[u]O puchary powalczą:[/u]
Legia
Lech
Lechia
Jaga
[u]O utrzymanie:[/u]
Ruch,
Korona
Termalika
W międzyczasie o miejsca 7-8 stoczą zażarty bój: gts, PBB, Pogoń, Piast
My będziemy obracać się w rejonie miejsc 5-7
-
-
Sezon 2015/16 Komu MP? Komu puchary? Komu spadek? Gdzie My?
Mistrz jest jeden: Lech
Puchary: Legia,Lechia, Jaga - będzie walka
Spadek: ciężko stwierdzić. Czy Korona będzie włoskim satelitą? Czy Termalica jadąc na przeokrutnej motywacji i tym, że będą ich lekceważyć, stanie się czarnym koniem? A co z Ruchem?
My: serce mówi pierwsza ósemka, rozum się śmieje i mówi "oczywiście, że standardowo druga ósemka i marazm na trybunach bo większość znowu strzeli focha i będzie oglądać w tv".
[size=large]sobie i wam życzę by ten sezon okazał się najlepszym od wielu, wielu lat![/size]
1. CWKS
2. Lech
3. betony
Cracovia 6-8
spadek Korona, gts ;)
Mistrz: Lech
Puchary: legia, lechia, jagiellonia
Cracovia 6
Spadek: Korona (chociaż życzę utrzymania), Podbeskidzie
1. Legia
2. Lech
3. Lechia
7. Cracovia
15. Ruch
16. Korona
1 Lech
2. Legia
3. Jaga
.
5. Cracovia
15. Ruch
16. Termalica
Legendarna Cracovia - Mistrzostwo.
Reszta - mało ważna.
bądźmy realistami wystarczy mi podium w postaci Cracovii / Lech / ktokolwiek. Korona jak tylko będzie wyciągać kasę od miasta co pół roku utrzyma się, Termalica i Zagłębie nie spadną. lepiej by spadł ktoś niewypłacalny
1.Legia
2.Lechia
3.Lech
6.Cracovia
spadek Górnik Z, Piast.
1. Cracovia
16. gts
:D
1. Lech
2. Jagiellonia
3. Legia
Cracovia 6 miejsce, przed GTS, który będzie 7 albo 8
Spadek:
15. Termalica/Łęczna/Ruch
16. Korona
Jeśli można to jak dla mnie 2 razy wygrana w derbach wszystkich derbów i miejsce w tabeli nad szmatławym klubikiem z Myślenic.To nie jest kompleks.Po prostu już pora abyśmy byli nad nimi centralnie i po całości.Na wielkie wyniki i wysokie miejsce w tabeli to po mojemu dalej nie mamy składu.
Co sezon mam nadzieje ze moze tym razem cos wiecej niz walka o utrzymanie a jest jak zawsze.
Pierwsza 8 bedzie dla Nas sukcesem.Oczywiscie derby wygrane conajmniej 3 bramkami nie tylko na Cracovii
na zomo arenie tez:)
O tak. 3 bramy do przodu w obu meczach tak,to tamto ten tego ten (cytat z filmu) to pan doktor zaleca.....;
Legia
Lech
Cracovia
Jagiellonia
Lechia
Śląsk
Zagłębie
Podbeskidzie
Pogoń
Termalica
Wisła
Piast
Górnik
Ruch
Korona
Łęczna
Mam niepokój że dużo za słabi jesteśmy że to 3 miejsce było.Może 6-8 to tak ...
Lech i Legia są poza konkurencją, natomiast miejsce 3 może zdobyć większość ekip, w tym my. Wystarczy przyzwoita gra w sezonie zasadniczym i "wystrzał" w rundzie finałowej.
Mnie się marzy zdobycie Pucharu Polski. Byłoby to nasze pierwsze trofeum w tych rozgrywkach, w 110 letniej historii klubu.
Aby walczyć o wysokie miejsce w PP i zagrać 37 meczy w EX, to trzeba mieć wyrównaną kadrę w sile 25 piłkarzy - na dziś, to jesteśmy daleko od tego celu ::o
A jaki klub jest blisko?
Na pewno więcej, aniżeli 8
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)