kkk_84
Moderator
Liczba postów:10,305
Reputacja:0
jak Wdowiak chciał iść na wypożyczenie, to go Zieliński nie puścił.
... w takim razie Zieliński musi odejść ;)
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
[quote='leszeczek' pid='1191249' dateline='1475508327']
Czy na nowym forum nie będzie funkcji "ignoruj wpisy"?
[/quote]
Leszeczku,wchodzisz na profil użytkownika i na tym zdjęciu "w tle"masz kilka znaczków.Kółko przekreślone to opcja "ignoruj".
[quote='szuwarek' pid='1191200' dateline='1475502624']
...a Ty ostatnio to Adamczyka widziałeś?
[/quote]
W niedzielnych derbach juniorów.
[quote='eredin' pid='1191266' dateline='1475509811']
Aston - ja jestem bardzo zadowolony z 4 pkt w dwóch ostatnich meczach :)
[/quote]
Bardzo mnie to cieszy :) Co prawda mignął mi jakiś Twój post, w którym mruczałeś coś, że bramek za dużo wpadło, ale chyba jakoś to już przełknąłeś :cool:
- Edytowany
[quote='ronnie79' pid='1191273' dateline='1475510314']
[quote='leszeczek' pid='1191249' dateline='1475508327']
Czy na nowym forum nie będzie funkcji "ignoruj wpisy"?
[/quote]
Leszeczku,wchodzisz na profil użytkownika i na tym zdjęciu "w tle"masz kilka znaczków.Kółko przekreślone to opcja "ignoruj".
[/quote]
Nie widzę tam przekreślonego kółka. Może źle patrzę. Ale skorzystałem z innej porady/metody. Dzięki. Może forum się jeszcze dociera w nowej odsłonie. Z każdą godziną się do niej przyzwyczajam.
Edit. To przekreślone kółko widzę tylko u użytkownika ignorowanego.
Zawodnicy Cracovii wybierają się do Zakopca na mini obóz (ok 4 dni) a tam leje(podobno ma tak lać do niedzieli) i temperatura w granicach 4 st. - czy jest sens?
[quote='szuwarek' pid='1191279' dateline='1475510912']
AZawodnicy Cracovii wybierają się do Zakopca na mini obóz (ok 4 dni) a tam leje(podobno ma tak lać do niedzieli) i temperatura w granicach 4 st. - czy jest sens?
[/quote]
Zalezy co maja w planach moze aura nie jest istotna :)
Od środy niewykluczony jest nawet śnieg, który z pewnością zasypie wyższe partie Tatr.
... choćby mecz sparingowy w Popradzie
Zawodnicy Cracovii wybierają się do Zakopca na mini obóz (ok 4 dni) a tam leje(podobno ma tak lać do niedzieli) i temperatura w granicach 4 st. - czy jest sens?
[/quote]
Pewnie znów winni są nieudacznicy z pięterka :P
[quote='Aston1906' pid='1191276' dateline='1475510360']
[quote='eredin' pid='1191266' dateline='1475509811']
Aston - ja jestem bardzo zadowolony z 4 pkt w dwóch ostatnich meczach :)
[/quote]
Bardzo mnie to cieszy :) Co prawda mignął mi jakiś Twój post, w którym mruczałeś coś, że bramek za dużo wpadło, ale chyba jakoś to już przełknąłeś :cool:
[/quote]
Z trudem :D
A tak serio - fajny mecz, najważniejsze żeby zawodnicy uwierzyli że mogą, a jednocześnie nie zadarli zbytnio nosa
A co do pogody: sorry, taki mamy klimat. Lepszej do końca rundy już może nie być, więc niech trenują perspektywicznie :D
[/quote]
Powiem ci coś w tajemnicy, będą grali w piłkę do grudnia, temperatury będą wtedy może nawet ujemne, gdzie tu jakikolwiek sens?
Zaleciało ćwielongiem :)
... a ja odpowiem Ci jawnie - po co pchać się do zimy, jak za dwa tygodnie temperatury będą ponad 15 stopni. Niczym tu nie zalatuje ;)
Ja tam czekam na tą ostatnią kolejkę 18 grudnia. Przynajmniej mam pewność że ekstraklasie zależy by kibicować #naStadionie.
Bramkarze: Grzegorz Sandomierski, Krystian Stępniowski, Rafał Dobroliński
Obrońcy: Hubert Wołąkiewicz, Jakub Čunta, Diego, Piotr Malarczyk, Tomasz Brzyski, Piotr Polczak, Robert Litauszki, Florin Bejan, Deleu
Pomocnicy: Miroslav Čovilo, Sebastian Steblecki, Milan DImun, Hubert Adamczyk, Patryk Serafin, Jakub Wójcicki, Marcin Budziński, Mateusz Cetnarski
Napastnicy: Erik Jendrišek, Mateusz Szczepaniak, Przemysław Pyrdek
W/w wyjechali do Zakopca
Niezła paka .
[quote='hank' pid='1191479' dateline='1475602257']
Niezła paka .
[/quote]
To prawda. A brakuje jeszcze Dąbrowskiego, Jaroszyńskiego, Vestenickiego, Wdowiaka, Karaczanakova, Kanacha i Piątka - kadra aż miło :)
a w Zakopanem 12 cm śniegu
[quote='tomex' pid='1191498' dateline='1475606448']
a w Zakopanem 12 cm śniegu
[/quote]
Nie pisz bzdur. Kasprowy to nie Zakopane. Polecam kamerki internetowe z Krupówek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)