Byle się nie skończyło jak za Stawowego.Wtedy też mieliśmy nadzieje na dobry wynik a Lechowi wchodziło wszystko.
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Lech Poznań 5 : 2
Nie mamy takiej drużyny, by jakikolwiek ligowy mecz jawił się dla nas jako lekki. Ale na pewno mamy drużynę, którą stać na pogonienie słabeusza dwoma/trzema bramkami. Czy to się uda? To już wróżenie z fusów dla bukmacherów, ale będę bardzo rozczarowany, jeśli z Lechem nie wygramy. Przegrać mecz domowy z dzisiejszym Lechem to większa siara, niż przegrać u siebie z Termaliką.
kolejny meczyk z gatunku zwycięstwo biorę w ciemno
Wydaje mi się że mecz będzie naprawdę na dobrym poziomie , ponieważ lech będzie chciał odbić się od dna i będzie się musiał ostro spiąć. No a Cracovia goni lidera :) , ale moim zdaniem 3 punkty zostaną przy Kałuży :D
Oby naszym grajkom nie udzielił się hurraoptymizm z forum. Mecz będzie trudny, bo Lech mimo pozycji w tabeli to nie ogórki, a jak im przypadkowo cos wejdzie, to może się "rozwiązać worek z bramkami" Ja pamiętam ciężkie baty od Lecha i chętnie bm pokrzyczał "jeszcze jeden" przy 3-0 dla nas. Niech jednak będzie i 2-1 po bramkach ze spalonego. Byle ten mecz wygrać, ale łatwo nie będzie!
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oby naszym grajkom nie udzielił się
> hurraoptymizm z forum. Mecz będzie trudny, bo
> Lech mimo pozycji w tabeli to nie ogórki, a jak
> im przypadkowo cos wejdzie, to może się
> "rozwiązać worek z bramkami" Ja pamiętam
> ciężkie baty od Lecha i chętnie bm pokrzyczał
> "jeszcze jeden" przy 3-0 dla nas. Niech jednak
> będzie i 2-1 po bramkach ze spalonego. Byle ten
> mecz wygrać, ale łatwo nie będzie!
może im się nie udzieli, wszędzie mówią, że przyjedzie Mistrz Polski, a nie czerwona latarnia.
Remis.
Aro Napisał(a):
> Remis.
łżesz Panie kolego. tylko 3 punkty.
A Lech pozwoli ?:):):)
Obawiam się że jak zawsze damy się "przełamąć" następnej drużynie.
Bo już tak z Cracovią jest że zawsze przegrywa jak musi wygrać aby coś osiągnąć /PP,serie meczy/ lub ktoś musi się przełamać złą passę.
Mam nadzieję żę Jacek Z. zmieni tą tradycję mądrą taktyka i mobilizując naszych piłkarzy.
W oczach pilkarzy Lecha nie widac ani grama checi do gry. Chlop wchodzacy na zmianę wbiegal ostatnio ze spuszczoną głową. Koniecznie trzeba ich zdominować od początku.
i zwolnić Tomka Rząsę :)
Kurs 2,9 na Cracovię jest prezentem.
Trzeba atakować lecha od początku i pokazać kto jest lepszą drużyną . Lech jest w totalnej rozsypce i trzeba to wykorzystać. Ja już pisałem wcześniej tylko 3 punkty .
Na kolane przed mistrzem i prośić o najmniejszy wymiar kary
Ogrywać mistrza mogą tylko najznamienitsze ekipy np. Nieciecza..
Skromna porażka jest brana w ciemno..;)
Toż to my nie Nieciecza.
gargamel9998 Napisał(a):
> Oglądam Lecha z Górnikiem..Remis będzie
> traktowany jak porażka.
Nie wiem skąd ten hurraoptymizm, Lech zagrał nieźle a kiedyś piłka zacznie wpadać do bramki.
Ja po naszej wspaniałej serii nie jestem pewny zwycięstwa i zupełnie nie dziwi mnie fakt, że liczycie na sukces ale kiedyś musimy się odbić bo mimo wszystko Ci sami zawodnicy zostali Mistrzami Polski to mogą wygrać z każdym.
Koziołek, nie wszyscy Pasiacy są tak optymistycznie nastawieni jak kolega wyżej :)
Panowie. gramy z absolutnym autsajderem więc jak mozna nie byc nastawionym optymistycznie? z kim mamy wygrywac jak nie z najsłabszą obecnie drużyną piłkarską na najwyższym szczeblu rozgrywek w Polsce?
Nie no panowie wiadomo że lech musi zacząć wygrywać to wiadome jest , ale dlaczego akurat z nami ?. Gramy u siebie lech jest w strasznym dołku , musimy to wykorzystać i jestem pewien że to wykorzystamy ! :)
Lech zagrał nieźle jako ostatnia drużyna z przedostatnią ;) Nie sądzę żeby groził Wam spadek, ale jeszcze nie wyszliście z dołka i myślę, że teraz porażki to kwestia presji i niskiego morale; Co innego wywalczyć mistrzostwo będąc drużyną, która nie jest głównym faworytem, a co innego być drużyną z czołówki i już przez zły start wiedzieć, że teraz celem jest walka o 8 miejsce przed podziałem. Podobnie w zeszłym sezonie zrobił Dortmund w Bundeslidze i też start mieli ciężki, a przecież kadrowo powinni wygrywać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)