A mi się nie podoba. Już dzisiaj czuję, że pewien zespól z miasta stołecznego dostanie w półfinale najsłabszy z 3 pozostałych zespołów.
-
-
Puchar Polski 2015/2016
Na razie dostali zaskakująco wymagającą drabinkę do tego półfinału. Może idzie nowe.
OK, ćwierćfinał już nie jest wymagający. Ale w dwóch pierwszych rundach mają ekstraklasowców. Dotychczas bywało tak, że z trzecioligowymi klubami byli holowani najdłużej jak się da.
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To po co narysowali drabinkę do końca.
> Oglądałem bezdźwięcznie.
>
> Rock, czemu Arka?
> Jak przejdziemy ROW/Ząbki to para
> wałbrzysko-suwalsko-katowicka.
porypało mi się jak patrzyłęm na livie na drabinkę. szkoda bo fajny meczyk by był.
Dobre losowanie mona pojechać na wyjazdy w ciekawe miejsca oby teraz Rów a później Wigry Suwałki :)
dolcan po 38 minutach prowadzi 2:0,może być ciekawy wyjazd do sto7icy
Z Dolcanem mamy pewne rachunki do wyrównania ;)
Szkoda że już Podola tam nie ma bo by było jeszcze ciekawiej.
Ciekawie to będzie jak odpadniemy w następnej rundzie, a po ostatnim roku nie mam juz żadnych oczekiwań. Tym bardziej jak zagramy w połowie rezerwowym skladem.
Nie sądzę aby Zieliński chciał odpuścić puchar rezerwowym składem.
Poza tym dla trenera Zielińskiego odpadnięcie ze słabym rywalem to nie nowość i wie, że ludzie pamiętają :) Rozmawiałem z nim na Pasiastym Dniu Dziecka i wspomnienie Stalowej Woli przyjął raczej niezbyt dobrze i po tym akurat wie, że będzie się pamiętać taką wtopę mimo sukcesu w lidze. Mam przez to nadzieję, że nie będzie lekceważył przeciwnika :)
żeby się nie skończyło z nimi jak w pierwszej lidze ;)
Garbarnia - Miedż 0-2
Garbarnia bez Drzewieckiego w bramce dostałaby lekko sześć bramek. Damian dokonywał "cudów"(tu)
Drzewko jest wypożyczony od nas czy w ogóle nie jest związany kontraktem z naszym Klubem?
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drzewko jest wypożyczony od nas czy w ogóle nie
> jest związany kontraktem z naszym Klubem?
wypożyczony do końca 2015r.
Dolcan gra pierwsze pięć meczy w lidze na wyjeździe, chyba jakiś remont stadionu? czy mecz PP będzie w Ząbkach?
del
Znalazłem - [url=http://www.90minut.pl/news/252/news2524398-Powstanie-oswietlenie-na-stadionie-w-Zabkach.html]LINK[/url]
Chodzi o montaż oświetlenia. Prawdopodobnie zagramy zatem w Pruszkowie.
To bliżej :)
Na stronie Dolcana nic nie piszą gdzie ma być mecz rozegrany .
Nieciecza przegrywa na Pomorzu z Błękitnymi i odpada z PP. Cały mecz Wawszczyka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)