Brawo GKS. Troche lzej zniesc tą porazke :)
-
-
Puchar Polski 2014
Uhhhh.. odetchnąłem (:D
Tak jak napisał Rock......
przybyłem,zobaczyłem,zwyciężyłem:) brawo bracia z GKS TYCHY
Byłem, widziałem, dopingowałem.
Wczorajsza porażka jakby mniej bolała ;)
Ja rowniez dopingowalam.
Gratulacje:)
Byłem i powiem wam że było super , myślałem że jak nie gramy w finale to będzie problem z frekwencją a tu prawie komplet . Na szczęście GKS to wygrał i było super. Pozdrawiam kibiców hokeja !!!!!
Gratulacje dla GKS Tychy, byli w tym meczu bardzo wyraźnie lepsi i nie dali sobie wbić na 1:1 jak my, tylko podwyższyli na 2:0, potem na 3:1 i Sanoszanie szamotali się jak mogli ale zabrakło im skuteczności jak nam wczoraj z nimi. Nawet sędziowie robili wszystko co mogli, żeby im w tym pomóc ale Sanoczanie tego nie wykorzystali ! :D
Dobrze, że gość który śpiewał nasz hymn narodowy nie naśladował Edyty Górniak, jak panna która wczoraj to niestety uczyniła ! :(
PP dla Tychów trochę łagodzi ból po naszej porażce ale mimo wszystko szkoda, że nie było nas w finale, bo podejrzewam, że atmosfera dzisiaj by była jeszcze lepsza niż wczoraj i wszystkie wczorajsze niedoskonałości naszego dopingu zostałyby dzisiaj wyeliminowane ! ;)
Dlaczego Tyszanie nie przywieźli i nie wywiesili żadnej swojej fany ???
Bardzo fajny meczyk dziś i emocje jak dla mnie większe niż na niejednym naszym meczu ;)
0. Najważniejsze - gratulacje dla GKS-u Tychy!! Zasłużona wygrana w turnieju. Zdecydowanie najlepsza drużyna.
1. Bardzo fajny mecz. Niemało działo się na bandach, sporo spin zakończonych całkiem przyzwoitą (jak na europejskie warunki) bójką. Mam pewne wątpliwości, czy dziś dalibyśmy radę z Tyszanami, no ale nie o gdybanie tu chodzi. Tak czy siak - dla postronnego widza dzisiejszy mecz na pewno był fantastyczną promocją hokeja, szkoda że bez udziały Pasów.
2. Po wczorajszym szoku poznawczym, dziś oswoiłem się trochę z halą. Kurczę.... fajnie by tu było regularnie grać mecze, choć wiem, że to oczywiście nierealne. Na początek wystarczyło by mi ogrzewanie na Siedleckiego :)
3. Zaskoczyła mnie na plus frekwencja. Przed finałem myślałem, że jeśli przyjdzie 7-8 tysięcy to będzie znakomicie. A tymczasem trybuna za ławkami zawodników wyglądała na bardziej zapełnioną niż wczoraj.
4. Nie ogarnąłem po cholerę kibice z Sanoka powtarzali hymn Polski. Dzisiejsze wykonanie bardzo ok, nie poczułem się jak wczoraj po iście.. hm... NHL-owym wykonaniu :)
5. Jeszcze trochę trzeba poprawić przy oprawie audiowizualnej - dziś parę błędów dźwiękowych było. No i fajnie, gdyby telebimy prezentowały się atrakcyjniej.
6. Nie mogę się doczekać MŚ. :)
PS Trzecia bramka Tyszan to podręcznikowe rozegranie gry w przewadze. W ogóle obydwie drużyny dzisiaj całkiem nieźle sobie z tym radziły. Waliły z niebieskiej aż miło.
Dużo biletów poszło dla kibiców Tychów(przed halą), no i ci "Janusz" przepraszam za wyrażenie i tak by przyszli na finał Jkh-sanok.
