No i mamy już cztery piątki prawie :D
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
No jak Kruszyna zadowolony to jedziemy z tą badziewligą :) choć trzeba jeszcze poczekać kogo zza oceanu przyślą by można było odtrąbić pełen sukces.
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aktualna kadra drużyny przed sezonem 2015/16
>
> Bramkarze: Robert Kowalówka, Michael Luba, Rafał
> Radziszewski.
>
> Obrońcy: Bartosz Dąbkowski, Rafał Dutka, Dawid
> Maciejewski, Maciej Kruczek, Patryk Noworyta,
> Mateusz Rompkowski, Patryk Wajda.
>
> Napastnicy: Krystian Dziubiński, Filip
> Drzewiecki, Bartosz Fraszko, Jakub Gawlik, Kacper
> Guzik, Damian Kapica, Karol Kisielewski, Oliver
> Paczkowski, Grzegorz Pasiut, Damian Słaboń, Petr
> Šinagl, Maciej Urbanowicz, Marcin Wiśniewski,
> Marek Wróbel.
>
> Pasiut zostaje - to też bardzo dobra informacja
> :)
Guzik to obrońca o ile się nie mylę. Z S.Kowalówką powinni jeszcze przedłużyć, reszta stranieri i będzie pięknie. Już jest pięknie :)
I dobrać 10 młodzieżowców najlepiej z NT:D
Chyba się Filipiak wk*rwił tym walkowerem :)
Ten Guzik to napastnik - jego brat to obrońca
miałem nadzieje, że będzie dobrze, ale jest zaj... :D
Karvin Napisał(a):
> Ten Guzik to napastnik - jego brat to obrońca
Dzięki za wyprowadzenie z błędu. Ten Guzik obrońca kiedyś u Nas grał dlatego mi się tak zdawało.
skoro jest kasa to ciekawy jestem czy istnieje temat Kostucha ...
-Robert- Napisał(a):
> skoro jest kasa to ciekawy jestem czy istnieje
> temat Kostucha ...
A on wogole gra jeszcze w hokeja??
[quote]W dodatku klub wciąż rozgląda się za nowymi zawodnikami. Według naszych informacji jeszcze sześciu hokeistów powinno wzmocnić krakowski zespół przed kolejnym sezonem.[/quote]
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115700,17859112,Comarch_Cracovia_rosnie_w_sile__W_Krakowie_powstanie.html#indeks_news
[quote]- Chcemy zbudować podobny "Dream Team", jaki był w Krynicy, oparty na reprezentantach Polski i wzmocnić go klasowymi, perspektywicznymi obcokrajowcami - powiedział w rozmowie z Interią właściciel i prezes klubu prof. Janusz Filipiak.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/plh/news-comarch-cracovia-zaczela-przygotowania-do-sezonu,nId,1727617#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome[/quote]
Wg tej kadry co podana - najprędzej pewnie marcin_ksc albo mrówka podadzą, ale może ktoś wie - czy Gawlik przypadkiem w Dębicy nie rozegrał sezonu jako obrońca?
Zastanawiam się tylko co z Kowalówkami ;/ Szkoda ich mimo wszystko by było...
podobny - z drobniutką, malutką ale taką naprawdę ledwie zauważalną różnicą, że tu sponsor jest i ma sie dobrze, nie musi siedzieć głęboko w szufladzie albo chować sie w czluściach syberii ;)
Karvin Napisał(a):
> Co z Twoim balonikiem Sterby?
Sterby zaniepokojony brakiem eksplozji do tej pory poszukuje balonika, ale daremnie, bo ten wzbił się w powietrze ;)
Co gorsza napełnia się drugi balonik z karteczką stranieri.
Blizzy Napisał(a):
> Co gorsza napełnia się drugi balonik z
> karteczką stranieri.
Nic tylko się cieszyć. Oby byli to Kanadyjczycy, którzy będą w przyszłości grali także dla repry.
Rock
Raczej podjarał LM;)
Przed wyjściem z pracy zdążyłem jeszcze przeczytać oficjalne wiadomości ale napisać na Forum swoje wrażenia to już nie ! :)
Uff, ulga, zadowolenie, radość i nadzieja ! :) Prawie wszystkie wcześniejsze "nieoficjalne" newsy sprzed kilku tygodni potwierdziły się ! :)
No i tym samym prof. Filipiak potwierdza swoje "sylwestrowe" zapowiedzi ! ;) Brawo ! :)
ja tam jeszcze poczekam z ochami. Niejaki Ch. prawnik i prezes amator, ale za to młody i obiecujący - na pewno coś wymyśli... Np. że na jednego reprezentanta w składzie muszą przypadać 4 drużyny młodzieżowe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)