[quote]#post1638456 makuch gol pierwszy....[/quote]
Ładnie strzelił
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote]#post1638433 zmarł Rafał Wrześniak[/quote]
[ ' ] Niech spoczywa w pokoju... Na wielu portalach internetowych jest napisane, że był ikoną Cracovii, rekordzistą pod względem ilości rozegranych meczy w Cracovii po wojnie tj. prawie pół tysiąca meczy od poziomu pierwszej do trzeciej ligi i był związany przez całą karierę praktycznie tylko z Pasami (zaliczał z drużyną spadki i awanse)... Nie wiem czy takiego piłkarza znajdziemy w innych klubach.... Ja Jego zapamiętałem jako solidnego gracza w ekipie, która nie była mocna tak jak dzisiaj.... Dziwi mnie, że brak jest jakiegokolwiek komunikatu w tej sprawie zarówno na stronie głównej i tutaj na forum.... Jemu w tym nic nie pomoże ale może warto uczcić pamięć takiego piłkarza... Jeżeli jednak sprawę trzeba przemilczeć z różnych przyczyn to rozumiem... Dzisiaj przed meczem uczczono Jego pamięć minutą ciszy....
Vasago, zajrzyj do tematu Necronomicon
Lukasz Skrzynski przestaje być trenerem Wiślan Skawina a wraz z nim z klubu odchodzi Piotr Giza który był jego asystentem....
Tak patrzac na skład Wiślan to sporo byłych mlodych z Cracovii tam gra.. taka satelita bym nawet rzekl...
@KruszynaKSC#7322
Kotlet, spóźnione to twoje info o dobry tydzień...
JZ wreszcie opuścił niefart ?
- Edytowany
[quote]#post1639221 @KruszynaKSC#7322
Kotlet, spóźnione to twoje info o dobry tydzień...[/quote]
Zacytuj posta smieszku panierowany gdzie w watku o naszych bylych zawodnikach ktos to wpisywal... dawal kawalarzu... gdzie ktos o tym pisal "ten dobry tydzien temu"...
chciales blysnac a wyszedles na zwyklego...🤡 🤡 🤡
A wiesz "tydzien temu pablo74🤡" ze" tydzień temu "czyli dopiero dzisiaj Giza odszedl z klubu.... dopiero dzisiaj to jest w poniedziałek klub o tym oficjalnie poinformował.... widac jestes dobry tydzień przed strona klubowa na fb Wiślan...
@KruszynaKSC#7322
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030445-jpg-00338375.jpg[/img]
- Edytowany
Tak jak pisałem.. to nie z wątku Dalsze losy naszych byłych zawodników...
Wpisałeś chuj wie gdzie info o Skrzynskim i "panierujesz znafce"...
Nawet mój post jest nad twoim w tym co wkleiłeś...
tak czy siak obudziłeś się z newsem, który w środowisku piłkarskim krąży już od 8 dni
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-82257438.png[/img]
To po kiego od razu personalne wycieczki? Wiedziałeś to nie czytaj.
dla porządku trzeba zauważyć, że nie było żadnej wycieczki tylko suche info o tym, że news jest stary jak baba z kleparza
Kotlet to nie żadna wycieczka ;) kulinaria w środku newsa.
nie wszystkie ksywki sami sobie wymyślamy, niektóre dostajemy w środowisku i nie ze wszystkich jesteśmy zadowoleni ;)
Też prawda 😉 choć nie sposób nie zauważyć że kolega Pawełek szuka pretekstu na każdym kroku, żeby się do Kruszyny o coś przyjebać.
Pewnie ma jak ci w Łodzi, co lubią ale wstydzą się i nie wiedzą jak to powiedzieć 🤭
Skupiając się na tym konkretnym przykładzie, zaznaczyłem iż jego "news" jest o tydzień starszy. A to że nie trzyma ciśnienia i sam wyskakuje z obrazkami to jest jego styl.
[quote]#post1639305 Skupiając się na tym konkretnym przykładzie, zaznaczyłem iż jego "news" jest o tydzień starszy. A to że nie trzyma ciśnienia i sam wyskakuje z obrazkami to jest jego styl.
[/quote]
Prosiłem Cie zebys wskazał w wątku poświęconym Dalszym losom naszych piłkarzy działaczy etc.. gdzie był taki post.. wkleiłeś owszem... z chuj wie jakiego wątku... dodatkowo wpisałem o Gizie który odszedl wczoraj.. w poniedzielk.. wczoraj klub o tym poinformował... a jakby nie patrzeć nic o Gizie nikt nie wrzucał... wiec.. jak zwykle przyjebałeś się do tego co ci pasowalo zeby było po twojemu... ale ja mam na to wyjebane.. I jeśli myślisz że podnosisz mi czyms cisnienie to sie grubo mylisz... na bzdety internetowych 🤡🤡🤡 ogarnia mnie smiech jak dzieci widzących właśnie 🤡🤡🤡 w cyrku...
ot cala historyja...
[quote]#post1639305 Skupiając się na tym konkretnym przykładzie, zaznaczyłem iż jego "news" jest o tydzień starszy. A to że nie trzyma ciśnienia i sam wyskakuje z obrazkami to jest jego styl.
[/quote]
Gdybyś nie użył kotleta bym się zgodził.
ale czy wu czasem nie robicie towarzystwa wzajemnej adoracji :)
Upał przegrzewa nie którym zwoje i tu mamy efekt.
Zimny okład i powrót do meritum wątku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)