[quote='Rock' pid='1470194' dateline='1612040793']
Przyjdzie ktoś bardziej zdesperowany od nas. Tylko takiemu można wejść na głowę.
[/quote]
I tego się obawiam. Dlatego nie rozumie tej radości z powodu odejścia Probierza.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Ja bym poszukał kogoś z niższej ligi, kogoś kto jest nie jest spasionym kotem, a można znaleźć dobrych gości bez nazwiska jak pokazał przypadek Papszuna.
Ewentualnie jeżeli znudziłaby mu się repra to chętnie bym widział Magierę.
[quote='krakers' pid='1470315' dateline='1612093456']
Ja bym poszukał kogoś z niższej ligi
[/quote]
dokładnie, może za 5 koła miesięcznie poprowadzi drużynę.
to się idealnie wpisuje w strategię Filipiaka
Magiera już zna pieterko i rozstawał sie w mało przyjaznych okolicznościach.
bedzie polski trener bo musi sluchac uwaznie rozkazow filipiaka i byc poslancem tabisza. Kazdy ktory nie bedzie wspolpracowal lub wykaze silniejszy charakterek szybciutko poleci.
Aha co do transferow: ma akceptowac transfery ktore sa zaklepane przez tabisza ( zaprzyjaznionej z tabiszem stajni )
jezeli zawodnik nie bedzie ze stajni ''tabisza'' ów trener nie dostanie kasy na taki transfer.
I tak wkolko :)
dajcie spokoj sobie z nadzieja ze przyjdzie trener i znow cos zmieni. mozecie odkopac moje posty z
2006
2007
2008
2009
2010 itd.
nie problemem trener i nigdy nie byl. problemem jest c.h.u.j. tabisz baldys i zniszczona opinia Cracovii przez traktowanie ludzi. Nie mozna zapominac o zaangazowaniu sie pijanego Filipiaka w kadre w druzyne.
moze jakby Tabisz odkupil udzialy od Filipiaka to w koncu bylaby jednomyslnosc co do diagnozy
jako ze nie idzie przekonac niedowiarka nikogo ze Tabisz to pacynka, to moze strategia ratunkowa powinna isc w tym kierunku
jak juz w koncu to sie stanie, to zgodnie wypierdolimy Tabisza
:D
Kto nie przyjdzie to na początku będzie miesiąc miodowy i względny spokój. Przyjdą pierwsze potknięcia, siła rzeczy w piłce są bo wiecznie się nie wygrywa i uruchamia się panowie ze skyboxow z podpowiedziami. Każdy trener to u nas przerabiał. Ci co się buntowali albo mieli swoje zdanie kończyli prace. Lenczyk, Stawowy. Inni byli ulegli i tez złe skoczyli, np Zieliński który w wielu kwestiach miał gowno do gadania
Jak ja czytam że Hajto ma przyjść to już mnie nic nie zdziwi
[quote='Ogar2002' pid='1470333' dateline='1612097763']
Jak ja czytam że Hajto ma przyjść to już mnie nic nie zdziwi
[/quote]
Nigdy w to nie uwierzę żeby chciał.
Tez to widziałem na tt, ale to jest jakiś artykuł przeglądu sportowego z 2013 roku. Komuś zależy na robieniu zamieszania. Spokojnie, aż tak tragicznie nie jest
Trzeba jakoś się utrzymać, a w międzyczasie negocjować z trenerami z poza naszej ligi, którzy coś już osiągneli.
[quote='squier strat' pid='1470316' dateline='1612093589']
[quote='krakers' pid='1470315' dateline='1612093456']
Ja bym poszukał kogoś z niższej ligi
[/quote]
dokładnie, może za 5 koła miesięcznie poprowadzi drużynę.
to się idealnie wpisuje w strategię Filipiaka
[/quote]
Proponowałem już w poprzednim temacie. Janusz Niedzwiedź, Prowadzi obecnie lidera II ligi Górnik Polkowice - tutaj zdecydowanie robi wynik ponad stan. Wcześniej zaliczył awans ze Stalą Rzeszów z III do II ligi, ale tutaj miał najlepszy skład w lidze, potem na II-go ligowym froncie poległ ze Stalą i odszedł, wcześniej trenował Podhale Nowy Targ i też robił niezłe wyniki.
Preferuje styl gry ofensywny, techniczną piłkę, trochę doktryner jak Stawowy np. w Stali ustawiał Sławka Szeligę na stoperze mimo, że wyraźnie mu tam nie szło. Podobno mało wymagający jeśli chodzi o transfery. Aaaaaaaaa i często mówi, że chciał by zagrać ze swoją drużyną w Lidze Mistrzów, w Stali miła nawet w kontrakcie wpisaną premię za awans do LM - czy jakoś tak. Myślę że 10 tyś miesięcznie powinien przyjść, w końcu to sporo awans, to i wdzięczność pięterku okaże. Ponadto umie się wypowiadać, dosyć inteligentny w miarę opanowany.
W Rzeszowie miał ksywkę "łysa pała"
Niestety ale byl juz taki trener Podoliński - to go grojki zwolnily, bo za ciezko (pamietny mecz z Pogonia)
Tu trzeba kogos takiego jak kiedys Radolsky w Dyskobolii czy obecnie Hyballa w gts-ie
Podziwiam wiarę kibiców Comarchu w Prezesa. Jeszcze nie wiadomo kto będzie trenerem , ale już wiadomo ze będzie prześwietny.
[quote='gargamel9998' pid='1470347' dateline='1612101143']
Niestety ale byl juz taki trener Podoliński - to go grojki zwolnily, bo za ciezko (pamietny mecz z Pogonia)
Tu trzeba kogos takiego jak kiedys Radolsky w Dyskobolii czy obecnie Hyballa w gts-ie
[/quote]
Ale po co ?? Ma być tanio !!!!
No i żaden nie może podskoczyć pięterku, on ma być wdzięczny na otrzymana szanse
A ja proponuję na trenera drugiego wiceprezesa - Jakub Tabisz, a na zastępcę Tomasz Bałdys. Przynajmniej w tabelkach księgowych będzie się zgadzać.
A ja bym chciał zagranicznego trenera ale z jakimiś tytułami, np. zwicięstwo w jakiejś lidze czy coś :)
[quote='srk' pid='1470365' dateline='1612103237']
A ja bym chciał zagranicznego trenera ale z jakimiś tytułami, np. zwicięstwo w jakiejś lidze czy coś :)
[/quote]
Pomarzyć zawsze można, gdzie ten nieudacznik Filipiak sprowadzi jakiegoś zagranicznego trenera
[quote='Ogar2002' pid='1470368' dateline='1612104036']
[quote='srk' pid='1470365' dateline='1612103237']
[/quote]
Pomarzyć zawsze można, gdzie ten nieudacznik Filipiak sprowadzi jakiegoś zagranicznego trenera
[/quote]
Nie no może jakiegoś to wykręcił majstra w Andorze ?
Przyjdzie jakiś magister inżynier z comarchu i zaraz ustawi chłopaków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)