Sprawa dla mnie jest prosta ,Kruczek i Pasiut nie pojechali na sparingi przed MŚ bo nie byli czyści. Obserwuje hokej od 1968 roku i proszę nie insynuować, że jestem podstawionym typem ,który ma usprawiedliwić niepowodzenie tegorocznych rozgrywek. W Sanoku uprawiali ten proceder na potęge. Płachta geniusz? A co takiego wymyślił? PRZEWYŻSZALI naszych zawodników jedynie przygotowaniem fizycznym, a jak to zrobili to pozostanie ich słodką tajemnicą. .I mówię tu tylko o siódmym meczu. Macie panowie jakąś obsesje na punkcie trenera, może jednak więcej obiektywizmu. Jakie macie gwarancje, że z innym byłyby lepsze wyniki i gra.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
To niech Filipak załatwi kontrolę dopingową po meczach.milego podziwiania rollingow i prostego czechosłowackiego hokeja.
- Edytowany
Wolę to niż mieć przekonanie, że moja drużyna wygrywa w nieuczciwy sposób. Miłych emocji na meczach piłki ręcznej
[b]Edycja z 17.04.2023 o godz. 23:22 (scalono posty)[/b]
Hokej kanadyjski też jest prosty.
- Edytowany
[quote]#post1572928 Macie panowie jakąś obsesje na punkcie trenera, może jednak więcej obiektywizmu. Jakie macie gwarancje, że z innym byłyby lepsze wyniki i gra.[/quote]
Póki nie wymienimy RR to się nie przekonamy, a póki co mamy gwarancję znów blendów indywidualnych...
Reszty twojego posta nie komentuje 😅
[quote]#post1572925 Filipiak czytuje to forum... od czasu do czasu. Niektóre moje posty też, tego jestem akurat pewien. [/quote]
O kurcze, jaka tajemna wiedza co czyta Filipiak i czyje posty!🤓
Ja też tak kcem!😋
- Edytowany
V kolumna w natarciu Tybald 🤣
Ale tutaj głupich już nie ma , już Wam się te numery co przechodziły z dezinformacją, spiskami, farmazonami nie udadzą
Edit.
Niegramotnemu docentowi dajcie spokój. Może i pisze często farmazony, ale żadną V kolumną nie jest.
Czy tak trudno jest zrozumieć, że to co było dobre z 15 lat temu dziś jest krokiem w tył ?
Jesteście zafiksowani w jednym temacie , ale nikt mi nie odpowiedział na pytanie dlaczego Pasiut i Kruczek nie pojechali na sparingi ze Słowenią po gruntownych badaniach medycznych? Na każdą wątpliwość macie jeden argument RR musi odejść. Tychy w finale też nie nadążały, przypadek?
Może tak a może nie . Nie mając dowodów nie mogę nikogo oskarżać , na obecnym etapie to tylko są domysły choć trochę mi tu śmierdzi .
Natomiast zdecydowanie się zgadzam z faktem dużego poparcia , śląskich klubów a zwłaszcza Gieksy przez związek .
[quote]#post1572985 undefined[/quote]
Równie dobrze mogę napisać, że Pasiut z Kruczkiem dali 200% z wątroby w półfinale, żeby pokazać RR że błędem było wyjebanie ich z Cracovii. Ani Płachta nie jest geniuszem ani tym bardziej Zupancić a Rudolfa wyruchali, tylko że dupy bolą Nas kibiców.
Piszemy, rozkminiamy, medytujemy... a ja powtarzam swoje. Za parę dni prosty test: Pasiut jedzie na Mistrzostwa Świata albo zostaje w domu z powodu [kontuzji - problemów rodzinnych - spraw osobistych - niepotrzebne skreślić].
Wszystko wyjdzie w praniu .
Ciekawe co pisal niegramotny jak grali u nas Fojtik i ten drugi... i co janusz wtedy myslal... nie przeszkadzalo im nic raczej bo sukces byl?
niegramotnyj, ale mam nadzieję, że nie jestes profesorem prawa?
[quote]#post1572985 Jesteście zafiksowani w jednym temacie , ale nikt mi nie odpowiedział na pytanie dlaczego Pasiut i Kruczek nie pojechali na sparingi ze Słowenią po gruntownych badaniach medycznych? [/quote]
Najlepiej jak spytasz u żrodła.
Niestety nie znam Witolda Kani.
To zapytaj Rohaczka czy mu mistrz na "dodatku" sie podobal jak byl Fojtik.... wtedy mu to nie przeszkadzało?
No tak, zapomniałem, bez przywalenia RR w każdym temacie nie ma dyskusji. Trochę to żałosne.
Żałosne to jest oskarżanie ludzi bez najmniejszych dowodów. Przede wszystkim w celu usprawnienia własnej porażki,po otrzymaniu wszystkiego czego się chciało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)