quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piszpan Jerzy Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > bo co?
> > Ty mnie nie bedziesz mówił jak mam
> rozmawiać.
>
> No z zasady jeśli kibic Cracovii nie ma szacunku
> do swoich piłkarzy (nawet jeśli są słabi lub
> ordynarnie słabi) to kto ten szacunek ma mieć?
> Kibice drużyny przeciwnej? Oni tak jak i ty
> cisną im od idiotów i teraz się przez chwilę
> zastanów gdzie się ustawiasz mówiąc/pisząc
> tak na piłkarza Cracovii. Zrobisz jak uważasz ja
> już widziałem "lepszych" gagatków na meczach,
> co nie zmienia kwestii że wystawia to świadectwo
> kibicowi a nie piłkarzowi.
nie bardzo rozumiem o czym rozmawiasz.
MARCINIAK POWINIEN ZOSTAĆ OFICJALNIE NAZWANY ARCYKU*WĄ ZA TO CO ZROBIŁ Z NASZYMI BARWAMI !
Na szacunek nalezy zasłużyć. To nie klub i kibice mają sie dostosować do najemnika.
Jezeli obrońca strzela tak idiotyczną bramke smaobójczą to nazywam go idiotą.
Dalsza polemika zbędna.
-
-
[17] Legia Warszawa - CRACOVIA, 1.12.2014 godzina 18:00
Cracovia - jej obrona 0:2
Siedem porządnych transferów to minimum. Inaczej spadek
Stawianie zawodników na słupkach przy rogu jest tak oczywiste że nawet dzieci kiedy grały na szkolnych boiskach to to czyniły. Cóż dla panów Żytki czy Marciniaka jest to za trudne. Dlatego jeśli się ma takich wirtuozów w składzie to nie jest dziwne że kolejny sezon walczymy o jeden cel-utrzymanie!
Trudno nie spaść mając 2,5-3,5 zawodnika. Brakuje 7,5-8,5.
Lio Napisał(a):
> Cracovia - jej obrona 0:2
> Siedem porządnych transferów to minimum. Inaczej
> spadek
W tym 8 obrońców.
A najgorszy na boisku - oczywiście oprócz "super obrońców" - jest wg mnie zupełnie niewidoczny Budziński. Czy on w ogóle dziś gra? I nie mówcie, że w każdej chwili może zagrać super piłę bo żeby były punkty to trzeba harować całe 90 minut. Ciężko patrzeć
gargamel9998 Napisał(a):
>
>
> tych komentatorów nawet nie słucham, bo chyba
> dostają orgazmu przy każdym kontakcie piłkarza
> legły z piłką
Komentatorzy to osobna bajka,ale fakt że Smokowski jest żenujący z tym lizodupstwem wobec cwks-u!
Krzysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jest :)
Mam nadzieje, że ta zmiana i zejście marciniaka to już na stałe.
Mateusz Z. "Obserwator piłki " :)
Przecież nie będą nas chwalic jak nawet przy piłce dłużej niż 5 sekund, się utrzymać nie potrafimy, gadają o Legi, bo oni prowadzą i kontrolują grę...
zjawiński, odejdź proszę..
to jest najlepsze: [Terazpasy.TV] Adam Marciniak: - Tracimy bramki po frajersku
Piszpan Jerzy Napisał(a):
> zjawiński, odejdź proszę..
Od nas to 3/4 składu nadaje się do odejścia.
Ale, że Dąbrowski zagrał w miarę przyzwoity mecz. ::o Oby tak za tydzień! :)
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Legia nic nie musiała robić ,praktycznie oddaliśmy mecz walkowerem.
Covilo jest jedynym zawodnikiem ktory potrafi walcYć z kazdym zawodnikiem legii. Pozostali sa przestraszeni tak jakby grali przeciwko Realowi. Niektórzy bardzo tęsknili Mateuskiem po meczu z Zabrzem. Covilo na jego pozycji zagrał P niebo lepiej.
ajć, przepraszam nie popatrzyłem , że Dąbrowski bedzie strzelał...
Bola mnie oczy tak bardzo od tego ogladania
Zjawiński wszedł grać czy pogadać z kolegami z Legii?
Aleśmy wolnego wykonali :D Dąbrowski zrezygnował jeszcze przed strzałem więc odpuścił rozbieg.
Dąbrowski jak Ronaldinio :)
Dejcie Pany spokój idżcie se gdzieś :)
Wolne Dabrowskiego sa zajebiste :D koles od roku strzela wolne i albo wali w mur albo pilka nie dolatuje do bramki :D
Wcale nie zagralismy dzis zle ... no ale kolejny mecz w ktorym nasi obroncy pokazuja ze nie powinni zawodowo grac w pilke.
Budzinski na lawke i Zjawka do 1 skladu :) Cudu nie bylo a nasi nich sie wezna do roboty .. bo zaczyna sie robic goraco
Zobaczcie jakie to głupki. 88 min, rzut wolny dla cweLów. Nasi ustawili tak mur że zasłania bandy za bramką Pilarza. A światło bramki "strzegą" murem cweLe, którzy po to tak zrobili by uskoczyć. A nasi pozwolili na takie ustawienie...
no to Pany, szykujcie cole, popcorny, orzeszki... będziemy oglądać walkę o utrzymanie... nic nowego
Należy poprosić o przełożenie pozostałych spotkań, bo my nie mamy 11-tu (co tam jedenastu, nawet 5-ciu) zdolnych do gry.
