Panowie i Panie pomysł wypalił,więc lecimy na ostro w nowym sezonie z typowaniem frekwencji:)
Żeby urozmaicić zabawę,proponuję jakąś małą zrzutkę (5zł? 10zł?),którą przeznaczymy na nagrody na koniec sezonu.
Tu też pole do popisu dla Was: karnet? koszulka? szalik? Możecie pisać privy do mnie lub do [b]alochy[/b] bo to on ze mną będzie prowadził ten temat,podsumowywał go,i jak knur nie będzie miał nic przeciwko to wątek podsumowujący chciałbym podwiesić u góry strony (tak jak typer meczowy).
Zaczynam więc ja;)
14196
EDIT:
[b]Po namowie z alochą postanawiamy:
1. Temat każdorazowo będzie zamykany 2 dni przed danym meczem ( do tego czasu możecie typować),żeby wyeliminować tych,którzy podglądną strefę kibica.
2. Wszelkie typy jak "full" ,"pełny stadion",itd NIE BĘDĄ brane pod uwagę. Wpisujemy konkretną liczbę,bez dodawania głupich docinek.
3.Temat o meczu macie gdzie indziej,o biletach też i tam dyskutujcie na te tematy,tu możecie się pobawić i nabić posta wpisując cyferki
4. Jak "góra" zaakceptuje ,temat podsumowujący będzie przyklejony tak jak ten z typerem wyników.
5. Wszelkie "ale" piszcie do mnie lub alochy
6.Powodzenia
7.Cracovia zAWsze Pany!!![/b]
-
-
[1] Cracovia - rzeka Kraków (typer frekwencji)
13 500
Pytanie: czy w razie dużego zainteresowania będą sprzedawane bilety na sektor gości?
12000
Ja niezmiennie proponuje tą zabawę w głosie
10000
300
14200
13 500
10001
12345
13546
14050
+/- 9500
13 310
14 889
14793 ...
1906
14222
11100
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)