Konferencja prasowa trenera Zielińskiego po meczu Wisła Płock - Cracovia 4:1.
Trener Zieliński: Zdaję sobie sprawę, że to mógł być mój ostatni mecz w Cracovii. Winę biorę na siebie.
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
[quote='szuwarek' pid='1230782' dateline='1491071415']
Konferencja prasowa trenera Zielińskiego po meczu Wisła Płock - Cracovia 4:1.
Trener Zieliński: Zdaję sobie sprawę, że to mógł być mój ostatni mecz w Cracovii. Winę biorę na siebie.
[/quote]
Alleluja!
Współczuję Panie trenerze że musi Pan współpracować z takimi ludźmi.Z tego gówna to by Ancelotti z całym składem Bayernu nic nie uszył.
P.S. Jeszcze zapłaczecie za Zielińskim.
[quote='sterby' pid='1230780' dateline='1491071194']
[quote='squier strat' pid='1230732' dateline='1491068993']
nie rozumiesz, że trzeba ratować ligę?
[/quote]
A czy komuś na tym naprawdę zależy. Niedawno usłyszałem opinię, że spadek nie jest niczym groźnym, bo mamy przecież stabilne podstawy finansowe.
Wymiana i przeróbka kibiców w klientów już dawno się zaczęła, tylko myśmy tego nie zauważyli.
[/quote]
Ale tak serio, to ja odpowiadam na pytanie kota innym, dość trywialnym pytaniem:
Po co?
I to jest pytanie na serio, nie żaden, jak to mawiał Boniek, pierwszy aprilis.
chyba dla przedłużenia życia w tej iluzji
innego powodu nie widze
- Edytowany
Sterby, a klient jest tani ( tanie ceny biletów i karnetów) wiec nie ma prawa za bardzo domagać się lepszego towaru :) Filipiak to ma łeb, jak zrobić klub na swoją modłę, by mogła spełniać role wymyśloną przez niego.
Prośba jak Kmicica do Małego Rycerza-"Kończ Waść-wstydu oszczędź"
Więc tak, piłkarzy już wymienialiśmy i nic to nie dało.
Trenerów już wymienialiśmy i nic to nie dało.
Kibiców nawet nawet żeśmy wymieniali i nic to nie dało.
Problem wobec tego stanowić muszą ci, których nie wymienialiśmy, wymienić się ich nie da, bo zajmują się wymienianiem całej reszty :p
[quote='ian thorpe' pid='1230795' dateline='1491072179']
Sterby, a klient jest tani ( tanie ceny biletów i karnetów) wiec nie ma prawa za bardzo domagać się lepszego towaru :) Filipiak to ma łeb, jak zrobić klub na swoją modłę, by mogła spełniać role wymyśloną przez niego.
[/quote]
Ian, może byś coś konkretnego zaproponował, żeby nas kibiców choć tych forumowych poderwać, bo to co Ty piszesz my wszyscy już dawno wiemy.
Zmieni się trener, a odpowiedzialni za taki stan rzeczy dalej będą spać spokojnie..........................
Podobno już po zawodach -info z ostatniej chwili.
- Edytowany
[quote='Aston1906' pid='1230791' dateline='1491071965']
[quote='sterby' pid='1230780' dateline='1491071194']
[quote='squier strat' pid='1230732' dateline='1491068993']
nie rozumiesz, że trzeba ratować ligę?
[/quote]
A czy komuś na tym naprawdę zależy. Niedawno usłyszałem opinię, że spadek nie jest niczym groźnym, bo mamy przecież stabilne podstawy finansowe.
Wymiana i przeróbka kibiców w klientów już dawno się zaczęła, tylko myśmy tego nie zauważyli.
[/quote]
Ale tak serio, to ja odpowiadam na pytanie kota innym, dość trywialnym pytaniem:
Po co?
I to jest pytanie na serio, nie żaden, jak to mawiał Boniek, pierwszy aprilis.
