[quote='kinder' pid='1223964' dateline='1488656734']
a tylko przypomne ze w jakiejs tam sondzie jakis czas temu tylko szesc osob bylo za wywaleniem trenera..tak tylko przypominam
[/quote]
Większość wierzy (wciąż), że Zieliński w przyszłym sezonie okaże się Probierzem. Mniejszość, że okaże się dla naszego nieszczęścia Jackiem Zielińskim z Chorzowa (jak już przestało iść to nie potrafił miesiącami nic zmienić). Za dobry trener, żeby wyrzucać przy pierwszym kryzysie - za słaby, żeby trzymać bezrefleksyjnie wierząc w jego warsztat czy sprawczą moc głoszonej (głównie przez zwalnianych często trenerów) zbawiennej pracy długodystansowej. Ot dylemat: tak źle i tak niedobrze.No i ten jego zaufany człowiek Kasperczyk...nie wiem czy to się może dobrze skończyć. Tym bardziej, że za chwilę wypadną Budzik i pewnie Dąbrowski a Zieliński to nie Fornalik co co dwa lata z niczego potrafi zbudować zespół od nowa.
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Żeby uniknąć niekonstruktywnego napierdalania na trenera proponowałbym zwolennikom jego zwolnienia wpisywanie od razu sugerowanego następcy. Jak wiemy pierwszą myślą prezesa w takich sytuacjach jest Pan Wojtek, chyba że o to chodzi.
Dominik Nowak (trener Wigier Suwałki) - opcja tania
Tu już żarty się kończą. Drużyna nie potrafi wygrać u siebie od 5 kolejek , wyniki 0-4-1.
Na wyjeździe wygrała raz w sezonie!
Chyba pora jasno zdefiniować cel. Walka o utrzymanie. Z tym... albo już innym trenerem.
Panie Jacku,wiemy jak funkcjonuje nasz klub i rozumiemy frustrację ,ale do qrwy nędzy niech Pan nie wystawia w podstawowym składzie Stebleckiego i Diego.
[quote='Kefas' pid='1223995' dateline='1488660265']
Panie Jacku,wiemy jak funkcjonuje nasz klub i rozumiemy frustrację ,ale do qrwy nędzy niech Pan nie wystawia w podstawowym składzie Stebleckiego i Diego.
[/quote]
Wiec widzę ze nie tylko ja choć trochę rozumie grę ....nie wiem co skłoniło trenera do wystawiania tych zawodników w pierwszej jedenastce mam nadzieje ze to nie desperacja
[quote='piotrek67' pid='1223935' dateline='1488653324']
Trenerowi puszczają nerwy ale akurat tutaj ma w 100 % racje!
Jacek Zieliński: Murawa? To "kartoflisko"
Spotkanie było rozgrywane w fatalnych warunkach, na murawie, która nie nadawała się do niczego. - Kontuzja Piotra Malarczyka na pewno jest spowodowana tym, że „uciekła” mu noga na tej murawie – mówi szkoleniowiec Cracovii. - Od półtora roku lobbuję za tym, by stan murawy został poprawiony, natomiast to co się teraz dzieje, to jest nie do pomyślenia, by w takich warunkach grać mecze ekstraklasy. Nie chcę szukać usprawiedliwienia, bo ktoś mi zarzuci, że szukam alibi w stanie murawy. Do naszej gry to „kartoflisko” się nie nadaje. Mówienie o murawie na stadionie Cracovii jest obrazą dla normalnych muraw na innych obiektach. Paradoksem jest to, że idzie wiosna i w całej Polsce boiska są coraz lepsze natomiast na Cracovii im dalej w las, tym jest gorzej. Może wreszcie ktoś nam pomoże? Może nadszedł czas, by uderzyć pięścią w stół.
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/jacek-zielinski-murawa-to-kartoflisko,11850819/
[/quote]
K mać, kartoflisko... Arka też miała zatem kartoflisko i dawała radę...
Wystawił kalekę Stebleckiego i nieopierzonego Diego i szuka winnych swoich gównianych decyzji
Nawet nie ma jaj by przyznać się do własnych błędów i szuka tanich usprawiedliwień.
Jakoś w meczu z Pogonią kartoflisko nie przeszkadzało. W Chorzowie też nie.
W Gdańsku była super murawa i też w pałę .
Ciekawe na co będzie narzekał po meczu z Zagłębiem....
[quote='eredin' pid='1224000' dateline='1488661443']
[quote='piotrek67' pid='1223935' dateline='1488653324']
Trenerowi puszczają nerwy ale akurat tutaj ma w 100 % racje!
