Dobrze trafił a do tego jeszcze historyczne miasto .
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
kurde oglądnąłem sobie na 2x45 filmik z kompilacją Saidiego i Nowaka, robili robote, ale by sie przydał Nowak
PS o Podolu -szkoda go trochę, potrafi się przyznać do błędu.
http://na-babski-rozum.przegladsportowy.pl/2015/09/18/chwila-z-robertem-podolinskim-tylko-martwe-ryby-plyna-z-pradem/
Krzysztof Janus - to dla mnie cichy bohater dzisiejszego meczu. Strzelił jednego gola, a w pozostałych miał bardzo duży udział. To na dziś jeden z czołowych piłkarzy Zagłebia - szkoda, że nie u nas:D
10 lat go mielismy trzymac i czekac? :D Z Dudzicem próbowaliśmy tego myku i nie wypaliło.
Bierzmy Krzywickiego, szansa na to, że odpali jak Janus, zbliżona, a w bonusie będziemy mieli nowego wygadanego forumowicza, który może nawet i Kajaka zagnie.
Mechelen przegrało 1:3 z Racingiem Genk, Rafał Wolski rozegrał 86 minut. Honorowego gola dla pokonanych z rzutu karnego strzelił były obrońca Cracovii, Milos Kosanović.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 10 lat go mielismy trzymac i czekac? :D Z Dudzicem
> próbowaliśmy tego myku i nie wypaliło.
u nas Janus był na siłę robiony obrońcą, jak poszedł od nas to cały czas był czołowym zawodnikiem swoich drużyn, bo grał w pomocy.
No właśnie i to jest podstawowy błąd trenerów że wystawiają zawodników nie na swoich pozycjach, w ten sposób robią krzywdę zawodnikowi,sobie i drużynie: przez to tracimy dużo punktów:
Wołąkiewicz nie jest LO tylko stoperem
Budzik nie jest napastnikiem tylko pomocnikiem -świetny zawodnik rzucany po całym boisku.
Kapustka nie jest skrzydłowym tylko pomocnikiem
Wójcicki nie jest obrońcą
Rakels ,Jendrisek,Zjawa przyszli jako napastnicy a grają wszędzie tylko nie w ataku itd.
Przypomnę że Zieliński stwierdził że potrzebuje tylko napastnika.
kkk_84 Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 10 lat go mielismy trzymac i czekac? :D Z
> Dudzicem
> > próbowaliśmy tego myku i nie wypaliło.
>
>
> u nas Janus był na siłę robiony obrońcą, jak
> poszedł od nas to cały czas był czołowym
> zawodnikiem swoich drużyn, bo grał w pomocy.
Przyszedl w pakiecie z Ulatowskim gdzie pracowali razem w UBocie i tam Ulatowski tez caly sezon gral nim jako bocznym. Gral bardzo dobrze caly sezon a po transferze do nas sie wszystko zesralo.
Sasin to byl przyklad pomocnika ktory grywal u nas na boku obrony.
Janus jak do nasz przychodzil caly sezon gral w UBocie jako boczny.
Michał Trela @MichalTrelaBlog
Zmiana sytuacji. Najbliżej objęcia posady trenera Podbeskidzia jest Robert Podoliński.
Właśnie Adaś Marciniak strzelił bramkę :-)
No to zaskoczenie!
piotrek67 Napisał(a):
> Michał Trela @MichalTrelaBlog
>
> Zmiana sytuacji. Najbliżej objęcia posady
> trenera Podbeskidzia jest Robert Podoliński.
Trzymam kciuki żeby mu się udało, ale tamten teren jest równie pochyły jak nasz.
http://www.90minut.pl/news/256/news2566363-Robert-Podolinski-trenerem-Podbeskidzia.html
Robert Podoliński został nowym trenerem Podbeskidzia. Na stanowisku zastąpił Dariusza Kubickiego.
- Zdecydowaliśmy się na tego szkoleniowca. Robert Podoliński prowadzić będzie Podbeskidzie - powiedział prezes klubu Wojciech Borecki.
źródło: własne / Sport
Ryzykowny krok. Przy tym kretynie Boreckim raczej się pogrąży jak Ulatowski czy Stawowy, niż wyrobi sobie markę ekstraklasowego trenera.
na onecie przdruk wywiadu z R. Podlińskim z PS
To po Cracovii alergia jeszcze bardziej się rozwinęła.
Taka praca. Do tego, co się wydarzyło, podchodzę z dużą pokorą, choć nie zamierzam wystawiać karku pod samobiczowanie. Z bardzo wielu aspektów tej pracy jestem zadowolony. Nigdy nie będę narzekał na współpracę z profesorem Filipiakiem czy panem Tabiszem. Otrzymałem od nich duże wsparcie.
Jak się pan czuł idąc na ostatnią rozmowę z profesorem Filipiakiem?
Przegraliśmy z Pogonią, spodziewałem się tego, co usłyszałem. Cała praca w Krakowie to tak naprawdę walka o posadę, więc tyłek miałem już utwardzony. Byłem świadomy, że skończyły mi się środki i pomysły na to, jak wyciągnąć Cracovię. Czułem się wypalony, bezradny. Nie spełniłem przede wszystkim swoich oczekiwań, bo szedłem do Krakowa z wielkimi nadziejami.
Poddał się pan?
Nie, po prostu skończył mi się repertuar środków na to, żebyśmy odnotowali serię zwycięstw. Stanąłem pod ścianą. Wiem, na jakim polu przegrałem, jakie błędy popełniłem.
Jakie?
Na pewno wolniej powinienem wprowadzać nową taktykę do zespołu, nie w momencie, kiedy drużyna była w totalnej przebudowie. W końcu brak wyników, ciągłości sukcesów powoduje, że zespół nie wierzy w pomysł, jaki ma trener do sprzedania.
całość : [ [url=http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/chwila-z-robertem-podolinskim-tylko-martwe-ryby-plyna-z-pradem/x27mgx]onet.pl[/url] ]
Ponowne spotkanie Roberta Podolińskiego z Gracjanem Horoszkiewiczem. Czy tu też go RPodoliński odpali? chyba , że Gracjan spóścił z tonu, i ma już mniejsze mniemanie o sobie?
Podoliński zrobi wynik w Bielsku a na koniec Borecki i tak go wy....li bo przegra 2 mecze pod rząd albo nie zrobi pucharów :P
Z tym składem nie ma szans walczyć o nic więcej niż utrzymanie. Podoliński popełnił kolejny błąd - za szybko chwycił się dostępnej posady, która może go pogrążyć - słabi piłkarze i fatalny prezes.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)