Szanowni Panowie. Wracamy na nasze miejsce...:o
No niestety obrona może oprócz Rymaniaka nadaje się do wyjebania do rezerw a nawet nie wiem czy sie tam powinni znaleźć. Żytko i Marciniak do wyjebania. Bałwany nic sie nie uczą na swoich własnych błędach. Z przodu coś tam było ale niestety brak egekutora. Źle nie gramy ale punktów brak co nie wróży zbyt dobrze, reszta stawki regularnie punktuje niestety.
Jak pisalem ze Budzik jest słaby i mzoe go zastapic kims innym to mnie pojechaliscie, niewidoczny prawie cały mecz :( o reszcie szkoda gadać, jedyny który chciał coś tam grac to Rymaniak, Rakels i oczywiście Covilo.
Zjawiński mówi, że strzał był dobry tylko Kuciak jest w formie i wybronił....
Dziwne bo piłka po jego strzale leciała wprost w bramkarza w środek bramki.
Moje podsumowanie meczu : pojechali , odwalili pańszczyznę bez wiary w zwycięstwo i wracają z planową porażką .
Niech już śnieg spadnie i zasypie boiska by zacząć w marcu grać.... tu już nie 5 ale min 8 do wypieprzenia..... brak obrony i ataku.....na środku zostanie Miro....w bramce Pilarz.... i to by było na tyle..... nie mam już ochoty czekać aż się obudzi Budzik czy Zjawiński cóś ustrzeli..... Chyba 6 kończą się kontrakty w czerwcu.... oczyscić ten klub ze szrotu!!!
Marciniak, Zejdler, Dąbrowski, Nykiel, Zytko, Kita, widzew czeka...
Proszę o niewystawianie Covilo w pozostałych spotkaniach, bo już zaczyna brać z przykład z tych wirtuozów.
Zibiland Napisał(a):
. oczyscić ten klub ze szrotu!!!
Od jakis 5 lat czyscimy a na ich miejsce przychodzi inny szrot :)
Darmowego- dobrego pilkarza, trzeba skusic wysokim kontraktem a za dobrego - duzo zaplacic.
Filipiak na to nigdy sie nie zgodzi :)
Covilo dzisiaj bardzo słabo (jak na siebie) plus kartka, a i tak jeden z lepszych w tej czeredce. Cała drużyna zagrała bez wiary, Marciniak ustawił mecz, dramat, dramat, dramat. Legioniści chyba nawet się nie spocili.
Każdy nasz zawodnik potrzebuje minimum 2 sekund by przyjąć piłkę, opanować ją (tak , tak, w przypadku naszych "zawodników" to nie jest to samo) i oddać strzał lub podać. Tak to się nawet w polskiej E klasie nie da grać!.
Jedyny pozytyw jest taki, że procesor będzie miał podwójną motywację by dokonać wzmocnień w zimie - walka o utrzymanie i fartowna szansa na finał PP.
Zibiland Napisał(a):
> Niech już śnieg spadnie i zasypie boiska by
> zacząć w marcu grać.... tu już nie 5 ale min 8
> do wypieprzenia..... brak obrony i ataku.....na
> środku zostanie Miro....w bramce Pilarz.... i to
> by było na tyle..... nie mam już ochoty czekać
> aż się obudzi Budzik czy Zjawiński cóś
> ustrzeli..... Chyba 6 kończą się kontrakty w
> czerwcu.... oczyscić ten klub ze szrotu!!!
Zibi - dopiero oczyściliśmy z 11 "szrotowców" ,skąd ty ich tylu bierzesz ?! :)
Ucieka nam czołówka, jeśli mamy walczyć o europejskie puchary to ratuje nas tylko ewentualny sukces w PP.
O jakiej pierwszej ósemce nasi PARODYSCI mysleli? Głupszego goscia na murawie niz Dąbrowski to nie było u nas od czasu trzeciej ligi.
Zytke przemilcze ,bo na sam jego widok bola zeby. Generalnie to mamy paraolimpiade. zapowiada sie mordercza walka o byt?
Dobrze ktoś napisał - Legia grała z nami w cymbergaja :)
Może by tak nie było, gdyby obsrany Adaś nie wpakował sobie samobója...
Tak, czy inaczej tej drużynie brakuje tak wiele pod względem jakościowym, że nie ma co myśleć o wygrywaniu takich meczów. Nie mówiąc już o tym, że woli walki i zaangażowania też dziś specjalnego nie widziałem. Zjawiński uśmiechnięty z Rzeźniczakiem plotkuje, Deleu przyjaciel wszystkich też zadowolony z siebie, tylko Krzysiu Pilarz w bramce nam prawie osiwiał.
Jesteśmy frajerami do golenia i to w wersji premium - wręczamy przeciwnikom prezenty na parę tygodni przed gwiazdką... Legia nie musiała zrobić praktycznie nic, żeby skasować dziś 3 punkty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)