Jacek Zieliński: Murawa? To "kartoflisko"
Spotkanie było rozgrywane w fatalnych warunkach, na murawie, która nie nadawała się do niczego. - Kontuzja Piotra Malarczyka na pewno jest spowodowana tym, że „uciekła” mu noga na tej murawie – mówi szkoleniowiec Cracovii. - Od półtora roku lobbuję za tym, by stan murawy został poprawiony, natomiast to co się teraz dzieje, to jest nie do pomyślenia, by w takich warunkach grać mecze ekstraklasy. Nie chcę szukać usprawiedliwienia, bo ktoś mi zarzuci, że szukam alibi w stanie murawy. Do naszej gry to „kartoflisko” się nie nadaje. Mówienie o murawie na stadionie Cracovii jest obrazą dla normalnych muraw na innych obiektach. Paradoksem jest to, że idzie wiosna i w całej Polsce boiska są coraz lepsze natomiast na Cracovii im dalej w las, tym jest gorzej. Może wreszcie ktoś nam pomoże? Może nadszedł czas, by uderzyć pięścią w stół.
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/jacek-zielinski-murawa-to-kartoflisko,11850819/
[/quote]
K mać, kartoflisko... Arka też miała zatem kartoflisko i dawała radę...
Wystawił kalekę Stebleckiego i nieopierzonego Diego i szuka winnych swoich gównianych decyzji
Nawet nie ma jaj by przyznać się do własnych błędów i szuka tanich usprawiedliwień.
Jakoś w meczu z Pogonią kartoflisko nie przeszkadzało. W Chorzowie też nie.
W Gdańsku była super murawa i też w pałę .
Ciekawe na co będzie narzekał po meczu z Zagłębiem....
[/quote]
Może pogoda się spierdoli wiec będzie powód
Skandaliczna wypowiedź trenera. Aż się nie spodziewałem, akurat nie po nim, trenerze który sam kiedyś podał się do dymisji. Wstyd.
Gwoli ścisłości to nie usprawiedliwia tym nasze porażki (tak porażki) tylko dosadnie mówi o problemie. Bo on jest. Takie boisko to skandal i nie da się na nim grać w piłkę. To niezaprzeczalny fakt i wstyd na całą Polskę. Ciekawe czy na me też będzie takie gowno? Kto jest za to odpowiedzialny? To jest skandal !
[quote='SaNtO' pid='1224024' dateline='1488664930']
Gwoli ścisłości to nie usprawiedliwia tym nasze porażki (tak porażki) tylko dosadnie mówi o problemie. Bo on jest. Takie boisko to skandal i nie da się na nim grać w piłkę. To niezaprzeczalny fakt i wstyd na całą Polskę. Ciekawe czy na me też będzie takie gowno? Kto jest za to odpowiedzialny? To jest skandal !
[/quote]
Skandalem jest nasza gra a nie murawa wczoraj w Kielcach tez była chujnia a jednak potrafili grać i wygrać kurwa nie zwalajmy winy na urawe czy wszystko inne gramy piach i tyle
[quote='Muertes' pid='1223990' dateline='1488659894']
Większość wierzy (wciąż), że Zieliński w przyszłym sezonie okaże się Probierzem.
[/quote]
Jaga przegrywa majstra po przekręcie w warszawie. do kolejnego sezonu przystępuje po totalnej wyprzedaży, stąd gra w dolnej połówce.
nie widzę analogii. jeżeli teraz nawet cudem się utrzymamy, to czeka nas totalna wyprzedaż.
Budzik, Dąbrowski, nie utrzymamy Piątka jeśli jeszcze strzeli kilka bramek, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci Miro.
pogonią Jendriska i Polczaka.
co wtedy?
trzeciej ósemki nie będzie
Lolo gdzie ja napisałem albo gdzie Zieliński powiedział że przegraliśmy przez boisko. To boisko to skandal i kpina i gowno mnie obchodzi a nawert mam to głęboko w DUPIE że gorsze jest w Kielcach. U nas to na czym mieliśmy grać w piłkę (bo to nie jest boisko) to gowno. Wstyd dla takiego klubu jak my. Kompletna żenada, grałem dzisiaj na wsi na dużo lepszej płycie
Poza tym pisanie o wygranej Korony po karnym z kapelusza w kontekście tego ze się jednak niby da to taka wybiorczosc że aż mi się zygac zachciało i idę to zrobić
Nawiedzona Cracovia nie może wygrywać. Myślę, że trener jest dobry i nie pozbywałbym się go. Piłkarze są całkiem normalni ale nie grają jak należy i to ich wina.
