Ciekawą opcją może być Trener Tomasz Kaczmarek, który pozytywnie prowadził drużynę w Lechii.
Trener młodego pokolenia z widoczną wizją prowadząc Gdańszczan.
Ostatnio zwolniony z Den Bosch więc bezrobotny i do dyspozycji.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
[quote]#post1616167 Ciekawą opcją może być Trener Tomasz Kaczmarek, który pozytywnie prowadził drużynę w Lechii.
Trener młodego pokolenia z widoczną wizją prowadząc Gdańszczan.
Ostatnio zwolniony z Den Bosch więc bezrobotny i do dyspozycji. [/quote]
Zwolniony za brak wyników w II lidze holenderskiej
Brosz w Niecieczy w ostatnich 5 meczach dwa punkty i zaraz może się zjebać z ligi, Waldek Fornalik w Zagłębiu też dwa punkty.
Na bogato, a tylu tutaj do nich wzdychało.
[quote]#post1616187 Brosz w Niecieczy w ostatnich 5 meczach dwa punkty i zaraz może się zjebać z ligi, Waldek Fornalik w Zagłębiu też dwa punkty.
Na bogato, a tylu tutaj do nich wzdychało.
[/quote]
Branie tych trenerów z karuzeli to jest głupota,trzeba szukać nowych twarzy na dorobku albo poszukać zagranicą,chyba że kroczek będzie miał od dzisiaj naprawdę super wyniki(jeśli nas utrzyma w lidze i zafunduje stres do końca to powinien wrócić do rezerw)
Nigdy nie byłem fanem Ojrzyńskiego ale trzeba wreszcie rewolucji mentalenej w Cracovii.
Mam dość "ciepłej wody" i "ciepłych kluch" na boisku "Cracovia musi być jak Sparta"
14 dni później
A co myślicie o Tułaczu u nas? Przecież ten facet od lat robi wyniki ponad stan w Niepołomicach! Owszem, jego Puszcza nie gra pięknie, ale on ze swoich kopaczy wykrzesuje przecież maksa. Puszcza to personalnie była drużyna do bronienia się przed spadkiem z 1 ligi. On ich utrzymywał, w zeszłym roku awansował sensacyjnie do ESY i wygląda na to, że jako jedyny beniaminek, do tego klub ze zdecydowanie najniższym budżetem w lidze się utrzymają.
Na bycie średniakiem w ekstraklapie pewnie by wystarczył, świetne stałe fragmenty gry, potrafi zmobilizować zawodników.
Ale czy coś wiecej niż średniactwo i czy na pewno tego chcemy, to sam nie wiem.
Oczywiscie szacun dla gościa za to co robi.
Ależ PI...nie !
W tej naszej ukochanej, tylko jeden trener w ostatnim x-leciu wygenerował BŁYSK - Papszun.
Albo bierzemy go i wtesy w dupie mam temat transferów bo wiem że Papszun go lepiej ogarnie, albo bierzmy byle kogo - Szulczyk, Kroczek, Ojrzyński, Fornalik, jeden ch...
Obawiam się, że Papszun jest znacznie droższy od Tułacza.
A czy jest droższy od cygana?
I ch.j - PRZEPŁACIĆ!
Trener to jest fundament
Też wolałbym Papszuna od Tułacza, ale wątpię, żeby nasz nowy prezes jak sam siebie określił "złotówa" zdołał przebić Raków i go zakontraktować. Tymczasem Tułacz jest w miare tani. Świetne wyniki z Puszczą, ale tam ma komfort. Nie gra pod presją. Ciekawe jakby sobie u nas poradził.
- Edytowany
Nasz nowy prezes ma więcej możliwości niż stary - [i]"Panie świeć nad jego duszą"[/i]
Przede wszystkim nowe kontrakty sponsorskie, walą mnie zawodnicy, chcę z nich trenera. Jeśli podpisze na bańkę z forBetem czy innym bukiem to akurat styka na trenera.
Panowie, czy Raków zaistniał dzięki zawodnikom? NIE. Najpierw był trener który to w przeciągu 2-3 sezonów ułożył. Jak się zaczniemy bawić w klocki zawodnicze to skończymy jak Cupiał i wielu innych. Brać sprawdzonego trenera i dać mu wolną rękę i 5 mln do dyspozycji
- Edytowany
Ja bym bral na tr enera tego co z Rakowa odchodzi... mlody ambitny.. tanszy niz Papszun a gra jak Papszun tylko torche gorzej 😉 😉 😉
[quote]#post1619194 Ja bym bral tego z Rakowa co odchodzi... mlody ambitny.. tanszy niz Papszun a gra jak Papszun tylko torche gorzej 😉 😉 😉 [/quote]
A czym się różni od Kroczka ???
[quote]#post1619195 [quote]#post1619194 Ja bym bral tego z Rakowa co odchodzi... mlody ambitny.. tanszy niz Papszun a gra jak Papszun tylko torche gorzej 😉 😉 😉 [/quote]
A czym się różni od Kroczka ???[/quote]
Chocby doswiadczeniem w Ekstraklasie .... sezon w Rakowie jako jedynka i iles lat przy Papszunie...
[quote]#post1619196 [quote]#post1619195 [quote]#post1619194 Ja bym bral tego z Rakowa co odchodzi... mlody ambitny.. tanszy niz Papszun a gra jak Papszun tylko torche gorzej 😉 😉 😉 [/quote]
A czym się różni od Kroczka ???[/quote]
Chocby doswiadczeniem w Ekstraklasie .... sezon w Rakowie jako jedynka i iles lat przy Papszunie... [/quote]
Żadna różnica
[quote]#post1619194 Ja bym bral na tr enera tego co z Rakowa odchodzi... mlody ambitny.. tanszy niz Papszun a gra jak Papszun tylko torche gorzej 😉 😉 😉 [/quote]
A odejdzie? Może wróci do roli asystenta Papszuna.
Żadnych rozkminek.
Albo Papszun i rzeczywiście budujemy CracoviaOdNowa
Albo jakaś inna opcjai mamy to co teraz +- 5 miejsc
Ktoś wierzy w Papszuna u nas? Poważnie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)