[quote='Rock' pid='1475351' dateline='1614460081']
Gol Kapustki to jedno, ale to jak tyrał przy odbiorach to drugie. Powoli przypomina zawodnika który od nas odchodził.
[/quote]
Tego nie mogę zrozumieć, ten chłopak powinien grać u nas.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Myślicie że przy Probierzu tak by się rozwinął?
[quote="destroyer" pid='1475360' dateline='1614466094']
[quote='mariusz' pid='1475359' dateline='1614463210']
[quote='leszeczek' pid='1475341' dateline='1614456899']
Kapustka strzelił.
[/quote]
Szkoda że nie dla Cracovii...Probierz wstydź się !
[/quote]
Przecież Michaś dzwonił, ale miał nie aktualny numer, dlatego Bartek nie odebrał. Ale on twierdzi że rozmawiał, tyle że Bartek odmówił,i tej wersji się trzyma vicuś.
[/quote]
Przecież Kapustka sam w jednym z wywiadów mówił, że w przypadku powrotu do Polski rozważał tylko LZS.
[quote='MSC' pid='1475374' dateline='1614503190']
[quote='destroyer' pid='1475360' dateline='1614466094']
[quote='mariusz' pid='1475359' dateline='1614463210']
[quote='leszeczek' pid='1475341' dateline='1614456899']
Kapustka strzelił.
[/quote]
Szkoda że nie dla Cracovii...Probierz wstydź się !
[/quote]
Przecież Michaś dzwonił, ale miał nie aktualny numer, dlatego Bartek nie odebrał. Ale on twierdzi że rozmawiał, tyle że Bartek odmówił,i tej wersji się trzyma vicuś.
[/quote]
Przecież Kapustka sam w jednym z wywiadów mówił, że w przypadku powrotu do Polski rozważał tylko LZS.
[/quote]
Z jego pkt widzenia to zrozumiałe. Jakby się odbił od ściany u nas to wyżej nie pójdzie. Jak w 7 się ostatecznej nie powiedzie to niżej moze iść, np my czy taki Piast. Cieszy powrot do formy Bartka. Coś czuje ze znowu nas pozytywnie zaskoczy na Euro
- Edytowany
Ja mam juz na niego wyje*ane
Przykre jest jednak to, ze tacy goscie jak Klich czy Kapustka, oficjalnie mowia, ze do nas nie wroca :(
Edit. Mateusz Bartków rozegrał pełne 90 minut w przegranym przez Bełchatów meczu z Łeczna, a Krystian Stępniowski w zremisowanym przez sosnowiec meczu z Nieciecza (1-1)
Dajcie spokój z Kapustką. Nasz zarząd nie był w stanie mu zaproponować nawet połowy tego co on chciał.
Dlatego tutaj pretensje do Probierza są nie uzasadnione.
Do Bartka też nie ma co mieć żali, bo w imię czego miał za połowę kasy, którą ma z LZS, oglądać codziennie lekcję wysokiej kultury pięterka ?
5 dni później
Michał Helik z powołaniem do szerokiej kadry na marcowe mecze z Węgrami, Andorą i Anglią w ramach eliminacji MŚ 2022.
W szerokiej kadrze Sousy znalazło się 35 piłkarzy, w tym siedmiu debiutantów. Są nimi: [b]Michał Helik[/b], Kamil Piątkowski, Tymoteusz Puchacz, Rafał Augustyniak, Sebastian Kowalczyk, Kacper Kozłowski, Bartosz Slisz i Karol Świderski. Po dłuższej przerwie na ponowne uznanie sztabu szkoleniowego reprezentacji Polski zapracowali Bartosz Kapustka, Paweł Dawidowicz i Dawid Kownacki.
Bramka K . Piątka w meczu Hertha - Augsburg 2 : 1 .
Wróble ćwierkają, że Stawowy wyleciał z ŁKS
Poleciał już oficjalnie.
- Edytowany
[quote='gusto' pid='1476818' dateline='1615060901']
Wróble ćwierkają, że Stawowy wyleciał z ŁKS
[/quote]
A jego nastepca ma zostac Ireneusz Mamrot (eks Jaga, Arka)
Nie wiem czy akurat lepszego trenera biora
No to wraca do nas, pewne info !
Dobrze zrobili, ŁKS pod jego wodzą miałby problem z awansem
[quote='Slapi1988' pid='1476905' dateline='1615115848']
[/quote]
Z kontraktem na 10 lat
[quote='Slapi1988' pid='1476905' dateline='1615115848']
[/quote]
Będzie na 1 ligę jak znalazł. Już nas 2 razy wyciągnął :)
Kalafior i Rafa w podstawie cska na Slask
to chyba nie jest info warte uwagi.
co do Kapustki - już wskazałem na czym polegało kłamstwo Probierza. Mogliśmy o niego powalczyć ale nie wystosowaliśmy w okienku, w którym wracał do Polski żadnej oferty bo primo Probierz się obraził, że mu odmówił rok wcześniej gdy nie było szansy na transfer a secundo uznał, że ma Rakoczego więc ma wyjebane na Kapustkę.
To, że Bartek się odbuduje nie było kwestią czy tylko kiedy. Inna sprawa, że u Probierza na skrzydełku pewnie byłoby ciężko o złapanie formy.
Stawowego szkoda, kolejny dowód na to że w Polsce nie ma wizji . Moim zdaniem przepchnałby jakoś ten awans, tak to zrobi to Mamrot który dla mnie jest średni.
ja nie mam złudzeń co do Wojtka. Myślałem, że przez te kilka lat nieobecności się zreformował, że zrozumiał potrzebę posiadania planu B, ale nic z tego się nie wydarzyło. A jeszcze tydzień temu jak usłyszałem, że znowu wziął na siebie... nic z niego nie będzie
[quote='morata' pid='1477037' dateline='1615193918']
Stawowego szkoda, kolejny dowód na to że w Polsce nie ma wizji . Moim zdaniem przepchnałby jakoś ten awans, tak to zrobi to Mamrot który dla mnie jest średni.
[/quote]
Wizja bez działania jest utopią. Żeby realizować wizję trzeba mieć odpowiednich wykonawców. W dobrym momencie ŁKS to zrobił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)