[quote]#post1638456 makuch gol pierwszy....[/quote]
Ładnie strzelił
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote]#post1638433 zmarł Rafał Wrześniak[/quote]
[ ' ] Niech spoczywa w pokoju... Na wielu portalach internetowych jest napisane, że był ikoną Cracovii, rekordzistą pod względem ilości rozegranych meczy w Cracovii po wojnie tj. prawie pół tysiąca meczy od poziomu pierwszej do trzeciej ligi i był związany przez całą karierę praktycznie tylko z Pasami (zaliczał z drużyną spadki i awanse)... Nie wiem czy takiego piłkarza znajdziemy w innych klubach.... Ja Jego zapamiętałem jako solidnego gracza w ekipie, która nie była mocna tak jak dzisiaj.... Dziwi mnie, że brak jest jakiegokolwiek komunikatu w tej sprawie zarówno na stronie głównej i tutaj na forum.... Jemu w tym nic nie pomoże ale może warto uczcić pamięć takiego piłkarza... Jeżeli jednak sprawę trzeba przemilczeć z różnych przyczyn to rozumiem... Dzisiaj przed meczem uczczono Jego pamięć minutą ciszy....
Vasago, zajrzyj do tematu Necronomicon
Lukasz Skrzynski przestaje być trenerem Wiślan Skawina a wraz z nim z klubu odchodzi Piotr Giza który był jego asystentem....
Tak patrzac na skład Wiślan to sporo byłych mlodych z Cracovii tam gra.. taka satelita bym nawet rzekl...
@KruszynaKSC#7322
Kotlet, spóźnione to twoje info o dobry tydzień...
JZ wreszcie opuścił niefart ?
- Edytowany
[quote]#post1639221 @KruszynaKSC#7322
Kotlet, spóźnione to twoje info o dobry tydzień...[/quote]
Zacytuj posta smieszku panierowany gdzie w watku o naszych bylych zawodnikach ktos to wpisywal... dawal kawalarzu... gdzie ktos o tym pisal "ten dobry tydzien temu"...
chciales blysnac a wyszedles na zwyklego...🤡 🤡 🤡
A wiesz "tydzien temu pablo74🤡" ze" tydzień temu "czyli dopiero dzisiaj Giza odszedl z klubu.... dopiero dzisiaj to jest w poniedziałek klub o tym oficjalnie poinformował.... widac jestes dobry tydzień przed strona klubowa na fb Wiślan...
@KruszynaKSC#7322
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030445-jpg-00338375.jpg[/img]
- Edytowany
Tak jak pisałem.. to nie z wątku Dalsze losy naszych byłych zawodników...
Wpisałeś chuj wie gdzie info o Skrzynskim i "panierujesz znafce"...
Nawet mój post jest nad twoim w tym co wkleiłeś...
tak czy siak obudziłeś się z newsem, który w środowisku piłkarskim krąży już od 8 dni
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-82257438.png[/img]
To po kiego od razu personalne wycieczki? Wiedziałeś to nie czytaj.
dla porządku trzeba zauważyć, że nie było żadnej wycieczki tylko suche info o tym, że news jest stary jak baba z kleparza
Kotlet to nie żadna wycieczka ;) kulinaria w środku newsa.
nie wszystkie ksywki sami sobie wymyślamy, niektóre dostajemy w środowisku i nie ze wszystkich jesteśmy zadowoleni ;)
Też prawda 😉 choć nie sposób nie zauważyć że kolega Pawełek szuka pretekstu na każdym kroku, żeby się do Kruszyny o coś przyjebać.
Pewnie ma jak ci w Łodzi, co lubią ale wstydzą się i nie wiedzą jak to powiedzieć 🤭
Skupiając się na tym konkretnym przykładzie, zaznaczyłem iż jego "news" jest o tydzień starszy. A to że nie trzyma ciśnienia i sam wyskakuje z obrazkami to jest jego styl.
[quote]#post1639305 Skupiając się na tym konkretnym przykładzie, zaznaczyłem iż jego "news" jest o tydzień starszy. A to że nie trzyma ciśnienia i sam wyskakuje z obrazkami to jest jego styl.
[/quote]
Prosiłem Cie zebys wskazał w wątku poświęconym Dalszym losom naszych piłkarzy działaczy etc.. gdzie był taki post.. wkleiłeś owszem... z chuj wie jakiego wątku... dodatkowo wpisałem o Gizie który odszedl wczoraj.. w poniedzielk.. wczoraj klub o tym poinformował... a jakby nie patrzeć nic o Gizie nikt nie wrzucał... wiec.. jak zwykle przyjebałeś się do tego co ci pasowalo zeby było po twojemu... ale ja mam na to wyjebane.. I jeśli myślisz że podnosisz mi czyms cisnienie to sie grubo mylisz... na bzdety internetowych 🤡🤡🤡 ogarnia mnie smiech jak dzieci widzących właśnie 🤡🤡🤡 w cyrku...
ot cala historyja...
[quote]#post1639305 Skupiając się na tym konkretnym przykładzie, zaznaczyłem iż jego "news" jest o tydzień starszy. A to że nie trzyma ciśnienia i sam wyskakuje z obrazkami to jest jego styl.
[/quote]
Gdybyś nie użył kotleta bym się zgodził.
ale czy wu czasem nie robicie towarzystwa wzajemnej adoracji :)
Upał przegrzewa nie którym zwoje i tu mamy efekt.
Zimny okład i powrót do meritum wątku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Poldek123, Goście (2)