Asysta świetna? Genialna.
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
Kiedy większość zawodników zdecydowała się na grę na czas, Wdówka wybrał NIESAMOWICIE trudną opcję. Nawet na trybunach słyszałem szybkie KUUUUURRRR... w momencie kiedy Mateusz zagrywał piłkę, ale jeden z kibiców nawet nie miał czasu dokończyć słowa, bo okazało się że piłka została posłana z chirurgiczną precyzją. Piłka STADIONY ŚWIATA!
Dopiero teraz mogłem sobie oglądnąć powtórkę wczorajszego meczu - podanie rozstrzygające paluszki lizać .Widać efekty spokojnej głowy .
Mateusz, na derby jesteś już kompletny. Nie okazuj miłosierdzia.
Ja prdle dajcie ogladnac ta asyste bo mi net padl w ostatnich minutach, a skrotow normalnie nie moge ogladnac bo poza granicami
Zapodajcie sobie przed meczem jakiś film wojenny...…..
może - Gdzie jest generał? T. Chmielewskiego
- Edytowany
[quote='napinacz-' pid='1400752' dateline='1569493856']
Ja prdle dajcie ogladnac ta asyste bo mi net padl w ostatnich minutach, a skrotow normalnie nie moge ogladnac bo poza granicami
[/quote]
https://gfycat.com/WealthyWetFlyinglemur
powtorki
https://gfycat.com/gratefulhastyfossa-football
Forma przyszła idealnie - przed derbami!!! Utrzymaj ją do końca sezonu, a będziemy świętować...
Mateusz jest coraz lepiej , nie poznaję typa :D
Wyglada na to ze odpaliles w odpowiednim momencie przed odpowiednim meczem...Upokorzyc ich wychowankiem..bezcenne... wiec wiesz co zrobic :) :) :)
Mati Ty nie patrz na bramkę tylko szukaj kolegów :)
Asysty: 5
Strzały: 2
A ja bym napisał: Mati, bądź kreatywny... ;)
Wyśpij się Mateusz dobrze,jutro Twój wielki dzień.
Na Mateusza liczę chyba najbardziej. Mam nadzieję że staruszków z TSu zajedzie.
2 bramki + 2 asysty, nie oczekuję więcej
Rób dużo wiatru i ściągaj na sibie uwagę pchlarzy, a Lopes zrobi swoje łądując 3 bramki.
- Edytowany
Mateusz wg Kmity, miesiąc przerwy :( Nawet wchodzi w grę operacja stopy :(
Wracaj do zdrowia Mati
[quote='ian thorpe' pid='1402005' dateline='1569953983']
Mateusz wg Kmity, miesiąc przerwy :( Nawet wchodzi w grę operacja stopy :(
[/quote]
A akurat złapał wysoka formę , jak zawsze musimy płacić zdrowiem zawodników za derby .
Zdrowia i wracaj jak najszybciej Mateusz .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)