Zamykam temat.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
145 dni później
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789299084-436.png[/img]
[b]Edycja z 13.09.2026 o godz. 13:33 (scalono posty)[/b]
Pan Jacek niestety niedostępny, to jakie typy? Skorża, Michniewicz?
Michniewicz. On chociaż ma numery do sędziów 😂
Tu nawet Mourinho nie pomoże.
Same odgrzewne kotlety... Kroczek jeszcze, Feio. Trzeba czegoś świeżego.... Jak dla mnie Tomasz Jasik
Wojtek Stawowy jest wolny
Wojtek Stawowy, najlepszy trener klubowy . 😉😉😉
Ja to bym Kroczka brał, pogonili go za piąte czy szóste miejsce w ekstraklasie ale jakie mecze gralismy zwlaszcza na jesieni
Za Kroczka były przynajmniej mecze z emocjami, zwroty akcji, odwracanie wyników, dużo bramek, po 4 strzelaliśmy na wyjazdach. Ja go wspominam sympatycznie 😉
Został zwolniony bo 6 miejsce na koniec sezonu to według Dróżdża było za mało.
Tak, ale za to 6 miejsce kontrakt miał być przedłużony . A tu - zonk .
Tak, publicznie powiedział że miejsce powyżej 8 gwarantuje mu kontrakt kolejny rok.
To wszystko było wyreżyserowane, celowe pod sprzedaż.... . Pisałem, że będziemy się długo jeszcze wygrzebywać z elsnerowania i Mateuszkowych decyzji transferowych i szkoleniowych.
Ja mimo wszytko daje Grzelakiem szansę w meczu z GKS. Miej odwagę chłopie i postaw na młodych, mniej dryblingu więcej prostych piłek.
Z polskiego bagienka to jedynie Feio, ewentualnie Skorża (wiem ze pies ale trenerem był OK)
[quote]#post1746587 Z polskiego bagienka to jedynie Feio, ewentualnie Skorża (wiem ze pies ale trenerem był OK)[/quote]
Dlaczego Skorża to pies? To że ich kiedyś prowadził nie zmienia faktu, ze jest ich kibicem
Jak szedł do psiarni to powiedział że zawsze był kibicem Dynamo i właśnie spełnia swoje marzenia.
Wojna domowa między właścicielami… Nikt sensowny tu nie przyjdzie…
Patrząc na architekturę drużyny to tylko Michniewicz to wyciągnie na sensowny poziom
Ludzie Wy chyba spadliście nie wiem skąd jeśli sądzicie, że Michniewicz przyjedzie do tego burdelu; zastanawiam się czy jest w E-klapie większy burdel niż u nas w klubie
Jak słyszę o Feio, Było czy Skorzy to już wolę żeby Grzelak został ale Michniewicz mógłby to poukładać.
Tych pseudopilkqrzy ktos ściągnął. I trzeba skrupulatnie klocek po klocu ich wypierdolić. I nawet Klicha nie ma świętych krów. To są chłopy bez jaj brak metalu, charakteu. Przecież tylko fart nas uratował przed spadkiem. Nie mamy człowieka LIDERA kapitana, osobowości jak Uryga, Sekulski,Grosicki,Jędrzejczyk, Isak , . Nasz Klich kategorycznie powinien iść na ławkę a już nie powinien być kapitanem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)