[quote=BW"06]
Widać ostro się mobilizujecie na tych "amatorow". Nigdy Wam chyba nie przyszło do głowy że w 1/4 pucharu będziecie walczyć z "amatorami" ? tak tak z tymi co dostaliście w Stargardzie 2:0 !! Wiem że Was to boli i ze rewanż bedzie dla Was meczem o życie!! My już zrobiliśmy swoje i chwała naszym Zawodnik[b]ą[/b] za walke i zaangażowanie. Jesli nie awansujemy dalej tragedi nie będzie,tragedia to jest dla Was że z nami musicie sie meczyć. My jesteśmy już dumni z naszych piłkarzy że tak daleko zaszli. Tak jak mówie Wy gracie o życie my bawimy sie piłką.
Ps. Wasi piłkarze już się skompromitowali teraz przyszedł czas na Waszych działaczy którzy na wtorkowy mecz przyznali nam bilety w cenie 30zł. [b]No coż widać musza na przyjezdnych zarobić[/b].
Do zobaczenia w Krakowie. Z kibicowskimi Pozdrowieniami.
[/quote]
Ale zbijemy kokosy we wtorek, może uda sie za tę kasę wymienić murawę ?? Kto wie ...
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Mecyje straszne z tymi biletami za 30 zł ,aż na Wzeszło z donosem polecieli.Nie wiem ale jak coś nazywa się "Błękitni" to aby takie milicyjne nie jest ? Tak samo jak gwardyjskie?
Podobno w bilecie za 30 zł będzie tez gratis zwiedzanie Błoń, spacer po Plantach, foto z Barbakanem, noc Muzeów i litrowa butla napełniona smogiem takze nie ma co marudzić!
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecyje straszne z tymi biletami za 30 zł ,aż na
> Wzeszło z donosem polecieli.Nie wiem ale jak coś
> nazywa się "Błękitni" to aby takie milicyjne
> nie jest ? Tak samo jak gwardyjskie?
Błękitni - zresztą najstarszy Polski Klub na pomorzu zachodnim był "za komuny" KOLEJOWY a nie milicyjny.
Khalid Napisał(a):
> Kajak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mecyje straszne z tymi biletami za 30 zł ,aż
> na
> > Wzeszło z donosem polecieli.Nie wiem ale jak
> coś
> > nazywa się "Błękitni" to aby takie milicyjne
> > nie jest ? Tak samo jak gwardyjskie?
>
>
> Błękitni - zresztą najstarszy Polski Klub na
> pomorzu zachodnim był "za komuny" KOLEJOWY a nie
> milicyjny.
Też miałem takie skojarzenie, że gwardyjski przez tą niefajną nazwę ;)
ale skoro kolejowy to ok.
Żeby milicjanci nazwali swój klub "Błękitni" to musieli by być skłonni do żartów z samych siebie, a z tego co pamiętam, to nie byli.
No to ci Błękitni akurat nie, ale cała masa innych już tak .Milicyjnymi były lub są np."Błękitni" : Tarnów ,Kielce
Błękitni Kielce to byli milicjanci więc poczucie humoru chyba mieli ;)
Edit: a tak przy okazji to stadion Korony stoi w miejscu dawnego stadionu Błękitnych.
Można sobie żartować ale prawda jest taka, że łatwo w tym PP nie będzie. Mam nadzieję, że Błękitni nie zamurują bramki i będą starali się grać choć trochę otwarty futbol.
BW"06 Napisał(a):
> chlopie to nie chodzi o to ze zniecheci to nas do
> przyjazdu tylko chodzi o ZASADY!! Bo przyjechac i
> tak przyjedziemy. Ciekawe jak Wy byscie na to
> zareagowali jak by to bylo w druga strone!!
Ja bym zareagowal tak, ze bym sie usmiechnal :)
A Ty stary ciesz, ze masz swoje 5 minut na forum prawdziwego klubu... Chociaz Cracovii do miana prawdziwego klubu od paru dobrych lat duzo brakuje.
Pamietam jeszcze pare lat temu byla taka retoryka komentatorow sportowych, ze w Pucharze Polski to nawet Jadowniczanka moze grac z Widzewem. Jak przegramy ze Stargardem to mozemy napisac kolejny swietny rozdzial w tych wspanialych rozgrywkach :D
jak nas przejdą to dopiero będą płakać, że drogie bilety ;)
Nie rozumiecie tego co pisze haha. Czlowieczki haha nie chodzi o to ze drogie tylko o ROWNOSC!! Ceny biletow na WSZYSTKIE SEKTORY na stadionie Cracovi na ten mecz wynosza 5zl z wylaczeniem sektora vip. I powiedzcie mi do cholery czy jest w tym komunikacie napisane ze to przysluguje tylko kibica Cracovi!!?? a moze do tego sektor gosci jest poza stadionem Cracovi??!!
