A Profesor Ci mowi to w.y.p.i.erdalaj, wiec Santo mozemy zakonczyc ta dyskusje
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Żeby to było wszystko takie proste jak Ci się wydaje.....
Chuj z transferami, ale za nastawienie mentalne pilkarzy oraz ich przygotowanie fizyczne odpowiada trener i akurat te kwestie szwankuja, a tu wchodze na forum i slysze jaka to dotkliwa bedzie kara dla Antona. Panie Zielinski, wez sie Pan za trenowanie a nie wyzywanie sie na nielubianych zawodnikach.
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A Profesor Ci mowi to w.y.p.i.erdalaj, wiec Santo
> mozemy zakonczyc ta dyskusje
lepiej odejść w chwale niż się ośmieszyć i dostać kopa za złe wyniki
Tylko jeszcze za coś trzeba żyć ;)
no to powiedzmy sobie wprost, że jest tu dla kasy a nie dla wyników i po problemie :) nie żebym miał za złe ale nie udawajmy, że chcemy o coś grać bo z takimi transferami to możemy sobie dostać po dupie od dzieci z potoku
Lepi z tego, na co mu pozwalają.
Co do kasy - do pracy też chodzisz dla wyników? ;)
Oczekiwanie od trenera by się zwolnił, po wygraniu drugich derbów z rzędu? W dodatku w wykonaniu Santo? A gdzie legendarne "teraz możesz olać reszte ligi, szacun pozostanie".
Jeśli Anton ma być kozłem ofiarnym po meczy z babą jagą, to ja czegoś nie rozumiem?
Czy każde rozpoczęcie gry, gdy jedna drużyna gra w przewadze 11na10 musi się kończyć stratą bramki?
Czemu nikt nie zwrócił uwagi podczas rozgrzewki, że zawodnik ma nieregulaminowe skarpetki?
Czy ktoś wytłumaczył Antonowi, że tak nie może wyjść na boisko?
Panie Jacku, proszę stosować restrykcje adekwatne do winy, ale po pierwsze dokładnie przeanalizować kto zawinił, a nie walić w pierwszego lepszego.
SaNtO Napisał(a):
> napinacz- Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A Profesor Ci mowi to w.y.p.i.erdalaj, wiec
> Santo
> > mozemy zakonczyc ta dyskusje
>
>
> lepiej odejść w chwale niż się ośmieszyć i
> dostać kopa za złe wyniki
Odejdź zatem w chwale zamiast się ośmieszać :D
JZ nie jest trenerem od wczoraj. Stworzył atmosferę i wykręcił wynik jakiego nie było u nas od lat. Krytykowanie go za to, że ukarał jednego czy drugiego zawodnika, nie wiedząc jakie zasady panują wewnątrz klubu/szatni, jest trochę niepoważne. No ale to w końcu kraj gdzie jest 40 milionów lepszych trenerów.......
Mimo wszystko karanie gościa odsunięciem od składu to zbyt pochopna decyzja. Mógł dostać jakąś symboliczną karę finansową, nie wiem, zakaz chodzenia przez tydzień do galerii albo oddanie wszystkich białych skarpet. Pretensje miałbym raczej do reszty chłopaków, którzy po wyjściu na murawę stali jak dupy wołowe. Gdyby nie stracili tej idiotycznej bramki, pewnie nie byłoby mowy o karaniu Antona. A tak trener udupił jednego z nielicznych piłkarzy któremu chciało się biegać w ostatnim meczu.
2.4.21 Napisał(a):
> Mimo wszystko karanie gościa odsunięciem od
> składu to zbyt pochopna decyzja. Mógł dostać
> jakąś symboliczną karę finansową, nie wiem,
> zakaz chodzenia przez tydzień do galerii albo
> oddanie wszystkich białych skarpet. Pretensje
> miałbym raczej do reszty chłopaków, którzy po
> wyjściu na murawę stali jak dupy wołowe. Gdyby
> nie stracili tej idiotycznej bramki, pewnie nie
> byłoby mowy o karaniu Antona. A tak trener
> udupił jednego z nielicznych piłkarzy któremu
> chciało się biegać w ostatnim meczu.
Dokladnie o to chodzi, tymbardziej,ze przeciez "chlebek jest w lidze", wiec po kiego grzyba taka hipokryzja i zagranie pod publike, udawanie strasznie wzburzonego porazka i wyciaganie konsekwencji wlasnie wobec tego, ktoremu sie przynajmniej chcialo na tle innych.
Oglądałem mecz w tv i wydaje mi się, że oprócz Karaczana chciało się grać: Stępniowskiemu, Deleu*, Covilo*, Budzikowi* i Szczepaniakowi
*Deleu - nie poznaję tego gościa. W mojej ocenie zaczął być "lepszy" :) Co nie zmienia faktu, że dalej go widzę jako PP :P
* Covilo - od momentu straty bramki jakoś bardziej "mu się chciało"
* Budzik - liczę, że rozegra sezon życia (jak Cetnar w zeszłym sezonie). Na dzień dzisiejszy pozycja nr "10" jest jego.
Edit. Zapomniałem jeszcze o Dimunie, który zaliczył przynajmniej "przyzwoity" debiut
Trener ma Jędriska, Vestenickiego plus najlepszego w rozegraniu w lidze w osobie
Cetnarskiego, więc te" pyry" powinny być w głębokim szoku i jak w tej sytuacji mają
wyskoczyć z tego dołu. Ta trójka to gwarantuje!!!, a czy trener daje gwarancje łącznie
z czołem. Mnie nie przekonują liczne optymizmy, wiec dociekliwość kto ma w porach
więcej i jaki będzie wynik , Tak wiec trącam kostkę- dostaniemy od przyjaciół w dupę.
pzdr
czerstwy ten chlebuś
ponawiam apel o ultimatum
Teraz trzeba poszukac innego kozla ofiarnego, bo przeciez ten okropny Anton siedzi w domu.Ja podpowiem, trener od przygotowania fizycznego do wyjebania na wczoraj!
2 dobre mecze na 8 w tym sezonie - czas chyba siąść i poukładać klocki na nowo, od tyłu, już może bez Huberta Wołąkiewicza
MakuKSC Napisał(a):
> Teraz trzeba poszukac innego kozla ofiarnego, bo
> przeciez ten okropny Anton siedzi w domu. (...)
A gdzie ma siedzieć facet, który jest u nas chyba tyle co trwa ciąża (nie ta wg Ryśka Petru), a nie wyróżnił się ani razu choćby w czwartoligowych rezerwach?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)