Fajnie by było też zobaczyć całą tę trójkę na murawie. :)
-
-
(WIKTORIA)[36]Cracovia-Ruch 1 : 0
Peruzzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Tylko na co ten Nykiel?? 8-)
Bo z Ruchu :? ? (i wie jak z nimi grać) (:P)
Poważnie: przy absencji Miro, ktokolwiek go zastąpi na def pom. po godzinie będzie pływał. Więc twardy zmiennik jest potrzebny. Bo na drużynę techniczną Nykiel nadaje się średnio, al;e na rzeźników - jak najbardziej
Mi? Napisał(a):
> Peruzzi Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
> > Tylko na co ten Nykiel?? 8-)
>
> Bo z Ruchu :? ? (i wie jak z nimi grać) (:P)
>
> Poważnie: przy absencji Miro, ktokolwiek go
> zastąpi na def pom. po godzinie będzie pływał.
> Więc twardy zmiennik jest potrzebny. Bo na
> drużynę techniczną Nykiel nadaje się średnio,
> al;e na rzeźników - jak najbardziej
Przy absencji Miro w roli twardego zmiennika ,który lepiej gra przeciwko jak to nazwałeś "rzeźnikom" z pewnością lepiej sprawdziłby się Sławek Szeliga ;)
Ogólnie to szkoda Sławka i chciałbym aby zagrał bo pewnie po sezonie od nas odejdzie wiec taki występ na pożegnanie jak znalazł :) można mu podziękować za tyle lat grania, bo zawsze serducho zostawiał na boisku.
Też trochę liczyłem, że dzisiaj zagra od pierwszej minuty Sławek, a potem w drugiej połowie zejdzie z boiska i będzie mu można podziękować za te lata gry i jak to wyżej zostało napisane - zostawianie serca na boisku.
Jeśli rzeczywiście ma się pożegnać z zespołem a wszystko na to wskazuje to wypadałoby chociaż żeby oddać mu hołd czy to przed meczem czy to w przerwie meczu. Oby nie skończyło się jak w ostatnich dniach w Newcastle , gdzie z dwoma piłkarzami rozstano się , a w zasadzie nie poinformowano o przedłużaniu kontraktu przez telefon ....
Dla oszczędności tabisz wyśle mu SMS'a
leszeczek Napisał(a):
> Dla oszczędności tabisz wyśle mu SMS'a
Eee SMS to za drogo, Jakubek napisze mu na tablicy na fb pożegnalny tekst ;)
No i Grodzicki szacun za ta wypowiedz
A co powiedział bo z sektora B za cholerę nie było słychać?
ze ma goza po starciu z Polczakiem przy bramce, ale nie raz on podobnie sie zachowywal i sedzia nie gwizdal i cytuje: "i niestety przygrawamy" nie pi.e.r.dolil ze byl faulowany itp itd przyznal ze byla to walka w polu karnym, aczkolwiek sam przyznalbym rzut wolny
Mecz pod kontrolą, w drugiej połowie trochę mniej zaangażowania w środku pola. Jedyne co można się przypier.dolić to do Jendriska i Rakelsa, że nie podali tylko chcieli sami wykończyć. No i sędzia chuj, za tą ostatnią "akcję" Budzika.
Tej k.u.r.w.y. węgrzyna nie da się słuchać
Zieliński mógł wcześniej zmiany przeprowadzić, szczególnie w obliczu syfu, jakim było pierwsze 20 minut II połówki. Sreten mistrz. Zjawiński zepsuł sam na sam, ale dogrywać to on potrafi. Szkoda, że mimo wygranej bRudasy zostają w E. Sytuacja ze "spalonym" Budzika - skandal. Tyle zapamiętalem, spoczywając w objęciach gorączki 38,9 :D
P.S. Dudi ale masz serię :)-D
Edit: Zibi03 ma rację. Ta kurwa przechodziła samą siebie. chwdwęgrzynowi
8 meczy bez porażki 6 zwycięstw 2 remisy ja chyba śnie ::o (:D (:D
Zjawka może i nieskuteczny, ale dogrywa takie piłki, że ja pierdziu. Rewelacja.
dla mnie największy plus, że wygraliśmy mecz, choć nie musieliśmy. tak się buduje mentalność zwycięzców. nie widać było jakiegoś rozprężenia, odprężenia, olewania. przy lepszej koncentracji (i decyzjach sędziego) wpadłaby tradycyjna trójka.
minusów trochę było, zwł. łatwość, z jaką Ruch dwoma-trzema podaniami prostopadłymi zdobywał teren, a także niechlujne otwierające podania Budzika tudzież egoizm Rakelsa i Jendriska, ale nie ma co za bardzo narzekać. choć gdyby tak mieć zapas dwóch-trzech bramek w okolicach 70. minuty, to może zobaczylibyśmy na boisku Szewczyka, albo Kapustka i Wdowiak pograliby ciut dłużej.
Dodam jeszcze, że kto nie robi lokomotywy ten prawdziwa pipa...
Pany mamy pewne 9 miejsce na koniec sezonu, nie wiem czy ktoś zauważył i za to gratulacje bo to najwyższe miejsce od nie pamiętam kiedy.
Jak było do przewidzenia bardzo ciężki mecz choć mógł być łatwiejszy gdyby nasze gwiazdy nie grały tak egoistycznie.
I choć jestem wdzięczny trenerowi za świętną robotę to nie rozumie braku wcześniejszych zmian Erika który dosłownie pływał w 2 poł,i Budzika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)