Człowieczku, piszę się Cracovii.
Ale to sie na serio oplaca... Chocby dlatego, ze pierwszy raz w zyciu zobaczysz na zywo stadion. To chyba za 30 zl warto...
BW"06 Napisał(a):
> Nie rozumiecie tego co pisze haha. Czlowieczki
> haha nie chodzi o to ze drogie tylko o ROWNOSC!!
> Ceny biletow na WSZYSTKIE SEKTORY na stadionie
> Cracovi na ten mecz wynosza 5zl z wylaczeniem
> sektora vip. I powiedzcie mi do cholery czy jest w
> tym komunikacie napisane ze to przysluguje tylko
> kibica Cracovi!!?? a moze do tego sektor gosci
> jest poza stadionem Cracovi??!!
Ile razy trzeba napisać, że to akcja ze strony działaczy mająca zachęcić ludzi do przyjścia na stadion i wynagrodzić kiepski wynik u Was?
A ile razy ci ktoś ma tłumaczyć że ceny niskie są rekompensatą za blamaż jaki piłkarze odstawili w Stargardzie, dla ciebie też to był blamaż??? To czemu nasz klub ma ci coś wynagradzać . Jak dla mnie to możesz nawet wejść za darmo ,ale nie wiem czego ty od nas oczekujesz mamy zrobić pikietę przed siedzibą klubu? , żądać obniżenia cen biletów dla fanatyków ze Stargardu co wyjazd zaliczą od święta , a takim świętem będzie dla was wycieczka do Krakowa, więc macie swoje 5 minut możecie przyjechać zaistnieć pokrzyczeć , a później wrócicie do kibicowania Pogoni w regionie.
BW"06 Napisał(a):
> Nie rozumiecie tego co pisze haha. Czlowieczki
> haha nie chodzi o to ze drogie tylko o ROWNOSC!!
> Ceny biletow na WSZYSTKIE SEKTORY na stadionie
> Cracovi na ten mecz wynosza 5zl z wylaczeniem
> sektora vip. I powiedzcie mi do cholery czy jest w
> tym komunikacie napisane ze to przysluguje tylko
> [b]kibica Cracovi[/b]!!?? a moze do tego sektor gosci
> jest poza stadionem Cracovi??!!
Celownik od słowa kibic pisze się kibicom, tak jak od słowa zawodnik zawodnikom (to z Twojego wcześniejszego postu)
i oczywiście dopełniacz od słowa Cracovia pisze się Cracovii (podobnie jak ortografia ortografii :P )
No tak bede mial okazje zobaczyc te wasze kartoflisko. Widze ze teraz w nowych komunikatach ze strony Cracovii jest zaznaczone ze cena 5zl jest dla kibicow Cracovii ale zostalo to dopiero zrobione jak sie polapali ze zaliczyli wpadke. Temat z mojej strony zostal wyczerpany,jestem tu sam i wiadomo ze nikt mi nie za bardzo chce przyznac racje bo glupio by bylo. A racja lezy po mojej stronie.
Przeczytajcie sobie artykuly z dnia 10.03 i 16.03 o cenach biletow i zobaczcie jaka jest w tym WIELKA wpadka.
Człowieczku, u Was za stanie pod gołym niebem, na trybunce z jednym toy-toyem kasowaliście 20zł od osoby. w porównaniu z tym 30 zł za miejsce na krytej trybunie z pełnym wezłem sanitarnym i kateringiem to dlaCiebie dużo? Najbliższy stadion o podobnym standardzie masz w Gdyni, Gdańsku lub Poznaniu. Jak chcesz przyoszczędzić, to jak Ci ktoś radził zrób sobie zdjęcie w POK-u i wchodź na partyzanta na nasze trybuny.
Standardowa cena na sektor B (na drugim końcu tej samej trybuny) wynosi 30zł (w dniu meczu 37zł)
Promocja 5zł na wszystkie sektory dotyczy kibiców Ceaciv[b]ii[/b], dlaczego - już Ci powyżej wielokrotnie tłumaczono.
PS.
Nie zastanowiło cię skąd się wzięła ta cena?
PS2
Nie zwróciłeś uwagi na zapis: "Pamiętaj, aby skorzystać z tej promocji bilet musisz kupić w kasie Punktu Obsługi Kibica (ul. Kałuży 1)".
Tam nie sprzedaje się wejściówek na sektor gości.
Niezła afera. Prawnicy zacierają już ręce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)