darkos7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hockey Archiwes Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > ps; skąd się wzięło tyle wolnych miejsc na
> > meczu Pasów, skoro wszystkie bilety
> wysprzedane?
>
> Myślę że część kibiców Jastrzębia i
> Tychów po swoim meczu opuściło Arenę.
Ale miejsca wolne były po drugiej stronie ich sektorów. I było duzo miejsc wolnych obok siebie. Wyglądało to jakby te miejsca nie były w sprzedazy (sponsorzy?).
-
-
Puchar Polski 2014
Bracia kupię 2 bilety na dzisiejszy finał (kont. 516550560)
Ok już mam :)
Brakuje borońcy robiącego różnicę. Takiego jak Besch, Mojzis, Zatko czy Turon co to grał sparingi u nas.
D.J.Cat Napisał(a):
> Brakuje borońcy robiącego różnicę. Takiego
> jak Besch, Mojzis, Zatko czy [u][b]Turon co to grał
> sparingi u nas.[/b][/u]
O tego obronce mam najwieksza pretensje od dwana do trenera ze go odstrzelil!!!
1. Mnie i moim znajomym sie podobalo
2. Psów to ..j strzela ze nie mają hocka
3. isc na meczyk nawet z panną (na spokojnie).
4. bylo jak na enejdzel ;)
Hej, kupię na szybko jeden bilecik. Kon: 501041883
Poszukuje pilnie dwóch biletów bo o 16 mamy z bratem autobus z Tychów. Kontakt 505-311-781!
McCauley....hmmm, nie chcę się z niego naśmiewać, ale to taki misiu Fazi a nie poważny hokeista. Wolny, słaby :( Hala na duże imprezy ok ale wolę oglądać mecz na Siedleckiego. Słabo zagraliśmy wczoraj, jestem bardzo rozczarowany bo jednak liczyłem na fajny finał. Ale jak się traci takie frajerskie bramki jak na 1-1 to trudno o sukces we wczorajszym meczu jak i w przyszłości.
Senior Napisał(a):
> Ale miejsca wolne były po drugiej stronie ich
> sektorów. I było duzo miejsc wolnych obok
> siebie. Wyglądało to jakby te miejsca nie były
> w sprzedazy (sponsorzy?).
Urząd Miasta Krakowa. Sporo ludzi nie siedziało na swooch miejscach tylko poszło do młyna lub krążyło po Arenie.
Powiem Wam ze ogladnalem sobie na spokojnie nagrany meczyk i nie wygladalo to tak zle jak nasze odczucia na goraco.
Owszem kardynalnych bledow nawet transmisja nie zmienia,ale to ile szczescia mial Sanok (a wlasciwie nie szczescia tylko Pittona ktory mial szczescie) to nawet w tragicznej w mojej ocenie drugiej tercji powinnismy wygrywac. Dzisiaj Pitton mial wiecej szczescia niz Radzik i stad taki wynik -Kosteckiemu wpada strzal jak lopata machnietabod niechcenia,a nam nie wpada dobitka Pasiuta, sam na sam Fojtika, Fraszki,Dennisa... Poza tym mecz niezly, szybki otwarty-mogl sie podobac i nie zgodze sie ze nie przyciagnie kibicow na S7,kogo ma przyciagnac dobry hokej to ten mecz przyciagnie,a kogo miala przyciagnac wygrana to po co ma przyjscni skonczyc chodzic po pierwszej przegranej?
Od drugiej tercji zaczelismy tracic sily,jesli Rudi zrobil jak mowil, ze podejdziemy z marszu to pewnie to bylo do przewidzenia-co moze cieszyc bo nie teraz nam potrzebny szczyt formy.
Arena super,ja bym sie zamienil ;) ale musielibysmy miec atrakcyjnych przeciwnikow w dwoch potencjalnie medialnych ligach-wtedy frekwencja na poziomie 5-7tys na A i byloby super,a i mlyn by sie nauczyl.
Co do widocznosci to trzeba uwaznie kupowac bo niestety niektore barierki przy schodach sa tak glupio zrobione ze zaslaniaja czesc tafli, A1,A20 i analogicznie po przeciwnej stronie 15 rzad wydaje sie super miejscem.
Marczek, ano właśnie. Zdziwiłem się, że tu same narzekania na poziom meczu, ślizgawki itd. A np. na h.necie ludzie z Nowego Targu czy Oświęcimia pisali, że bardzo fajny mecz, dobra promocja hokeja, dosyć wysoki poziom itd. Cóż, nieobiektywne jest oko kibica :)
Fakt faktem, że do regularnego oglądania hokeja na tej hali musiałbym się przyzwyczaić. Ale, nie ukrywam, chciałbym mieć do tego okazję. :)
Ja sobie pozwolę w najbliższym czasie na kilka refleksji, ale jedno mogę napisać:
Kibice Cracovii byli fantastyczni. Widok biało-czerwonych trybun, odśpiewanie hymnu... to są te momenty z życia kibica, które zapadają na zawsze w pamięć.
