Nomi86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To jest po prostu niemożliwe ::o ::o::o
Trzeba jeszcze pamiętać, że Boljewicz zaliczył pięć poprzeczek i słupków...
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
To już po prostu pewien stan umysłu, charakterystyczny dla tego kościoła.
dlaczego [b]KLUB PO RAZ KOLEJNY NIE REAGUJE[/b] na wierutne łgarstwo bufona twierdzącego, że on nigdy nie kłamie?
czyżby chciano aby na "zasadzie Goeebelsa" kłamstwo powtórzone 100 razy zaczęło być uważane za prawdę?
Chodzi o "zwolnienie" po podpisaniu 10-letniego kontraktu.
Przecież kłamca wtedy sam złożył dymisję, która wbrew jego intencjom szantażysty - została przyjęta
[b]i kto tu ma miażdżycę panie Stawowy?[/b]
EDYTA: Stawowy ględzi w wywiadzie:
[i]A jesienią w Ekstraklasie mieli wielką radochę, bo graliśmy fajne mecze. Lech ? 6:1, po kapitalnym widowisku. Legia ? 4:1, po bardzo fajnym meczu[/i]
czy jest tu [b]ktokolwiek[/b], kto miał wielką radochę po 1:6 z Lechem i 1:4 z cwks? (o 1:5 z badziewnym Piastem pan Stawowy w wyliczance zapomniał - ech ta miażdżyca ;))
jeśli jest tu ktokolwiek taki - to mu powiem wprost: WNR
"I znów powiem coś kontrowersyjnego: jestem bardziej niż przekonany, że gdyby za mojej pierwszej bytności w Cracovii kontrakt dziesięcioletni nie trwał tylko miesiąca ? bo pewnych zasad w życiu przestrzegam ? to zdobyliśmy jakieś trofeum."
w ktorym momencie powiedział że został wyrzucony?
Podziwiam ludzi, którym się chce czytać te wypociny :). Nie czytam i jestem zdrowszy. Fakt że jest gdzie jest i gdzie będzie za kilka lat, tylko potwierdzą jego umiejętności.
Powiedział, że nie dano mu popracować. A przecież sam zrezygnował :)
szuwarek Napisał(a):
> Weszło - Wojciech Stawowy
> http://weszlo.com/2015/03/05/nawet-moja-zona-mowi-
> czasem-wojtek-moglbys-sie-ugryzc-w-jezyk/
lekarza!
SaNtO,
a chociażby tu:
[i] Zostaje mi to, że mnie zwalniają, a potem się ze mnie nabijają. Czasem mam jednak satysfakcję, jak z dziesięcioletnią umową w Cracovii.[/i]
zapewne ma satysfakcję z podpisania 10 letniej umowy, nieprawdaż :? :P
inna sprawa, że twój guru nauczył się od polityków przemycać prawdę objawioną między wierszami. Ciemny lud to chętnie kupi ;)
jednak dla mnie "gwoździem wywiadu" jest to:
[i]To pewnie bierze się stąd, że skoro Stawowy ma za cztery lata grać o Ligę Mistrzów, to dlaczego miałby w pół roku nie uratować pierwszej ligi?
- Stawowy nie powiedział, że za cztery lata powalczy o Ligę Mistrzów. A jeśli chcemy to mierzyć latami, sprecyzujmy: pięć lat.[/i]
Dlaczego trener Stawowy ciągle budzi takie skrajnie negatywne emocje ?! Chyba rzeczywistość udowodniła, że w Cracovii problemem nie jest trener...
Bartossus Napisał(a):
> Dlaczego trener Stawowy ciągle budzi takie
> skrajnie negatywne emocje ?! Chyba rzeczywistość
> udowodniła, że w Cracovii problemem nie jest
> trener...
Moze dlatego, że wielu zna prawdę a nie "prawdę Pana Stawowego"
Ja tam potrafię zrozumieć emocje wywoływane przez WS. Mnie samego, mimo iż prawie do końca go popierałem gdy u nas pracował bardzo tymi wywiadami irytuje a co dopiero ludzi, którzy od zawsze mają z nim problem. Pierdoli takie głupoty w niektórych miejscach, że głowa mała. Większość to już powtarzane kilka razy brednie ale jak przeczytałem jak on to był wyzywany przez kibiców na sparingu z Karpatami Lwów i jak to później wspaniałą grą przekonał do siebie ludzi to prawie się popłakałem ze śmiechu. Ja pamiętam to trochę inaczej. Żadnych wyzwisk na sparingu z Karpatami nie słyszałem. Słyszałem natomiast skandowanie nazwiska Stawowego i na Suchych Stawach w meczu z Okocimskim i w spotkaniu z Arką u siebie. Słyszałem również powitanie Stawowego słowami "witamy w domu, trenerze witamy w domu" tuż po rozpoczęciu tego meczu. Niestety WS tego już nie odnotował.
Nie pasuje mu do teorii. Ogólnie, to cwany gość bo tekstem o dłuższym okresie pracy działa na dwie strony:
1) jak zwolnią go wcześniej to niedobrzy włodarze, którzy nie pozwolili wdrożyć pomysłów do końca
2) w hipotetycznej sytuacji trwania kontaktu i nie osiągania określonych rezultatów może powiedzieć, że on nie da sobą sterować i nie mógł znaleźć wspólnego języka z zarządem.
Cóż, od Ziemi jest wciąż dość daleko.
Ciekawa wstawka o obecnym trenerze, ciekawe czy faktycznie Stawowy rozmawial o daniu czasu Podolińskiemu.
Bartossus Napisał(a):
> Dlaczego trener Stawowy ciągle budzi takie
> skrajnie negatywne emocje ?! Chyba rzeczywistość
> udowodniła, że w Cracovii problemem nie jest
> trener...
To jedno, a drugie, że nie dorastają mu do pięt.
Z racji problemów z odpowiednim zawodnikiem na lewe wahadło, wątpliwości co do jakości niektórych zawodników aspirujących do tej pozycji, z sentymentem wspominam Bojana Puzigacę.
Ambicji na pewno mu nie brakowało, zdrowia do biegania też...
Dziś na półmetku sezonu zajmuje 3 miejsce w klasyfikacji strzelców ligi bośniackiej z dorobkiem 7 goli w 13 meczach( 2 gole w 6 meczach w eliminacjach LE).
Chwostek Napisał(a):
> To jedno, a drugie, że nie dorastają mu do
> pięt.
Całe szczęście że jest jeszcze grupa która wyrosła do kolan i może z nim na tymże poziomie porozmawiać.
Quentin zrobiłeś mi dzień w tych ciężkich czasach :D
"Kiedyś Cracovia spadła na dobre z Ekstraklasy i dopiero Stawowy z drużyny złożonej z piłkarzy niechcianych stworzył taką, która grała fajną piłkę i awansowała. No to mówili, że przypadkiem! Nie, nic się nie dzieje [b]przypadkiem[/b], choć szczęście jest potrzebne i [b]ono nam sprzyjało."[/b]
Ha...
Haha...
Buhahahahaha :D
Łożesz Ty yebany hipokryto :D
Takie z Łodzi ;) http://sport.interia.pl/pilka-nozna/1-liga/news-pzpn-sie-nie-patyczkuje-cofnal-licencje-widzewowi,nId,1692295
Widze że w łodzi większy nie ogar niż u nas :D
HEHEHEHESZKI !
Nie cackają się z cackiem chłopaki z pzpnu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)