żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyli jak na czarno strzelę to będzie dobrze?
> Pytam, bo nie tylko o mnie chodzi i jak wyjdzie
> lipa, to paru forumowiczów może pod halą
> chcieć przerobić mnie na rosół...
Na rosół to może nie
ale minę miałbym nietęgą :P
-
-
Puchar Polski 2014
> Osoby niepełnosprawne powinny kontaktować się
> bezpośrednio z Eventim. Dla dzieci nie
> przewidziano zniżek... w sumie sam bilet jest w
> cenie zniżkowej.
OK, dzięki.
Napisałem do firmy Eventi w sprawie biletu dla niepełnosprawnego. Zobaczymy co powiedzą.
W sumie to czemu A1 i A20 zamknięte/niedostępne ? Strefa buforowa ?
Na A2 na półfinał już niewiele zostało...
Ja tam dzwoniłem, na callcenter znaczy się. I tam jakiś gość powiedział, że normalnie był w sprzedaży, ale widocznie mam jakiegoś adblokera, fajerłola, albo nie zakceptowałem ciasteczek. Spytałem czy wszyscy co piszą, że nie mogą wejść na A1 też mają te blokery i nasze komputery tak się akurat umówiły, że to blokują, ale to samo A1 na finał już otwiera, to mi powiedział, że u niego na ekranie działa dobrze, więc na pewno mamy problemy z komputerami, bo system jest sprawny. Dodał też, że bilety tam się normalnie sprzedają ale w sumie nie robi mi to różnicy, bo tyle biletów na 1/2 finału ile chciałem to koło siebie na A1 już i tak wolnych nie ma w żadnym miejscu.
Nie wiem czemu ale mu w ogóle nie wierzę, tylko zastanawiam się, czy gość bujał 100%, żeby mieć luza i mnie spławić, czy coś tam prawdy było. Właściwie to strasznie jestem ciekaw jak to A1 będzie wyglądać na meczu i czy faktycznie kibice tam wykupili wszystkie prawie miejsca w 2 minuty, czy gość mi naściemniał.
aha oczywiście - awaria i tylko taka ze jednego sektora nie pokazuje :) mial gosc fantazje :)
moze jakagas grupa od przyspawanego sie juz na B nie miescila i musieli miec wygodne miejsca na prostej - niech maja :)
A1 i A20 zostały wyprzedane na półfinał. Kończy się A2, ubywa A12. Mowa o półfinale.
Chyba ściemniał,
u nas tuż po 16 też nie było możliwości kupienia na A1,
popatrzyłem teraz na stronę Eventimu:
A2 prawie całe sprzedane, reszta sektorów dedykowanych nam i Tyskim prawie cała wolna,
po drugiej stronie, czyli Jastrzębie i Sanok - dużo sprzedanych (pewnie oprócz kibiców tych drużyn, bilety kupili Ci kibice, którzy chcą się integrować)
chyba ze ktos zaraz o 16 kliknal i wszystkie bilety zajal, bo ja wszedlem o 16:03 i juz nie bylo dostepnego A1
Czyli wyglada na to ze my sie porzadnie wzielismy za kupowanie a reszta spi ;)
To ktos musial duzo czasu spedzic zamawiajac caly sektor, jednorazowo mozna 10 sztuk kupic
Od godz 16.05 na stronie Eventimu nie było dostępności biletów na A1 i A20.na półfinały.
19 biletow na A9 kupione :) Mobilizacja w rodzinie konkretna :))))))))))))))))
żółta kaczka Napisał(a):
> jak wyjdzie
> lipa, to paru forumowiczów może pod halą
> chcieć przerobić mnie na rosół...
Ja tam wolę kaczkę pieczystą, za kaczym rosołem nie przepadam ! ;) Może być też po wietnamsku na płonącym ruszcie ! :D
Na razie Żółta Kaczko dzięki za wszystko ! :) A jak będzie, to zobaczymy ! :D Jak trza będzie to zmienisz nick na brązowa ! ;)
MSC Napisał(a):
> żółta kaczka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czyli jak na czarno strzelę to będzie dobrze?
> > Pytam, bo nie tylko o mnie chodzi i jak wyjdzie
> > lipa, to paru forumowiczów może pod halą
> > chcieć przerobić mnie na rosół...
>
> Na rosół to może nie
> ale minę miałbym nietęgą :P
Z tego co pamiętam, to rosół z kaczki jest całkiem dobry :D
Ewentualnie "pieczona kaczka" (:P)
2 bileciki zakupione. Ludziska spieszcie się z kupnem biletu!!!
Mam wrażenie, że balkon zostanie otwarty :) Miejscowki znikaja w oczach - wystarczy odswiezyc system. Pytanie tylko czy wszystkie te rezerwacje zostana zaplacone, pewnie czesc wroci do systemu.
PS: mam nadzieje, że spiker i obsluga muzyczna stanie na wysokosci zadania. Fajnie by bylo poczuc klimat NHL albo chociaz KHL :)
Panowie, panowie, ależ bądźmy rozsądni. Po co od razu z rożnem wyjeżdżać i takie ciężkie argumenty wytaczać? Jak coś to wejdziemy na statek służbowo z kolegą rmszarem i będzie gites :) Wilk syty i kaczka cała :)
Co do A1 wg mnie o 16:03 nie dało się wejść, ale gość na infolinii mi tłumaczył, że jednostkom może blokować bo mają adblokery, fajerłole i nie zaakceptowaliśmy ciasteczek, za to on widzi, że system działa i bilety na A1 sprzedają się normalnie. No to ja bym był bardzo wdzięczny, żeby choć jedna osoba się ujawniła, która normalnie kupiła dziś bilet na półfinał na A1.
Nie ma takiego, bo były niedostępne :D
Były dostępne, system działał, tylko ciasteczek pewnie nie chciałeś jeść. Pan tak mówił, znaczy że tak było.
pan mysli ze lud ciemny i nie wie co to ciasteczka i adblock - no ale nie chcesz ciasteczek ani ogladac ich reklam to siedzisz na łuku ;)
9 biletów kupionych :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)