tu pachnie
> remisem.
Mi też remisem ale na prawdę liczę na pewne zwycięstwo bo kiedyś musi przyjść...
P.S. A propos Robaka to na razie ciężko go jednoznacznie oceniać bo grał w kratkę, przyszedł po dłuższej kontuzji a i w trakcie sezonu złapał kolejną. A jak grał to przynajmniej coś do tej bramki wpadało czasami, jak na minuty gry nie ma tragedii w lidze.
koziołek, a nie sądzisz, że Wasi grajkowie grają już przeciwko Skorży? Jutro pojedziemy Was 3:1, przyjdzie nowy trener i zaczniecie wygrywać :)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Po sladzie rezerw widac ze Wojcicki jutro
> najwiecej to lawa a Buba nie zagra wogole.
> Buba z tego wzgledu ze za Wojcickiego Deleu i brak
> miejsca dla obcoeuropejczyka ;)
Padaka, bo Buba po ostatnich występach powinien mieć miejsce w składzie. Będę się czepiał tego przepisu, tak jak Miś czepia się Bońka :)
wygramy i przyłączamy się do akcji #zwolnićMaćka :)
Pusto pod kasami ;-( tylko kilka osób.....
A któż by chciał oglądać ostatnią drużyne w tabeli ?! :)
A po co się wybierać dzień czy kilka dni wcześniej po bilet jeżeli wiadomo, że kompletu nie będzie? Jak ktoś ma przyjechać po bilet z drugiego końca miasta np. dzisiaj, to niespecjalnie mu się kalkuluje - niby bilety troszeczkę tańsze, ale trzeba trochę czasu poświęcić i wydać dodatkowe pieniądze na paliwo, czy bilety MPK. Jutro będą kolejki pod kasami.
Ostatnia , ale aktualny mistrz , i jeszcze zagrają o mistrza , tylko muszą Skorżę zwolnić :)
Do tej pory poszło 5006 biletów (+B5, którego nie ma na strefie). Nieco więcej, niż przed Ruchem.
Dziwne nie jest. Gdyby można było poogladac wisle to by pewnie ludzie ruszyli tyłki, a tak?
Ja się z tym absolutnie nie zgadzam, ze Robak przydałby się w Cracovii. Taki typ napastnik wymaga ciągłego grania jednym schematem gry - długa piła na napastnika i niech walczy. Dobrze, że jest mobilny Rakelss czy Kapustka, którzy nie trzymają się jednego sektora na boisku. Lech jest kompletnie rozbity i porażka z Basel na wyjeździe tylko to potwierdziła. Licze na dobry występ Cetnarskiego, który po wielu latach słabej gry wreszcie zaczyna grać jak na jego możliwości przystało: [url=https://sporticos.com/pl-pl/p/607-mateusz-cetnarski]https://sporticos.com/pl-pl/p/607-mateusz-cetnarski[/url] Cracovia powinna grać swoją piłkę jak z Ruchem i to jest recepta na Lecha. Niestety, mistrz Polski to już tylko nic nie znacząca nazwa. W tej chwili należy się bać Zagłębia czy Piasta.
miłosz1995 Napisał(a):
> Dla mnie Robak po prostu to gry w Lechu się nie
> nadaję (są lepsi). A u nas czemu nie ? Dostałby
> więcej szans , to może i formę by odbudował ,
> kto wie ...
Po krako(w)sku Ci powiem - idze idze...
Szlag mnie trafia na takie teksty. Do ostatniej drużyny ligi się ("po prostu") nie nadaje bo "są lepsi", a do czwartej obecnie drużyny ligi "czemu nie"? Może od razu złóżmy podanie o grę najwyżej w drugiej ósemce, w końcu jesteśmy "tylko" Cracovia...
Ad meritum - Robak w formie nadaje się się doskonale do każdej drużyny tej ligi i to z nawiązką. Robak bez formy, miałby problem z załapaniem się do składu Chrobrego, Pogoni Siedlce czy Wigier Suwałki. Problem w tym, że z wiekiem raczej częściej i dłużej ciągną się spadki formy niźli eksplozje i stabilna, wysoka forma.
PS. Wygramy.
Jacek Zieliński przed meczem Cracovia - Lech Poznań (4.05.2015): https://www.youtube.com/watch?v=LBZ6cUy7a0w
Źle się wyraziłem , Robak być może by się do nas nadawał tego nie wiemy . Jak 32 letni piłkarz może być wzmocnieniem Lecha o ligę mistrzów , no proszę cie .... Robak jest słaby i to pokazuję , a czy u nas by grał tego nie wiem , raczej również byłby zmiennikiem .
Szkoda bo Dialiba sobie fajnie ostatnio radzi. Nie wyobrażam sobie, że jutro nie zagra Deleu, więc jedyne roszady jakie można zrobić by zagrał Bubu to chyba zejście Covilo przy dobrym wyniku albo od początku Rymaniak za Sretena? Ehh... beznadziejny ten przepis ;/ Kiedy Deleu dostanie polskie obywatelstwo? :D
I tak nie zagra u nas w Reprezentacji :), ale miło że chce być Polakiem i wiązać z nią przyszłość :).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)