rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziecinadą jest twoja pisanina ex cathedra, jak
> to miasto nie wejdzie po raz kolejny w MŚ.
>
Nie ma powodu, nie ma interesu. Nie z tymi partnerami w każdym razie, nie przy tej niekompetencji organizacyjnej. Której z tego co widzę nie podważasz.
> Gdyby nie udało się zrobić PP, a tego bez MŚ
> dyw. IA w Arenie byśmy nie mieli, to nie
> przekonałby się Profesor, że jednak na hokej
> może przyjść więcej ludzi niż na piłkę. A
> jeszcze w październiku tak uważał.
>
Nie wątpię. Szkoda, że po w udanym pierwszym kroku spieprzono drugi. Chyba też nie podważasz?
> Zatem gdyby nie to, to nawet byś nie mógł
> swoich bajęd pisać o tym, co dla czego będzie
> dodatkiem. Z nas dwóch jeden bierze aktywny
> udział w pewnych wydarzeniach, a drugi plecie
> trzy po trzy. To stwierdzenie faktu, nie obrażaj
> się zatem, tylko przestań pleść głupoty.
Gratuluję PP, jak rozumiem utożsamiasz się, wierzę, że słusznie, nie znam szczegółów.
Szkoda za to, że pozycja "aktywna" tam przekłada się na tym forum tutaj w jakiś Twój koncert bufonady. I o tym pisałem. O podejściu tutaj. Co do reszty, tzn. Twój wkład, udział itp., nie mam powodu, by podważać, kontestować. Życzę zatem sukcesów "tam", wszyscy tego chcemy, mam nadzieję tez na więcej luzu tutaj. Nie ja zacząłem te ex-cathedra, ostatnio zeszło już do poziomu przedszkola - wystarczy, więcej luzu i udanego oglądania prawdziwych MŚ :)
-
-
Mistrzostwa Świata dyw. 1A Kraków 2015
http://www.sportowepodhale.pl/index.php?s=tekst&id=9777
nie wiem czy ktoś wrzucał, ale jakież to polskie ;)
no, ale jak młody obiecujący prezes-prawnik zapowiedział śledztwo - to drżyjcie narody. Ciekawe czy znów jedynym winnym okaże się Cracovia
zabiorą nam medal i dadzą Płachcie ;)
Przecież dekoracja była nagrywana. Po co śledztwo? Odtworzyć nagranie i wiadomo, kto się na lód pchał i pierś po medal wystawiał.
Tuż przed dekoracją zrobiłem zdjęcie tacy z medalami. Naliczyłem dokładnie 28 sztuk.
Moja córka nagrywała film z rozdania medali z perspektywy sektora A 10, trza odgrzebać, to pewnie będzie widać kto zacz ! :D
Co znaczy kultywowanie rodzinnej pasji.
10 dni później
Włosi się nie zgłosili, zgłosiła się Słowenia, ale podobno MS dyw IA odpuścili na rzecz wzięcia MS kobiet.
Czyli za rok znowu mamy?
2020 dostaną Szwajcarzy i na 99,99% to wiadomo już dziś, więc o tym turnieju można zapomnieć. Niech gość nie bredzi o łączeniu z kimkolwiek (jakim cudem do Krakowa on Łotwę chce namówić????) tylko niech kadra normalnie jak Pan Bóg przykazał wejdzie do elity, utrzyma się w niej przez rok i niech wtedy normalną drogą zgłasza Kraków-Gliwice albo Kraków-Katowice.
Nie? Dlaczego? Aha, bo to już nie za jego kadencji by było, no tak, u nas się przecież na dłuższy horyzont nie planuje...
no to będą seryjne samobójstwa, jak dostaniemy ;)
Mamy MŚ dyw IA w 2016 roku.
Zajebiście, tym razem poprawić błędy i będzie jeszcze lepiej.
Mam nadzieję, że tym razem zadbają o wysoką frekwencję.
Jakby ktoś potrzebował oficjalnej informacji: http://www.iihfworlds2015.com/en/news/tournament-allocations/
No i git - może nauka nie poszła cała w las :)
Bardzo dobra wieść zważywzszy że reprezentacja oparta będzie w dużym stopniu na zawodnikach naszej drużyny!
202 dni później
Mistrzostwa Świata dywizji 1 grupy A, jakie rozegrane zostały w Krakowie w kwietniu 2015 roku, zostały nominowane do tytułu Impreza Roku w 81 plebiscycie Przeglądu Sportowego:
http://hokej.net/pl/news,artykul,8,38171,mistrzostwa-w-krakowie-nominowane-do-tytulu-%E2%80%9Eimpreza-roku%E2%80%9D.html
Orzeszku ! ::o Za co ? :S Za kosmiczne ceny bilteów i przez to za pustą halę ? :( Samochwał(k)a w kącie stała ... :X
Ale jaja! Mam nadzieję, że jeśli jest jakaś oficjalka, gala rozdania nagród czy coś w ten deseń, to imprezę będzie reprezentował ktoś z ZIKiTu, ARMu, czy czegoś co dało Arenę, a nie ktoś z tego wesołego boordelu pana przyspawanego. Bo ta nominacja, nie czarujmy się, to jest za Arenę, a nie frekwencję i organizację jaką schwałkolili bajkowi.
PS: i w nagrodę imprezę przeniesiono do Katowic :)
żółta kaczka Napisał(a):
> PS: i w nagrodę imprezę przeniesiono do Katowic
> :)
przecież po tym jak spopularyzowali hokej w Cracovie teraz popularyzują na śląsku ...
żółta kaczka Napisał(a):
> Mam nadzieję, że jeśli jest jakaś
> oficjalka, gala rozdania nagród czy coś w ten
> deseń, to imprezę będzie reprezentował ktoś z
> ZIKiTu, ARMu, czy czegoś co dało Arenę, a nie
> ktoś z tego wesołego boordelu pana
> przyspawanego.
Przecież jest napisane w treści, że zapraszają Chwałkę z osobą towarzyszącą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)