Slowa klucza sam użyłeś i scapsowałeś - [b]Zaangażowanie.[/b]
Jendrisek to problem umiejętności, totalnego braku formy nie zaangażowania, dlatego grał.
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Miałem napisać dokładnie to co konserwa.
- Edytowany
300 stron i transferu trenera nie ma? Skandal ;)
EDIT: Nie można nawet sobie robić jaj, bo stają się rzeczywistością...
- Edytowany
Zieliński zwolniony.
Kontrakt rozwiązany za porozumieniem stron.
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/876817085824987136
300 strona i od razu reakcja z góry. :D
- Edytowany
jesli ma przyjść kolejny młody student to niestety jest to zła informacja, jeśli ma byc to Waldek King(lub ktos jego pokroju) to może byc to dobry ruch.
Co do Jacka Zielińskiego to mimo wszystko dziękuje za wszytskie chwile radości, wygrane derby, 4 miejsce i w sporej ilości meczów fajnie grający zespół. Obyśmy nie musieli wspominać czasów jak to graliśmy za JZ.
300 mil do nieba (pod tirem).
Dzięki Panie Jacku za chwilową odskocznię od corpo-kupy.
Zobaczymy co wyrzeźbi Smutny Waldemar w dresie.
Tylko po co ta zabawa w kotka i myszkę
[quote='octop' pid='1252193' dateline='1497885200']
Tylko po co ta zabawa w kotka i myszkę
[/quote]
Bo nikt tu nie chce przyjść, przeciez tylko dzieki temu JZ dotrwał do końca sezonu.
Dziękuję za świetne półtora sezonu, najlepsze w erze korpo.
Dziwna polityka , mówi się że zostanie , sprowadza się dyrektora sportowego a w przed dzień startu przygotowań zostanie zwolniony , jak przyjdzie fornalik to będzie kpina bo wcale nie jest lepszy a raz już z nami przygrał w kulki .
Trenerze - wielkie DZIĘKUJĘ ode mnie za te miesiące pracy. Dał Pan nam dużo radości. Dla mnie decyzja szokująca, szczególnie jeżeli weźmiemy pod uwagę moment rozstania. Ciekawe co było tzw. "kością niezgody"..
W tym klubie dzieją sie nieprawdopodobne sceny... Już się przyzwyczaiłem do JZ w sumie.. Jak się miało takie miernoty w składzie typu Polczak, Jendrisek to wiadomo że z każdym trenerem byśmy byli na szarym końcu.. Obstawiam że nowym trenerem będzie Łysy Jajcorz (Bartoszek)
Mnie zastanawia co innego, pod kogo są robione transfery, bo do Kądziora dzwonił ponoć Zieliński, wypożyczenie karakana itp.
Decyzja kompletnie niespodziewana, tym bardziej, że Zieliński komentował każdy nowy transfer. Dzięki trenerze, ten jeden sezon był rewelacyjną odskocznią od wszystkich poprzednich, powodzenia w przyszłości
Kądzior miał być dzisiaj i gdzie jest ? Negocjacje nie wyszły i Zieliński powiedział coś nie tak? Nie zdziwił bym się.. Z Tabiszem pierdolcem wszystko możliwe.. Mam nadzieje ze przeprowadzi ktoś wywiad z JZ za jakiś czas tak jak kiedyś ze Stawowym i niech gość opisze sytuacje w klubie przez te 2 lata co pracował , Ciekawe czy się coś zmieniło od ery Wąsa.
Trenerze, dziękuję.
Mimo wpadek..kto ich nie miał...DZIĘKI!!!
Dziękuję za najlepszy okres w Cracovii odkąd pamiętam. Później było gorzej ale i tak będę ciepło wspominał. Powodzenia.
Ogólnie grono trenerów "do wzięcia" jest dosyć duże:
Fornalik
Bartoszek
Michniewicz
Latal
Nie wiadomo:.smiac sie czy plakac?
I jeszcze jedno: Czy pamieta ktos moj post sprzed kilkunastu dni o kazusie Kafarskiego?
W tym klubie nic sie nie zmienia, dlatego tu zawsze bedzie mizeria.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)