Sukces będzie, jak będzie pełna hala (czyli do sprzedania zostaje jakieś 8400 biletów) na półfinale i finale, kapitalna atmosfera i ludzie nie mogący się doczekać MŚ.
Na razie to wyglada nieźle.
-
-
Puchar Polski 2014
Czas chyba by na mieście pojawiły się reklamy zachęcające do oglądania w arenie hokeja. Bo na dziś dzień tylko "wtajemniczeni" o tym wiedzą :).
No chyba czas, tylko akurat nie ja za to odpowiadam, ale czekam z niecierpliwością.
Czas tez chyba aby ktoś na głównej naszej stronie napisał, że są sprzedawane bilety na PP. Ja rozumiem, że to nie Comarch sprzedaje, ale napisać by chyba wypadało.
A tu już piłeczka po stronie Cracovii.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czas tez chyba aby ktoś na głównej naszej
> stronie napisał, że są sprzedawane bilety na
> PP. Ja rozumiem, że to nie Comarch sprzedaje, ale
> napisać by chyba wypadało.
Czlowieku sezon zasadniczy sie konczy a oni dalej karnety sprzedaja na glownej :D :D :D
I bilety na ślizgawki:
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/czekasz_na_snieg_i_narty_a_moze_by_tak_lyzwy_i_slizgawki_1
To dla mnie trochę dziwne, że na głównej nie ma żadnej informacji o biletach na Puchar Polski, tak samo jak dziwi mnie że wczoraj na meczu piłki, gdy były "ogłoszenia parafialne" i mowa o hokeju, to ani słowa o PP nie było. Nie rozumiem, czy dlatego że klub z tego nie będzie miał kasy, to znaczy, że można PP olać?
Tak w moim odczuciu frekwencja może się zakręcić koło kompletu, widać że to wszystko samo się nakręca, każdy chyba namawia znajomych, znajomi znajomych i tak się robi coraz więcej ludzi. Jak do tego dojdzie dobra reklama na mieście, to nie ma wątpliwości, że "będzie ludzi masa" ;) Ale w związku z tym wypada mieć prośbę do osób, które będą odpowiadać za doping - ważne by był on kulturalny, ze tak powiem, inaczej wiele osób, które będą na hokeju pierwszy raz, może się zniechęcić, a wiadomo, że w Arenie będzie cała masa ludzi dla których będzie to pierwszy w życiu mecz hokeja, a także pierwsze zetknięcie z Cracovią - obojętnie czy to hokejową czy piłkarską. Fajnie by było jakby to wrażenie było jak najbardziej pozytywne.
Cracovia nie jest organizatorem ani wspolorganizatorem wiec po co maja sie angazowac??
Kosa z PZHL pewnie dalej jest wiec maja na nich wyebane. Przyjada, zagraja miejmy nadzieje ze wygraja i tyle.
Kosa kosą, ale jednak warto by drużynę dopingowało jak najwięcej kibiców.
Im więcej ludzi w Krakowie zobaczy hokej, tym większe prawdopodobieństwo, że trafią potem na Siedleckiego.
Myślenie strategiczne się kłania. Tylko nikomu na hokeju nie zależy.
Zwłaszcza na Wielickiej. tabiś to sie modli żeby to nie wypaliło. Scisk dupy maja okrutny..
Mnie to wrecz zadziwia, tak naprawde cala robote robi za nich kto inny, wystarczy dac info na glowna i frekwencja ma szanse wzrosnac,a tym samym wplywy z biletow...
Wiec smiem twierdzic ze to nie kwestia zalezy/nie zalezy, tu ktos ma problem z mysleniem, ze o strategicznym juz nie wspomne bo to jak slepemu o kolorach...
No i po co promować konkurencyjną ślizgawkę, która może odebrać MKS wielu klientów.
Zadałem sobie odrobinę trudu i wszedłem na strony pozostałych półfinalistów:
http://gkstychy.info/hokej/135,wiadomosci/8440,gks_zagra_w_pierwszym_polfinale/ - z 5 XII
http://www.jkh.pl/no_cache/aktualnosci/aktualnosc/id/pp-z-tychami-o-1530/ - z 5 XII
http://khsanok.net/news/10-wiadomosci/375-puchar-polski-znamy-podzial-sektorow-dla-kibicow-bilety-juz-dostepne - z 4 XII
Wszędzie jest info, że bilety już dostępne. Tylko u nas nie ma. ŻENADA.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Cracovia nie jest organizatorem ani
> wspolorganizatorem wiec po co maja sie
> angazowac??
> Kosa z PZHL pewnie dalej jest wiec maja na nich
> wyebane. Przyjada, zagraja miejmy nadzieje ze
> wygraja i tyle.
Ok, nie jest organizatorem, ale co z tego? Jak dla mnie to logiczne, że klub walczy o jakieś trofeum, to powinno się zrobić wszystko, by to trofeum zdobył, bo to jest prestiż itd., itp. A jak można pomóc w zdobyciu trofeum, pomijając kwestie czysto sportowe? Sprawić by jak największa grupa kibiców wspierała drużynę, a tym bardziej, gdy mecz grany jest w jego mieście. To według mnie pierwszy argument, drugi jest tak jak napisali przedmówcy - przecież to kapitalna reklama! Już widać co się dzieje, przyjdzie na mecz sporo ludzi dla których będzie to pierwsze zetknięcie z hokejem, dla niektórych pierwsze zetknięcie z Cracovią, jak będzie fajna atmosfera, jak im się spodoba, to jest ogromna szansa że zaczną chodzić na Siedleckiego, a tym samym klub finansowo na tym zyska. Dlatego dla mnie ta wojenka - jeśli to idzie o konflikt z PZHL - to tak naprawdę jest w stylu - na złość babci odmrożę sobie uszy.
Postrzeganie tego co się dzieje w MKS, poprzez pryzmat logiki, niesie za sobą spore ryzyko dysonansu poznawczego.
Wystarczy biletów do środy???
Wystarczy do dnia meczu włącznie - jak trzeba będzie to górę otworzą. Zresztą kolega rmszar już tu pisał, że to się wydaje raczej przesądzone, a powiedziałbym, że on miewa dobre wyczucie w takich tematach.
i co by było gdyby do finałów nie awansowała Cracovia ?
w taj chwili wygląda to tak że 80-90% publiki to będziemy my ...
-Robert- Napisał(a):
> i co by było gdyby do finałów nie awansowała
> Cracovia ?
Powiedziałbym, że byłoby na swój sposób "oryginalnie"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)