Martwi, że Rymaniak ze Sretenem nie grali jeszcze razem jako stoperzy. Ale może dadzą radę :) Na LO albo któryś z prawych obrońców, albo Paweł Jaroszyński. Bo Zejdler to jak dla mnie duże ryzyko na tej pozycji.
-
-
Górnik Zabrze - CRACOVIA 1 : 1
gdzie Jaroszynski sam Zielinski powiedzial ze narazie niema szan na gre w 1 druzynie i jest bez formy
Był taki mecz za Podolińskiego że Miro grał na ŚO, i nie wiem czy to nie byłoby pewniejsze rozwiązanie w perspektywie gry Rymaniaka
Covilo na stoperze raczej odpada bo jak nie ma Cetnarskiego to on się przyda za niego. Za Wołąkiewicza musi zagrać Deleu, bo już tam grywał i nie wypadał źle z tego co pamiętam a Jaroszyński jest zupełnie bez formy co widać było w meczu rezerw jak zawodnicy Garbarni go przechodzili jak chcieli. Na stoperze musi zagrać Rymaniak. Nie mam do niego przekonania, ale tym razem nie ma za bardzo innej możliwości a może akurat ze Sretenovićem dadzą radę.
Denerwuje mnie takie gadanie, że kadra jest szeroka i trener ma przyjemny ból głowy przez to jak to jest właśnie teraz to, że nie mamy na zmianę stoperów. Było brać tego Bednarka z Lecha to przydałby się teraz za Polczaka, a tak to gra w Łęcznej...
Cracovia ma grac jak z nut..
zawsze na calego
docisnąć! przeciwnika
zawsze pięknie o 3 pkty
Jesteśmy Cracovia, a kim są oni?
Ehh , mam obawy co do tego meczu.. Nasza najlepsza defensywa w lidze ( najmniej straconych bramek (GLOS) ) straciła dwa ogniwa. Na pewno zagra Rymaniak vel Tykająca bomba , Zejdler dalej w rezerwach.. Dobrze ,ze chociaz Bobek się wyleczył.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/oto_osiemnastka_na_mecz_z_gornikiem
[i]Bramkarze: Krzysztof Pilarz, Grzegorz Sandomierski
Obrońcy: Deleu, Jakub Wójcicki, Sreten Sretenović, Bartosz Rymaniak, Paweł Jaroszyński
Pomocnicy: Marcin Budziński, Miroslav Čovilo, Damian Dąbrowski, Boubacar Dialiba, Bartosz Kapustka, Mateusz Wdowiak, Łukasz Zejdler
Napastnicy: Dariusz Zjawiński, Krzysztof Szewczyk, Erik Jendrišek, Deniss Rakels[/i]
Wicelider gra z ostatnią drużyną ligi - wynik może być tylko jeden zwyciestwo CRACOVII
Zacznijmy wierzyć że mamy jedną z najlepszych drużyn ekstraklasy i klasowego trenera.
Chociaż mam pewne obawy ale wierzę w zwycięstwo .
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wicelider gra z ostatnią drużyną ligi - wynik
> może być tylko jeden zwyciestwo CRACOVII
> Zacznijmy wierzyć że mamy jedną z najlepszych
> drużyn ekstraklasy i klasowego trenera.
Ta, Górnik już leży ,rozkraczył nogi i czeka na pierwsze trzy ;)
Proszę o nie sianie defetyzmu. Wygramy 4-0. Miłego dnia :)
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> paluch Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wicelider gra z ostatnią drużyną ligi -
> wynik
> > może być tylko jeden zwyciestwo CRACOVII
> > Zacznijmy wierzyć że mamy jedną z
> najlepszych
> > drużyn ekstraklasy i klasowego trenera.
>
> Ta, Górnik już leży ,rozkraczył nogi i czeka
> na pierwsze trzy ;)
Ta, czyli to my mamy się położyć, rozkraczyć nogi i czekać ?
Panowie, o seksie to chyba nie w tym temacie..A kolega Paluch ma rację:Wystrzelac po pysku, (...) i na koniec dobic rannych !
Skład na Górnika:
Pilarz - Deleu, Rymaniak, Sretenović, Wójcicki - Rakels, Dąbrowski, Covilo, Kapustka - Budziński - Zjawiński
Ławka: Sandomierski, Zejdler, Jaroszyński, Wdowiak, Dialiba, Jendriszek, Szewczyk
Tylko zwycięstwo!!! Ale Zjawa w wyjściowym składzie Cracovii to oznaka naszej niemocy w linii ofensywnej...
Przy takim zestawieniu Buba nie może grać , mosialby zejśc ktoś z trójki Covilo, Sreten, Deleu .
Szkoda , bo aura dziś typowa pod Bubę:)
Korzym w ataku Górnika. Jak grał ostatnio w Podbeskidziu to był cienki jak dupa węża.
Na jakim kanale jest mecz? Nie mogę znaleźć na żadnym z Canal+:(
Canal + Sport 2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)