Nawałka z Zającem.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
[quote]#post1676472 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-06/screenshot-20250603-161834-x-jpg-91937573.jpg[/img][/quote]
Zabawne, że pani rzecznik umieściła ten wpis na swoim prywatnym koncie na X, a nie ma go na oficjalnym koncie @KSCracoviaSA.
Trochę mało profesjonalnie...
mnie to nie dziwi. na mecz przeciwko drużynie ze Szczecina nas wypraszała. byłem jednym z tych osób która była na meczu i ceni Cracovię a nie panią rzecznik klubową.
po ten Dróżdż na tej prezentacji?
By ogłosić się nadtrenerem.
[quote]#post1676478 [quote]#post1676477 Jestem przekonany, że to będzie ktoś, kto na starcie zrobi wrażenie. Gdyby było inaczej Prezes by się nie przyklejał do tematu. Znamy Go na tyle, że wiemy, że gdy temat jest ciężki lubi być niewidzialny. A jutro właśnie chce być frontmanem.[/quote]
Sponsora technicznego dla hokeja też ogłaszał z pompą a jak to się skończyło finalnie to wiadomo....[/quote]
Zgoda, ale odróżnijmy dwie rzeczy. Nie chodzi o to, jak się skończy, ale czy na początku ładnie wygląda. Może być na papierze dobry trener, który będzie spektakularnie ogłaszany, ale więcej przegra niż wygra. Sponsor też może dobrze wyglądać, a wszystko kończyć się źle. Gdyby tym sponsorem była cukiernia na Rżące, toby Dróżdża na ogłoszeniu raczej nie było.
Jak się zacietrzewicie to wypisujecie kawałki jak na jakich onetach czy innych twitterach. Do psich 😉 obowiązków każdego zawodowego prezesa należy witanie z pompą każdego co lepszego grojka czy trenera ...o sponsorach już nawet nie wspominam. ... myślę nie trzeba tłumaczyć dlaczego.
A ja mam czutkę że jutro chwilę po 12 na konferencji pojawi się Jan Urban
Gorenje.
Podejrzewam, że poza nazwiskiem trenera ogłoszą nazwę firmy, która będzie mu płaciła. Stąd ta pompa.
[quote]#post1676504 Gorenje.[/quote]
dobre pralki
[quote]#post1676519 [quote]#post1676504 Gorenje.[/quote]
dobre pralki[/quote]
Oby trener też był dobry.
[quote]#post1676521 [quote]#post1676519 [quote]#post1676504 Gorenje.[/quote]
dobre pralki[/quote]
Oby trener też był dobry.[/quote]
Jak zwywarki dobre to wszystko dobre ["Nie ma mocnych"]
Nie wiem jak Wy, ale ja chyba z tych emocji nie zasne. Ostatnio cos takiego mialem jak nas zabierali na zwiedzanie i kontraktowali takie tuzy swiatowego futbolu jak Burek, Janasik, czy Sokolowski...
[quote]#post1676504 Gorenje.[/quote]
Słoweniec.. czyli Elsner?
Gorenje Chińczycy kupili😉
[quote]#post1676481 Wielki powrót WĄSA[/quote]
Był widziany na lotnisku w Balicach. Pewne info.
Słoweniec, nie Słoweniec. Zmień tylko cztery litery i wychodzi Stokowiec.
[quote]#post1676532 [quote]#post1676481 Wielki powrót WĄSA[/quote]
Był widziany na lotnisku w Balicach. Pewne info.[/quote]
od kuzyna Frodo?
mogę potwierdzić, że nie Vukovic. chyba będzie git. tylko żeby miał kim grać..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)