Doprawdy nie wiem dlaczego w meczu o zwycięstwo na własnym boisku trener zagrał tak bojaźliwie i wystawił tylu defensywnych zawodników.
Diego, Wołąkiewicz, Malarczyk, Deleu, Wójcicki, Steblecki, Dąbrowski to gracze, którzy zupełnie nie umieją strzelać bramek albo robią to wyjątkowo sporadycznie, często raz na kilka sezonów.
[b]Dlaczego trener nie zagrał bardziej ofensywnie szczególnie w pierwszej połowie i nie wystawił więcej napastników (np. Szczepaniaka)?[/b]
Przecież w pierwszej połowie do strzelania bramek byli praktycznie tylko Piątek i Budziński.
Pierwszą połowę uważam za zmarnowaną właśnie ze względu na zbyt defensywną taktykę.
Czyli podsumujmy,
Trener najlepszy
Zawodnicy świetni
Zarząd idealny
Infrastruktura europejska
Wniosek nasuwa się jeden, to wina kibiców :D
[quote='SaNtO' pid='1224033' dateline='1488667481']
Lolo gdzie ja napisałem albo gdzie Zieliński powiedział że przegraliśmy przez boisko. To boisko to skandal i kpina i gowno mnie obchodzi a nawert mam to głęboko w DUPIE że gorsze jest w Kielcach. U nas to na czym mieliśmy grać w piłkę (bo to nie jest boisko) to gowno. Wstyd dla takiego klubu jak my. Kompletna żenada, grałem dzisiaj na wsi na dużo lepszej płycie
Poza tym pisanie o wygranej Korony po karnym z kapelusza w kontekście tego ze się jednak niby da to taka wybiorczosc że aż mi się zygac zachciało i idę to zrobić
[/quote]
A mnie gowno obchodzi ze jest taka murawa u nas piłkarze mają grać na czym muszą a widziałeś żeby chcieli walczyć i wygrać ten mecz bo ja nie a wczoraj oglądałem koronę i to widziałem wiec nie pisz proszę ze rzygać Ci się chce tylko jak chcesz to po prostu to zrób i mam nadzieje ze przyczyną tego będzie nasza gra a nie murawa
[quote='farciarz2' pid='1224036' dateline='1488668034']
Doprawdy nie wiem dlaczego w meczu o zwycięstwo na własnym boisku trener zagrał tak bojaźliwie i wystawił tylu defensywnych zawodników.
Diego, Wołąkiewicz, Malarczyk, Deleu, Wójcicki, Steblecki, Dąbrowski to gracze, którzy zupełnie nie umieją strzelać bramek albo robią to wyjątkowo sporadycznie, często raz na kilka sezonów.
[b]Dlaczego trener nie zagrał bardziej ofensywnie szczególnie w pierwszej połowie i nie wystawił więcej napastników (np. Szczepaniaka)?[/b]
Przecież w pierwszej połowie do strzelania bramek byli praktycznie tylko Piątek i Budziński.
Pierwszą połowę uważam za zmarnowaną właśnie ze względu na zbyt defensywną taktykę.
[/quote]
A kiedy my graliśmy ostatnio 2 napastnikami ? Chyba na treningu noworocznym a skoro gra Steblecki a nie Szczepaniak to ten ostatni zapomniał chyba jak się kopie piłkę
Szczepaniak w ostatnim meczu w Gdańsku popisał się ładną przewrotką, Cetnarski oddał dwa strzały po przerwie, a u Stebleckiego nie przypominam sobie jakiegokolwiek silnego soczystego strzału na bramkę. Może więc będący "pod formą" zarówno Szczepaniak jak i Cetnarski i tak są lepsi od Sebastiana.
[quote='farciarz2' pid='1224046' dateline='1488673159']
Szczepaniak w ostatnim meczu w Gdańsku popisał się ładną przewrotką, Cetnarski oddał dwa strzały po przerwie, a u Stebleckiego nie przypominam sobie jakiegokolwiek silnego soczystego strzału na bramkę. Może więc będący "pod formą" zarówno Szczepaniak jak i Cetnarski i tak są lepsi od Sebastiana.
[/quote]
Na pewno są lepsi bo trudno być gorszy od Seby w takiej formie jak pokazał tylko z całą pewnością trener nie raczy tego widzieć a wczoraj nawet jakby w końcówce chciał coś zmienić to już nie miał jak bo kontuzja Malarczyka to wykluczyła i to rodzi się pytanie po jaki ch..j Stebel i Diego byli w pierwszej jedenastce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)