Powinni zrobic mecz o 3 miejsce, z Jastrzębiem zagrac..
J. Majchrowski dziekujemy za hale!
Kupię jeden bilet na Finał tel 790707507
zubereg Napisał(a):
> ŻK
> Kim mamy grać przewagi jeśli obrońcy mają
> problem z utrzymaniem krążka na niebieskiej?
> Bramki z niebieskiej to ja dawno nie wiedziałem.
> Do trenera mam żal że nie mamy ani jednego
> robiącego różnicę obrońcy...
Zubergu Drogi, ale po pierwsze to takich obrońców my mamy - Noworyta, czy Wajda, czy Kowalówka to są topowi obrońcy w naszej lidze.
Po drugie nawet jeśli w jakiejś formacji obrońcy potrafiącego rozegrać lub strzelić nie ma, to rozwiązanie jest bardzo proste - z tyłu staje napastnik, który to umie. Wtedy albo obrońca idzie na pozycję przed bramką, albo robi za napastnika, albo przewagę gramy inną formacją - 1 defensor i 4 napadziorów. Kwestia jednak jest taka, że takie ustawienie i taki system gry należy również przygotować i wytrenować do poziomu automatyzacji.
Jest jeszcze po trzecie - solidna i przyzwoita (nie jakaś niesamowita, ale solidna i przyzwoita) klepa z niebieskiej to nie jest szybkość, ani zwinność, to nie jest kwestia masz albo nie masz, bo tego sam z siebie to nie ma nikt, albo rzadko kto. To jest właśnie dokładnie taki element, który podlega treningowi i należy go wyćwiczyć. Zarówno level1 - przyjmujemy i strzelamy, jak potem level2 - bez przyjęcia po wystawie zza bramki, oraz level3 - bez przyjęcia po podaniu od kolegi z boku na rozciągniętej obronie.
I wreszcie po czwarte - żeby było w ogóle po co strzelać trzeba doprowadzić do powstania sytuacji strzeleckiej. Czyli rozprowadzić krążek i rozciągnąć obronę tak by zawodnik miał moment na oddanie strzału, kiedy tuż przed nim nie ma obrońcy ograniczającego mu pole strzału do obijania bandy w narożnikach. Doprowadzenie do takiej sytuacji również nie jest jednak umiejętnością nadprzyrodzoną, to jest właśnie efekt prawidłowego rozegrania schematu gry w przewadze. Czyli element podlegający wypracowaniu i wytrenowaniu.
Sorry, takie moje zdanie.
[color=#009900][b][large]TYSCY piszcie tez w tym watku o bilety[/large][/b][/color]
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,2227320,page=10
Mam 3 bilety do odsprzedaży. priv
Qtec ten watek jest zamkniety od rana :)
Wiec raczej tylko ten watekim zostal :)
Po odchorowanej porażce życie wraca do normy.
1. Poziom 1 półfinału średni
2. poziom drugiego półfinału zdecydowanie lepszy.
3. również wiem na jakie sektory i miejsca kupować bilety.
4,. organizacyjnie ocena na 4
5. doping ( pierwsze koty za płoty na tak dużej hali, prowadzący muszą chcieć słuchać rad starszych iż hokej to nie piłka - inna specyfika i inny dobór form dopingu, Wisła nie ma sekcji hokeja na lodzie i niech tak zostanie, naprawdę szacunek za oprawę i za wysiłek aby nieść te flagi w takiej ilości do hali i hali - naprawdę szacunek , doceńmy to)
co do samego meczu Pasów:
mecz wyrównany, na styku, wynik w każdą stronę był możliwy. Sanok ma trochę więcej indywidualności które mogą przesadzić o losach meczu na styku.
Aby wygrać potrzebne jest odrobinę szczęścia.Było ono z nami rok temu w Sanoku i los teraz wyrównał zaległości. My im w tamtym roku zrobiliśmy psikusa oni nam w tym roku. Trudno takie życie. Ważne aby wyciągnąć wnioski na przyszłość.