[/quote]
To ja odwrócę pytanie. Po co trzymać Zielińskiego? Czy pokazał, że ma pomysł na wyjście z tego bagna?
[quote='DobryDziadek' pid='1230799' dateline='1491072593']
Kibiców nawet nawet żeśmy wymieniali i nic to nie dało.
[/quote]
Właśnie dało i to dużo.
W czasach kiedy byliśmy jeszcze kibicami ciepło mieliby księgowy, prezes , trener itp. itd.
Dziś budzimy się rano i z uśmiechem przypominamy sobie, że jest stabilnie.
[quote='lambadia' pid='1230801' dateline='1491072704']
[quote='ian thorpe' pid='1230795' dateline='1491072179']
[/quote]
Ian, może byś coś konkretnego zaproponował, żeby nas kibiców choć tych forumowych poderwać, bo to co Ty piszesz my [b]wszyscy już dawno wiemy.[/b]
[/quote]
Odpowiem za Iana, myślę, że się ze mną zgodzi.
NIEPRAWDA. Symbol wyparcia rzeczywistości ma się jeszcze bardzo dobrze. Wystarczy poczytać forum z ostatnich kilku dni.
spokojnie, zaraz będziemy mieć nowego trenera (może nawet zagranicznego). Dostaniemy nową "kanapkę", którą będziemy oglądać, smakować. Zanim się oglądniemy, będzie nowy kryzys i poszukiwanie nowego trenera :) Tylko nam "zegar" dni pomnoży....bez sukcesów w kopanej. Trzeba się chyba ustawić w pozycji oglądacza-szydercę, może pora na nową "Lożę" ? Na poważnie zarządzania sekcją piłkarską, nie da się oglądać. Szkoda serca.
Mnie dziwi u części kibiców ta ślepa obrona Trenera. Już dawno było widać że układ się wypalił
Trenera juz nie ma. I to wystarczy?Nie łudźmy sie
Aha. Czyli ponarzekać mozna, ale żadnych konkretnych pomysłów nie ma. A Ian twoerdzi, że jest lepszy od Gargamela, bo wiecej niby widzi.
Pieprzenie w bambus i żadnych konkretów.
[quote='zubereg' pid='1230814' dateline='1491073207']
Mnie dziwi u części kibiców ta ślepa obrona Trenera. Już dawno było widać że układ się wypalił
[/quote]
Zubereg, widzisz obrońców trenera ? Nie widzę. Natomiast wymiana trenera na dłuższą metę nic nie da. Może na krótką, typu utrzymanie. Część kibiców domaga się poważnego podejścia do celu sportowego, a sama wymiana tego czy owego trenera, jak pokazuje historia, tego nie gwarantuje. Przecież nie chodzisz na Cracovię "od wczoraj"
Lambadia, forum pełni rolę informacyjną dla np. dziennikarzy. Pełni rolę pewnego nacisku, wbrew pozorom, jest ono "czytane" przez naszych w klubie. Domaganie się prawdziwych działań a nie pozorowanych, jest chyba dla każdego kibica rzeczą ważną. Basztowa się nie wziełą z niczego, był po prostu "wkurw". Wkurw był, gdy śpiewano " uj ci na imię, Filipiak ty..." gdy wychodzono ze stadionu. Wkurw był, gdy chciano Tabisza eksmitować. Obecnie mamy totalną miałkość, zero nacisku. Jak widać, wizyta kibiców na treningu tyle dała, że strzeliliśmy gola jak rozumiem ? Musi się odrodzić w NAS coś, co spowoduje jakąś reakcję na sytuację. Ale reakcję rzeczywistą. Inaczej, może rzeczywiście zejdźmy do poziomu Gliwic, ale wtedy proszę tylko o jedno, nie piszmy na forum jak to u "psów" jest źle, jak upadają, jaką mają niską widownię, bo to przynosi jeszcze większy obciach, który oni szczekając pięknie wykorzystują.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)