A ten Latal by się nie nadał?
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Prezes ostatnio wyraźnie powiedział,że do czerwca zostaje trener Zieliński.Odniósł się również do opcji "zagranicznej".Na razie takiej opcji nie ma.Przy ewentualnej zmianie-uważam,że tylko trener zagraniczny i koniecznie bez polskich układów.
- Edytowany
Ronnie... prezes duzo mowi ... a raczej pyyyerrdoli 3po3.... takze ...
Jedno mowi drugie robi pozniej mysli jesli chodzi o Cracovie inaczej ma sie rzecz z Comarchem.Tak czy inaczej jezeli dzis przegramy lub zremisujemy z JZ trzeba sie pozegnac.2 tyg przerwy nowy trener bedzie mial troche czasu by te klocki poprzestawiac podokladac.
[quote='ronnie79' pid='1227562' dateline='1489914923']
Prezes ostatnio wyraźnie powiedział,że do czerwca zostaje trener Zieliński.Odniósł się również do opcji "zagranicznej".Na razie takiej opcji nie ma.Przy ewentualnej zmianie-uważam,że tylko trener zagraniczny i koniecznie bez polskich układów.
[/quote]
W przypadku "ognia pod dupą" pewnie wykopie Zielińskiego ale ja wierzę, że to nie będzie potrzebne i Cracovia utrzyma się "na luziku"
[quote='ronnie79' pid='1227562' dateline='1489914923']
[/quote]
Trzeba pamiętac,źe kluczowym czynnikiem przy podejmowaniu decyzji dotyczących naszego klubu,jest permanentne pobudzanie prezesowych neuronów przez następujące po sobie stany przyjemności i bólu.[size=large][color=#222222] [/color][/size]
No dobra. Ale konkretnie. Kto ma być według szanownych forumowiczów następcą nieudacznika Zielińskiego. Kto daje gwarancję sukcesów, medali, pucharów (zaczynając od utrzymania oczywiście)... Kto teraz ma być "trenerem na lata" i "Panem Trenerem"? Łatwo jest psioczyć i recenzować innych - trenera, prezesa, kiedy samemu nie bierze się za nic odpowiedzialności. Proszę więc jeszcze raz: KTO? KON - KRET - NIE!
Dorwas, obojętnie kto, ważne żeby nie bronić się sezon w sezon przed spadkiem, nawet przy tym comarchowym dziadostwie. To nie są ogromne wymagania.
[quote='lambadia' pid='1227598' dateline='1489921554']
Dorwas, obojętnie kto, ważne żeby nie bronić się sezon w sezon przed spadkiem, nawet przy tym comarchowym dziadostwie. To nie są ogromne wymagania.
[/quote]
Obojętnie kto? To może Kasperczyk, albo Łach?[size=small] [/size]
Już Ci napisałem. Obojętne, no po za jednym czynnikiem- miłości do gtsu- tfu tfu.
Warunkiem jest to co napisałem wyżej.
Warunki wszyscy znamy: chcemy żeby było dobrze, zwycięstwa, sukcesy, puchary, pełen stadion itp. Ale KTO - z imienia i nazwiska - da nam tego gwarancję, przy takim a nie innym zarządzaniu klubem?
Jesli nie wygramy z Kielcami to nawet Krystyne z gazowni powinni zatrudnic na trenera...
[quote='warchoł' pid='1227535' dateline='1489879992']
skoro proponuje się Podolińskiego, to ja proponuje Stefana Majewskiego i ch%j
[/quote]
Nie sadziłem, że kiedykolwiek coś takiego napisze, ale z dwojga złego wolałbym Majewskiego. Osobowość co prawda toksyczna, ale potrafił ze słabego materiału wyciągnąć maxa. Dodatkowo dogadywał się z procesorem. Szkoda tylko, że piłkarze nie mogli na dłuższa metę z nim wytrzymać. No i ta gra... Nie dało się na to patrzeć. Ale wyniki były. (no może raczej należałoby napisać "wynik był")
Mysle ze dobra opcja jest Latal, innej nie widze...nie musi byc to trener ma lata, ma to byc trener ktory ugasi pożar. Nadal twierdze ze na lata powinen byc dyrektor sportowy odpowiedzialny za pewna trwałość polityki klubu. Tak jak jest to w bayernie czy borrusi.
Profesor zapowiedział, że żadnego dyrektora w klubie nie będzie.
Nie interesuje mnie co twierdzi osoba która transfery robi przez transfermarkt. Mowie jak ja uważam ze powinno byc.
Ja też uważam, że ktoś taki powinien być, ale trzeba patrzeć realnie - perspektyw na zatrudnienie kogoś takiego w klubie nie ma.
Maciej Skorża. Tylko że on w tym momencie raczej nie wejdzie do tonącego okrętu? No ale kto wie. Już powinien być dawno po słowie
ROBERT WARZECHA !!!
Nie istotne kto, byle nie Zieliński. Niech biorą SaNtO, tomexa, gargamela czy Szuwarka. Z taką kadrą każdy zrobi więcej punktów od Jacka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)