akumulator, dlatego napisałem to ironicznie, to są nasz całe "wielkie"osiągnięcia za czasów Profesora. A no zapomniałem o pamiętnym dwumeczu z Szachtiorem Soligorsk w Pucharze Interotot :D W sumie to były Europejskie Puchary ::o
-
-
28. CRACOVIA- Pogoń Szczecin, sobota 18 kwietnia, godz. 20:30
Śledzie to są jednak ...
donos zarządu pogoni do pzpn stwierdza:
[i]Nasi kibice na stadion wnieśli również zabronione przez prawo race, ale mamy prawo przypuszczać, że chcieli ich użyć jedynie do zaprezentowania oprawy meczowej. Tak się nie stało, za sprawą zachowań kibiców Cracovii" [/i]
a ja mam prawo przypuszczać że pseudośledzie to kapusie . Zero honoru
Donieśli uprzejmie na swoich , informując o wniesieniu materiałów niedozwolonych .
hank, to jest tylko fragment. Przeczytaj sobie całość
[url=http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,17782779,Pogon_po_incydencie_na_stadionie_Cracovii_wini_gospodarzy.html][u] tutaj [/u][/url]
No cóż na szybko napisane sprostowanie mające na celu obarczenie całą winą organizatora meczu, z lekkim pokajaniem się i proszeniem dla siebie o łagodny wymiar kary. Klasyczne odwrócenie kota ogonem, ale na szczęście dla nich KL pewnie nad sprawą nie będzie się za bardzo pochylać i analizować kto kogo pierwszy i dlaczego i dowali obu klubom. Nam mogą jeszcze za recydywę dorzucić co nieco.
ale ja nie rozumiem za co mają nas karać za oprawe? przekaz każdy z nas wie jaki był ale ludzie, przecież wbity nóż w paprykarz szczeciński równie dobrze może oznaczać że lubimy ten paprykarz i chcemy sobie zjeść na kolacje;) a Cracovia-pogoń 1-0 można tłumaczyć tym że kibice oczekują takiego wyniku:)
chyba że o odrzucane race to zrozumiem ale nie za oprawe bo jakie są dowody na to co głosił przekaz?
Panowie to mydlenie oczu....
Wiedzialem , ze kiedys przyjdzie ta chwila , ze musze przyznac sie do piknika i jako starszy gosc odejsc w zapomniene z moimi zasadami ale..
Nie godze sie na takie transparenty na Cracovii i nie jestem zwolennikiem takiej wojny ponizej pasa...
Schodzimy na psy , naprawde....Samo to , ze nie wyzbylismy sie maczet i ostrego sprzetu juz mnie zawstydza to jeszcze chcemy to szalenstwo przekazac mlodym....
Nie wiem gdzie kibiciwsko idziemy ale na pewno nie zmierzamy w dobrym kierunku!
Pisze to ja , ten ktory za mlodego naparzal sie za Cracovie i nie raz w dziub za Nia dostal ale zawsze uzywal piesci a nie "sprzetu"!
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Śledzie to są jednak ...
>
> donos zarządu pogoni do pzpn stwierdza:
>
> Nasi kibice na stadion wnieśli również
> zabronione przez prawo race, [b]ale mamy prawo
> przypuszczać, że chcieli ich użyć jedynie do
> zaprezentowania oprawy meczowej[/b]. Tak się nie
> stało, za sprawą zachowań kibiców Cracovii"
>
> a ja mam prawo przypuszczać że pseudośledzie to
> kapusie . Zero honoru
Mają prawo przypuszczać nawet to, że jakaś magiczna siła wysyłana przez kibiców Cracovii zmuszała ich kiboli do rzucania racami ale dla KL to nie będzie miało najmniejszego znaczenia. Niech sobie piszą co chcą. Gdyby nawet nie napisali tego donosu i tak nie znaczyłoby to, że nagle przestali być bandą frajerów :)
TT z PS
Michał Knura @knuram
Stadion Cracovii zamknięty na mecz z Bełchatowem!
To nie wszystko. Zamknięty stadion, 30 tys. zł. kary, zakaz na wyjazd kibiców do Szczecina i w zawieszeniu jeden mecz bez młyna - za Twitterem M. Knury.
ten bońkowy pzpn i tzw. komisja ligi są całkowicie pop.ierdo.lone
najpierw kibole potoczanki przerwali mecz w Warszawie i... walkower dla potoczanki
teraz gnojki ze szczecina przerwały mecz i rzuciły race - a ukarana będzie Cracovia.
Inna sprawa: za co biorą pieniądze ochroniarze skoro te pedały wniosły race?
Mnie - starego dziada - macają jakbym był ponętną szesnastką a skur.wysynów z racami się boją?
może trzeba powołać tajny szwadron, który będzie rzucał race na wszystkich wyjazdach. Komplekt punktów poza Krakowem murowany
no ale w tym kraju jacy prawnicy - takie "prawo"
Widział któryś otwieracz na puszce paprykarza? Czym niby przekąskę otworzyć jak nie ostrym narzędziem. Nie każdy może mieć otwieracz. Jak by nie donos tych debili to by komisja chuja zakumała. Ot miało być że jak fikną to ich zjemy.
A zamknięcie stadionu i taka kara to skurwysyństwo. Jednak przywykłem, Przewini Cracovia to wyciągamy inny taryfikator.
I oczywiście nikt nie jest na tylko bystry jak przy rozkminianiu oprawy, że gdyby nie uje i ich bluzy z obrazą klubu to i u nas by nic nie była aby ich wkurwić.
Fajny ten sztab miał Podol i jeszcze narzeka :)
fajna atmosferka przed tak ważnym meczem !!!
.
MaciejKmita
?@kmita_maciej Jak Pasy mialy wygrac z Pogonia,jak w dniu meczu w CZASIE ROZRUCHU tr.przyg.fiz.zbiegl z boiska,zeby bić i opluć bylego pracownika klubu?
?
Po co wrzucasz wpisy Kmity, znanego pasiastego fanboja?
może żeby pokazać, że MK ma kompleks lamy :? ?
Akurat to prawda. Mirota zwyzywał i opluł Barcika.
Kiedy wy zrozumiecie, że tych ludzi (piszę o panach K&S) kompletnie nie interesuje interes Cracovii, tylko swój własny?
Z ich punktu widzenia (pismacko-blogerskiego) optyka jest prosta:
a) trener gadatliwy, "sprzedający" gorące niusiki z szatni i zezwalający na to sztabowi i grajkom - DOBRY
b) trener zabraniający powyższego - ZŁY
Im odpowiada trener, dający im swobodnie zarabiać na chlebek, krótka piłka.
To prawda -najlepszym trenerem dla nich byłby W.S. - sam się dziwiłem dlaczego nie reagował na to Tabisz ani Filipiak ,tutaj akurat pełne poparcie dla Podola .
Natomiast obawiam się żeby po ostatnich wydarzeniach nie zaczęły wychodzić jakieś nowe "fakty" ws. Dawida.
Żadne "fakty" nie wyjdą. Barcik wyleciał ze sztabu za trzymanie z grajkami-szeptaczami i w akcie zemsty wymyślił bajeczkę, o tym, jak to Mirota celowo dosypywał Nowakowi koks, którą opowiedział komisji antydopingowej.
Dziś ta sprawa nie dotyczy klubu, bo ani jeden ani drugi nie jest już pracownikiem MKS, więc można sobie darować jej roztrząsanie, choć tak prywatnie to ja się Mirocie wcale nie dziwię.
No i to rzuca troszkę inne światło na całą sprawę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)