I tutaj to już działka Rudiego. Na pewno sam wie co i gdzie trzeba naprawić, więc czekam cierpliwie. Jak na dłoni widać było,że w meczu o stawkę niektórzy nie potrafią udźwignąć ciężaru takiej gry. Żeby była jasność - żadnemu zawodnikowi nie odmawiam chęci i ambicji ale umiejętności gry o stawkę już tak. Bardzo zawiodłem sie na Denisie, bo po pierwszym okresie gry u nas gdy grał padakę w II piątce jakby odżył - ale niestety było to widoczne tylko na tle przeciwników typu Bytom, Katowice czy Janów. W grze o stawkę w szybkim tempie prawie nie istnieje. Gościu da sie lubić , ale to nie ten rodzaj konkurencji, jest wolny, zdecydowanie za mało wykorzystuje swoje warunki fizyczne. Jest czas do końca stycznia z transferami. aby liczyć się w walce o złoto sztab szkoleniowy z prezesem musza podjąć stosowne decyzje.
Wierzę, że może być lepiej bo po zeszłym sezonie Rudi musi się odkuć.
Oczywiście jako kibic hokeja ide na mecz finałowy. Nie ma w nim mojej Cracovii więc bez większych emocji oglądnę mecz bez kibicowania żadnej z drużyn.Chcę oglądną trochę dobrego hokeja oczywiście w polskim wydaniu.
P.S. Musze naprawdę wyróżnić grę Marka Kalusa. Dać mu egzekutora umiejącego równie dobrze i szybko jeździć na łyżwach i z taka formą jak ma teraz Marek byli by nie do zatrzymania.
Oddam za darmo bilet na final, odbior w NH. PW
Poszukuję dwóch biletów w dobrej cenie. Kontakt: 500212678
podobno sporo Tyszan się dziś wybiera na mecz, urząd im zorganizował darmowe autobusy do Krakowa dlatego tak namiętnie poszukują biletów bo jadą bez nich w ciemno, ja swoje sprzedałem już dzisiaj Tyszanom po takiej cenie jakiej kupiłem, jeśli tylko macie a nie wybieracie się na mecz to pomóżcie braciom :)
Myślę, że pod halą zdecydowanie będzie odbywał się handel biletami. Również będę miał jeden do sprzedania, po cenie zakupu.
5 biletów mam na finał jeśli ktoś z Tychów potrzebuje
Cinek Ksc ja potrzebuje wyslij nr na prv!!!
mam 3 bilety do odstapienia:)
.
Do odstąpienia jedna sztuka po cenie zakupu - priv
Sorry że post pod postem ale chyba mam problem z wysłaniem prywatnej wiadomości.
[b]gw[/b] jak jesteś nadal zainteresowany to napisz mi na priv swoj nr tel to ja zadzwonię.
wyglada na to że znow mam 5 biletow na sprzedaz bo sie nie odzywa kolega z Tychow - ktos chetny po cenie zakupu?
Siema
potrzebuje kupić 3 bilety, ma ktoś?
-
Na chłodno po zobaczeniu meczu w TV. Sanok zdobył dwie przypadkowe bramki-pierwsza wiadomo, druga to farfocel Kosteckiego...
ŻK.
Klasowy obrońca to Besch, Mojzis...
Powinienem wpisac w ciekawostkach ale wiaze sie z PP - sanoczanie maja wybiorcza kulture - strasznie przeszkadza im "jazda z urwami" ale juz "kochac pzhl" moga spiewac,a tacy wrazliwi podobno ;)
Po 1 tercji Tychy wygrywają 1-0. Oby nie skończyło się tak jak wczoraj
GKS fizycznie nie padnie tak jak My wczoraj, zatem i Sanokowi łatwo tak nie będzie, a przecież łatwo im wczoraj nie było. Co do trybun, generalnie mogę zrozumieć nostalgie do Siedleckiego, ale do KA się nie umywa. Co do trofeum i jego małego znaczenia, to dzięki tegorocznej edycji na pewno jej prestiż wzrośnie. ŻK chciałeś grać w plastikowej lidze poza strukturami PZHL a narzekasz na PP? Bądźmy poważni, na 10 fanów hokeja 100 nie fanów powie że polska liga jest syfna i co uznamy za prawdę? Dobra organizacja i promocja, fajna gra i pełne trybuny wyniosą te rozgrywki na poziom na jakim nigdy nie były i tego każdy fan hokeja powinien oczekiwać!
GKS zaczyna odjeżdżać ? 2-0 dla lepszych
2-0 :)
2-1 :/
no co zwróćmy uwagę jak na razie cztery gole w arenie ,ale to gole zagranicznych zawodników bo po to sie ich powinno ściągać ,to taka dygresja do naszych włodarzy
GKS zdobywca PP. Gratulacje! :)
brawo Tychy!! zemsta dokonana kurwa pokonana;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)