Witam i oczekuję wyników. Najważniejsze, że nie ten szmaciarz Wdowczyk.
-
-
Trener Jacek Zieliński witamy
A nasz nowy zbawca nie był przypadkowo umaczany w korupcję?
Michniewicz był be, Wdowczyk be, a pan Jacek cacy?
Albert Napisał(a):
-------------------------------------------------------
.Proponuję
> koniec rotacji piłkarzy,wybranie trzonu tj.8ki
> najlepszych,
??? Przecież to nie jest stała niezmienna. Zdrowa rotacja to jest podstawa.
rero Napisał(a):
> Miałem nie przyjemność kilkukrotnie rozmawiać
> z Zielińskim. Bardzo specyficzny człowiek,
> poprostu wydaje mi sie że nie da sie go lubieć,
> gburowaty, drażniący mnie osobiście strasznie.
No to istnieje cień szansy, że nie przepadnie jak wszyscy do tej pory w tym naszym toksycznym korposyfie ;)
Przepraszam panie trenerze, o której WF w środę bo będę nieprzygotowany.
Taka "ciekawostka" : http://pilkarskamafia.blogspot.com/2011/02/wd-pzpn-jacek-zielinski-chce-sie.html
No bez przesady z tym tytułem, Trener
Jacek Zieliński prare groszy przyszedł zarobić i tyle.
A sportowo co z tego wyjdzie ? Pewnie to co zawsze ;)
Polska myśl taktyczna ...
Witam.
Mam mieszane uczucia, ale jak wiadomo Cracovia Powodzenia!
sterby Napisał(a):
> A nasz nowy zbawca nie był przypadkowo umaczany w
> korupcję?
> Michniewicz był be, Wdowczyk be, a pan Jacek
> cacy?
"Za udział w aferze korupcyjnej w czasach pracy w Piaście Gliwice Wydział Dyscypliny PZPN 25 lutego 2011 roku ukarał Zielińskiego karą 2 lat dyskwalifikacji w zawieszeniu na 3 lata oraz dodatkowo karą finansową w wysokości 30 tys. złotych[6]. [b]Prokuratura we Wrocławiu złożyła w tej sprawie wniosek o warunkowe umorzenie sprawy ze względu na [color=#FF0000]epizodyczny charakter udziału trenera w zdarzeniu[/color][/b]"
za wikipedią
sterby Napisał(a):
> A nasz nowy zbawca nie był przypadkowo umaczany w
> korupcję?
> Michniewicz był be, Wdowczyk be, a pan Jacek
> cacy?
W linku który podałem wyżej macie wszystko szczegółowo opisane .
ilu trenerów przed nim mogło sie pochwalić tytułem MP w CV? Lenczyk - to wiem, ale czy jeszcze ktoś? i nawet jeśli to MP Zieliński zdobył dzięki główce Jopa na SS, to i tak pokazuje, że przychodzi zawodnik większego kalibru niż wielu poprzedników.
witam, i życzę powodzenia.
Powodzenia, ale tak naprawde to nawet Diego Simeone nic nie osiagnie z takimi pilkarzami jak Zytko, Marciniak czy Polczak. Tutaj trzeba wiecej niz wymiany trenera.
Pierwszy sukces za nowym trenerem, Zabrze pokonuje Bełchatów.
Pierwszy wywiad bardzo przypadł mi do gustu bez bufonady i gwiazdorstwa.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Jacek-Zielinski-Kazdy-pilkarz-zaczyna-z-czysta-karta
Witam i życzę powodzenia.
Jestem zadowolony z wyboru: jest trener, który potrafił ustawić grę w ataku. Ktoś powie: zgoda, jak się ma Lewandowskiego czy Rudnievsa... ale gdyby był kiepski, to Lewy pewnie po roku wróciłby do 1 ligi:D
Liczę więc na trening strzelecki, którego brakowało (gołym okiem widać).
Powodzenia :)
i już teraz - szczere wyrazy współczucia z powodu współpracy z Tabiszem i jemu podobnymi...
Dokladnie, wyglada na bardzo merytorycznego goscia, mial ponad rok czasu na przemyslenia, to moze zaplusuje. Moze jestem zbytnim optymista, ale chcialbym zeby za tą zmiana przyszly lepsze czasy dla naszej Kochanej Cracovii :-)
Witam.
Wydaje mi się że dobry wybór. W Lechu umiał wykorzystać potencjał posiadanych zawodników ,i grę miło było oglądać.
Martwi trochę przygoda trenera z ruchem, ale mam nadzieję że to wypadek przy pracy .
Przed przyjściem Podolińskiego wspominałem o Zielińskim że to dobry trener i mógł by poprowadzić Pasy,więc jestem zadowolony z wyboru.Doświadczony szkoleniowiec a takiego nam w tej chwili trzeba.Szacunek Panie Jacku za odwagę przyjścia do Cracovii,drużyna jest rozbita,proszę jednak pamiętać że to 1 Mistrz Polski,Najstarszy Klub.Bycie trenerem Cracovii zobowiązuje,najwierniejsi kibice chcą być wreście Dumni ze zwycięstw i walki o najwyższe trofea.Po osiągnięciu utrzymania proszę się pozbyć połowy składu,zero pieprzenia się.Z tymi grajkami musimy być twardzi i nieustępliwi,nie możemy dobrze grać co 2 mecz!wyjazdy to jest bolączka nad tym trzeba popracować koniecznie.Zdobywanie bramek idzie z wielkim trudem,trzeba poprawić ofensywę,uszczelnić obronę.Ha,Powodzenia życzę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)