No i zgoda także swoje zrobiła ;)
Super puchar - przegrali
Puchar Kontynentalny - przegrali
Puchar Polski - przegrali
kto zgadnie czego brakuje do kompletu jaki moze osiagnac polska druzyna i o jaka druzyne chodzi? ;)
Gratulacje dla Tychów! dzisiaj wpadało to co nam nie chciało wczoraj - to obrońca wjechał w Pittona i nie zdazyl zareagowac, jak pisali wyzej dzis jakby lzej, bo i pewnie z Tychami byłoby ciezko.
Inna sprawa ze to jak Sanok lał z niebieskiej w przewagach to powinna byc motywacja dla naszych - dwa podania, troche wolnego miejsca i leja, a noz odbije przed siebie, gdzies spadnie i dobitka.
Co do Turonia to ja jakos za nim nie tesknie - owszem strzela, ale jak pisal ZK to wycwiczone schematy - tak maja poprostu robic wszyscy, bo i Dutka strzela ze wszystkiego ale jakos tez bym go u nas nie widzial, Turon warunki ma, ale Bagiński go dzisiaj troche sponiewierał.
Tak kończy sanok zdjęcie z wczoraj :)
[IMG]http://i60.tinypic.com/2uykd4y.jpg[/IMG]
Brawo TYCHY! :)
Top 10 z najwyższą frekwencją, w ten weekend na europejskich lodowiskach (WIKTORIA)
10.GKS Tychy - KH Sanok - 12 000 (Polska)
9.SKA Petersburg - Dynamo Moskwa - 12 257 (Rosja/KHL)
8.Djurg?rden Sztokholm - Brynäs Gävle - 12 413 (Szwecja)
7.Hamburg Freezers - Iserlohn Roosters - 12 690 (Niemcy)
[b]6.Cracovia Kraków - KH Sanok - 12 800 (Polska)[/b]
5.Adler Mannheim - Kölner Haie - 13 600 (Niemcy)
4.Djurg?rden Sztokholm - Leksands IF - 13 850 (Szwecja)
3.Kölner Haie - Red Bull Monachium - 14 172 (Niemcy)
2.Eisbären Berlin - Grizzly Adams Wolfsburg - 14 200 (Niemcy)
1.Dynamo Mińsk - Dinamo Ryga - 15 086 (Białoruś/KHL)
Czego sobie życzyć, w nowym roku hmmm...
Majstra, Super Pucharu Cracovia - Tychy i rozsuniętych wszystkich trybun na Kraków Arenie, a będziemy pewnie w Top 3 ;)
ja się tam oczywiście na hokeju nie znam ...
ale po obejrzeniu w TV ...
Tychy i Sanok na dzisiaj są poza naszym zasięgiem ...
finał więc zagrały aktualnie dwie najlepsze drużyny w Polsce ...
jeżeli układ sił do lutego się nie zmieni ( może nasi złapią formę a tamci stracą ? )to pozostaje nam walka z Jastrzębiem o 3 miejsce ...
p.s.
gratulacje dla Tychów !!!
jutro w pracy spodziewam się paru tyskich ziomków w stanie nie nadającym się do pracy :)
takie gadanie na 3 miesiące przed decydującymi meczami to sobie można...
w zeszłym roku też Tychy w styczniu były poza zasięgiem innych a później męczyli się z Unią i przegrali finał z Sanokiem
PS: a 2 lata temu Sanok był poza zasięgiem i przegrali z nami w półfinale :P
Brawo dla hokeistów z Tychów za puchar, należało im się.
A teraz poleca na mnie gromy . Kibolka z Tychów pokazała WIOCHĘ! do kwadratu Jazda z ***wami itp wzbudziła odrazę wśród widowni w górnych sektorach, w większości widać było że byli to ludzie raczej pierwszy raz na hokeju, więc"dziękujemy" za wspaniałą reklamę hokeja! Widziałem ich miny... i raczej tym prostactwem kibice Tyscy nie przyłożyli się do reklamy tej pięknej dyscypliny!
to jest sport dla facetów, a nie męskich cip, więc jeśli ktoś jest zażenowany, urażony przekleństwami, to niech spierdala na, nie wiem, tenis.
Synciu, ty nie masz tylu włosów na głowie co ja zaliczonych meczów hokejowych!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)