30 zl za parking to straszne zdzierstwo - zeby nie bylo to nie pretensje to organizatorów, bo wiem ze to przy Arenie standard...coz trzeba bedzie zostawic kawalek dalej i przejsc sie spacerkiem ;)
na sobote zapowiadają 0 stopni i bezchmurne niebo -w sam raz ;)
zostało 200 biletów - ciekawi mnie tylko na ile hala będzie wypełniona na obu meczach - o 19 na pewno bedzie wiecej osob i ciekawe czy Ci z 15:30 zostana.
-
-
Puchar Polski 2014
Na finał wygląda tak: (może się nieznacznie różnić, bo te żółte kropki się mylą)
[img]http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_p1Fw4UvNuivlHCejkGWppIA0jJvU2Gka.jpg[/img]
acidofilia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przed PP warto nabyć nowy tkany szalik HOCKEY
> TEAM:) Cena - 35zł, dostępny w sklepie
> Właściwa Strona Błoń.
>
> http://i62.tinypic.com/11b3tqw.jpg
Czy na Arenie lub pod nos e STC będzie miało swoje stoisko, żeby można w dniu meczu zakupić ten szalik?
Killeroth, mnie chodzilo o to jakie beda barwy trybun na finale :)
PS: Cos mi sie zdaje, że sporo osob z pierwszego meczu zostanie na drugi. Oni przyjezdzaja do Krakowa specjalnie na tą okazję i na pewno bedą chcieli zobaczyć halę podczas naszego meczu. Gdybysmy my grali pierwszy mecz pewnie sporo krakusów poszloby do domu.
Jak wynika z planu sali na eventimie - na półfinały zostało już mniej niż 150 biletów (a według moich pobieżnych obliczeń ok. 130), więc komplet jest praktycznie pewny.
Tylko teraz pytanie ile ten komplet wynosi ? 13 tys. widzów? 12?
jakoś tak mi się wymyśliło, ze 2/3 hali to będzie Cracovia ...
to by dało wynik w granicach 8.000 pasiaków ...
patrząc wstecz na różne wydarzenia z najnowszej naszej historii wynik jak najbardziej możliwy ...
oczywiście mówię o naszym półfinałowym meczu :)
a jak młyn zapoda nasz hymn przed meczem to wszystko stanie się jasne ...
Rock Napisał(a):
> Wiem, że to normalna cena. Natomiast ciekawe że
> organizator nie bierze też profitów z parkingu
> skoro wynajmuje cały obiekt.
Nie wynajmuje parkingu. Organizator dostaje w rzeczywistości bardzo niewiele miejsc parkingowych. I jeszcze są inne ograniczenia.
Farciarz- ze skyboxami wyjdzie ponad 13 tys.
Ponad 13 tysięcy widzów na hokeju czyli będzie więcej niż na meczu koszykarek pewnego towarzystwa. Wszak trzeba też pamiętać, że to są dwa dni turnieju i jeśli ktoś przyjdzie jedynie po to by zobaczyć nową halę to ma aż 26 tysięcy miejsc czyli dwa razy więcej niż tamci.
-Robert- Napisał(a):
> a jak młyn zapoda nasz hymn przed meczem to
> wszystko stanie się jasne ...
i dobrze, żeby w tym czasie nie grała jakaś beznadziejna muzyka
spiker jakiś jest ogarnięty ?
Jest ogarnięty. Natomiast w trakcie meczu głos ma wyłącznie sędzia-spiker
Tak z ciekawości, to ze skyboxami, będzie gdzie nieco ponad 13 200 publika, tak??
10 biletów, za chwilę koniec sprzedaży na półfinały :)
[large][large][color=#FF0000][b][align=center]BILETY DO ODBIORU W WSB![/align][/b][/color][/large][/large]
Wszystkie osoby, które zapisywały się na bilety w WSB, proszone są o odbiór w dniu dzisiejszym do godz. 18:00.
Wszystkie bilety na półfinał zostały wyprzedane.
Na finał zostało 1465 biletów.
Ile biletów zostało sprzedanych na półfinał?
Wszystkie. ;)
Że wszystkie to ja wiem bo napisałaś to dwa posy wyżej :).Chodzi mi o to jaka będzie frekwencja.
100% :D
A ktos wie/slyszal czy nasze dwa nowe nabytki zagraja w PP,bo chwile to trwa, z Wroblem nie powinno byc problemu bo karta pendolino przyjedzie,a prom z Norwegii przybil do portu?
marczek Napisał(a):
> 100% :D
>
> A ktos wie/slyszal czy nasze dwa nowe nabytki
> zagraja w PP,bo chwile to trwa, z Wroblem nie
> powinno byc problemu bo karta pendolino
> przyjedzie,a prom z Norwegii przybil do portu?
Ciężko powiedzieć, bo wieje jak cholera i może go znosi na pełne morze :D
nie wiem moze to glupie pytanie, a moze nie ma glupich pytań - pewnie do Ciebie rmszar:
czy po zakończeniu pierwszego półfinału będzie można z hali wyjść(na piwko, kawe, ciastko, do babci, dziadka, wujka itp.) i wrócić dopiero chwile przed drugim czy jak sie już raz wlezie to trzeba siedzieć do końca?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)