Dzięki trenerze. Powodzenia!
-
-
Trener Robert Podoliński -dziękujemy .
Dziękuje i powodzenia . Prywatnie jest pan fajny chłop . Nie pan pierwszy i nie ostatni nie nadawał się do korporacji jaką mamy w Cracovii .
Dzięki za Derby ale chyba jest jakaś klątwa kto wygrywa derby wylatuje z pracy.
Za dwumecz z Błękitnymi nie należą się żadne podziękowania.
Szkoda że nie wyszło, zwolnienie powinno nastąpić znacznie wcześniej bo zespół nic nie gra od dłuzszego czasu. Za wygranie meczu z gts-em i wprowadzanie młodych dzięki. Powodzenia w dalszej pracy trenerskiej.
"Problemem nie jest to, że zwalnia się trenerów. Problemem jest to, że nie wie się, po co się ich zatrudnia." Cesar Luis Menotti
Powodzenia Panie trenerze ! Dzięki za walkę !
Pierwszy raz jest mi po prostu szkoda ze zwalniany jest trener. Jakoś tak polubiłem chłopa.
Powodzenia!
Panie Trenerze, dużo powodzenia w kolejnych meczach o 12 punkltów
Najlepiej z defensywnym pomocnikiem jako wysuniętym środkowym napastnikiem i koniecznie trójką najgorszych obrońców ligi z tyłu.
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki za Derby ale chyba jest jakaś klątwa kto
> wygrywa derby wylatuje z pracy.
A Ci co nie wygrywają to co robią? :)
Znowu się nie udało.Bardzo szkoda. Adieu.
Powodzenia Trenerze!
Żegnam i proponuję trochę więcej pokory i mniej popisów oratorskich.
Przykra sprawa, pokładałem w Panu wielkie nadzieje.
połamałeś sobie zęby w Cracovie, nie pierwszy i nie ostatni. Powodzenia !
Z tych "młodych trenerów z talentem" był najsensowniejszym, a tu klops. Jak nie on to już chyba nikt. Szkoda.
Dobór piłkarzy na pewnym poziomie to zgadka. Nie udało się i cieżko o to będzie, jeśli ten dobór pozostanie na tym stopniu. Jeżeli ma być po staremu to myśle, że potrzeba jakiegoś starszego wiekiem doświadczonego trenera który nakresli bez ryzyka ciułanie punktów. W autorytety nie wierze, bo zadaniem piłkarza jest sluchac trenera, jesli tego nie robi tzn. ze jest do wyjebania, bo nie słucha zwierzchnika, a za to ma także płacone.
no cóż ...
stało się to co było nieuniknione ...
powodzenia w dalszej pracy trenerskiej ...
I jeszcze gratuluję, że umiałeś odejść z klasą w przeciwieństwie do pewnego wąsatego buca.
Bardzo dobrze życzyłem trenerowi i wiązałem z nim nadzieje na stała poprawę gry Cracovii. Wiazał się to głównie ze stopniową wymianą składu, pozbywaniem się najsłabszych ogniw. Piewrwsza rysa na moich nadziejach pojawiła się, gdy RP uparcie tkwił przy "jedynej słusznej" taktyce, nie mając, co więcej, do tego wykonawców, mimo, że w 23 meczach zdobyliśmy 22 bramki. Gdy przyszło ożywienie związane z dwoma meczami w których strzeliliśmy po 3 bramki (7 bramek w 3 meczach) wierzyłem, że coś drgnęło. Okazały się to niestety tylko miłe złego początki i w kolejnych dwóch nie strzeliliśmy ani jednej bramki. Ostatnia konferencja prasowa trenera ostatecznie musiała przekonać wahających się, że trener pogubił się całkowicie. Jeśli on widział "pozytywne zareagowanie" i "stwarzanie bramkowych sytuacji" w meczu z Pogonią to oznaczało to jedno. Rola trenera ekstraklasowego go przerosła. Życzę powodzenia na dalszej drodze.
Edit:
Z ciekawości coś sprawdziłem. w Dolkanie RP miał lepsze statystyki wiosną niż jesienią. U nas jesienią w 19 meczach zdobył 22pkty (śr.1,16) wiosną 9/9. Co ciekawe i jesienią i w 9 wiosennych kolejkach zajmował 12 miejsce. Problem w tym, że gdy drużyny walczące o życie wzięły się za zdobywanie punktów my popadliśmy w marazm :(
Dzięki Trenerze, lecz to były jednak za wysokie progi. Dlaczego nie pozegnano się po kompromitacji z Błękitnymi????
W końcu. Spieprzyłeś, co miałeś spieprzyć, idź tam skąd przyszedłeś. Nikt nie kazał Ci wstawiać do składu Żytki i Rymaniaka, nikt nie kazał ściągać Zjawińskiego i innych "asów" oraz dawać im szansę.
Od pierwszej kolejki pisałem, że z tym "trenerem" czeka nas spadek. Oby teraz nie było już za późno. I na zmianę chorej taktyki i na zmotywowanie zawodników.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)