docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale my nie mamy prawa lekceważyć nikogo
Ja nie mówię ani słowa o lekceważeniu.
Wręcz przeciwnie, apeluję o poważne podejście i rozjechanie ogórków już do przerwy.
-
-
(WIKTORIA)Podbeskidzie-Cracovia 0 : 1
VelVet Napisał(a):
> My jesteśmy nie pokonani....
Trzeba koniecznie podtrzymać tą passę .
nie wiem dlaczego komuś pisanie o rozjechaniu ogórków kojarzy się z lekceważeniem przeciwnika :S
Może dlatego, że uważanie przeciwnika z tej samej ligi za ogórka jest samo w sobie lekceważące? ;)
No to otworzyłeś mi oczy.
W tej lidze wszystkie kluby to ogórki, więc albo my rozjedziemy ich, albo oni nas. Kwestia co kto woli. Ja wolę rozjeżdżać.
dddarek Napisał(a):
> W tej lidze wszystkie kluby to ogórki, więc albo
> my rozjedziemy ich, albo oni nas. Kwestia co kto
> woli. Ja wolę rozjeżdżać.
(tu)
no to jeśli jutro wygramy to powrócimy na fotel lidera i posiedzimy tam co najmniej do niedzielnego meczu Łęcznej :)
CRACOVIO CHCEMMY LIDERA, CRACOVIO CHCEMMY LIDERA,CRACOVIO CHCEMMY LIDERA !!!
Wracamy do Krakowa z 3pkt .Uważnie w obronie,wysokim pressingiem,z zabójczymi kontrami i wysoką skutecznością klepniemy Podbeskidzie 0-3.Wracamy na szczyt tabeli!
No proszę jakie to proste - po co nam trener ?!
Trochę zimnej wody chyba by się co poniektórym Kolegom przydało. Niekoniecznie na trzymanie w nim piwa.
Jaka zimna woda? ;) Trzeba takich ogórków jak Podbeskidzie-golić jak się tylko da,bo w drodze po Mistrzostwo nie możemy sobie pozwolić na stratę punktów na takich "dworach".Ciekawe czy dzisiaj trener da szansę Dialibie?Czasami jest coś takiego,że dany klub leży danemu zawodnikowi...
Jak dla mnie to wystarczy 1:0 dla nas.Nie wiem czy to są "ogórki" czy nie a oni pewnie też myślą że jak się odbić to może na Cracovii.Jeśli szybko nie strzelimy bramki to może być różnie.Nie ma co się napinać ani się odnosić do nich pogardliwie po prostu musimy to wygrać z klubem jaki by on nie był.Nasza historia też nas zobowiązuje do trzymania poziomu ...
Jeśli trener da zagrać Dialibie, to nie zagra Miro, Sreten albo Deleu, więc szczerze wątpie. Przynajmniej napewno nie od pierwszej minuty
Dajcie spokoj, nie przegramy tego. Remisem mi tu smierdzi 1-1.
jest gdzies podana 18tka meczowa?
Skromne 1:0 mi się marzy :) i mamy 2 rzeczy.
1.lidera do niedzieli
2.rekord ustanowiony :):):)
Osiemnastka meczowa bez zmian w stosunku do tej z dwóch ostatnich spotkań.
hamer Napisał(a):
> jest gdzies podana 18tka meczowa?
Trener Jacek Zieliński jest stały w "uczuciach" i tak szybko 18-tki meczowej nie zmienia. No chyba, że przyjdą kartki lub kontuzje (tfu, tfu splunelem przez lewe ramię) :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)