MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mylił się w nazwiskach
> ale nie tylko on bo w pewnym momencie na telebimie
> zamiast zawodnika włoskiego pojawił się jakiś
> Kazach (numer się zgadzał ale nie ta drużyna)
> :D
Tak!
A poza tym przez jakiś czas miałem wrażenie, że niezależnie od zapowiedzi, na obrazku pojawia się dokładnie ta sama twarz :) I to w drużynie włoskiej, nie japońskiej czy kazachskiej ;)))
Na szczęście barana z mikrofonem wyłączono dość szybko...
-
-
Mistrzostwa Świata dyw. 1A Kraków 2015
Włocha Radzikowi na głowę wpakował Wajda.
Na jedno wychodzi - swój to swój, nieprzemyślane i tyle.
Don Pedro Napisał(a):
> MSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Don Pedro Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Dziura nie dostał 'piątki' za zranienie,
> atak
> > na
> > > głowe, czy tam w tył głowy, tylko za to,
> że
> > > uderzył przeciwnika łapaczką, co skutkuje
> -
> > > jeśli się nie mylę - z automatu 5+20.
> >
> > w czasie meczu sędzia przekazał spikerowi,
> że
> > odbijaczką
> > ale mógł się pomylić bo nie wziął pod
> > uwagę, że Radzik jest leworęczny :P
>
> Spiker źle powiedział. Po polsku powiedział
> odbijaczką, a po angielsku łapaczką :P
oglądnąłem powtórkę i Radzik przywalił lewą ręką czyli ewidentnie odbijaczką
Dziś słuchałem wiadomości sportowych rano w radio. Na wstępie powiedzieli że wczoraj były 4 ważne polskie wydarzenia na arenie międzynarodowej, na zmianę sukces - klęska - sukces - klęska. Potem wyjaśnili: sukces#1 - Vive awansowało do final four ligi mistrzów lub czegoś w tym stylu; klęska#1 - tenisistki przegrały ze Szwajcarią i spadły na chyba 2gi poziom światowy; sukces#2 - Kwiatkowski wygrał jakiś wyścig kolarski; klęska#2 - tu się spodziewałem wiadomo co, ale było o żużlu na basenie narodowym. I tyle. Turniej że hej. Prawie jak mistrzostwa świata. Marketingowo to pan pukasz w dno od spodu panie przyspawany.
I co z tym Radzikiem bo wczoraj mówili że dziś może normalnie grać?? Zmieniło się coś??
Podobno dzisiaj już za darmo wpuszczają, z Tychów nawet autobus podstawiony. Jeszcze trochę i tropem Kataru zapłacimy Węgrom żeby nas dopingowali.
Kaczko, spiker podał liczbę sprzedanych biletów na dzien przed (raport sprzedażowy z godziny 0.00), a jeszcze nieco biletów sprzedało się w dniu meczu. Nikt o nadkomplecie nie mówi, ani o 15 tys. ludzi, bo i na Arenie może wejść jakieś 13 tys. (złożone pierwsze 4 rzędy na A to nieco ponad 1 tys. miejsc, poza tym masz nierozłożone trybuny na A),więc daruj sobie to tanie wyzłośliwianie się, przynajmniej jeśli do mnie piszesz.
Damian03 Napisał(a):
> Podobno dzisiaj już za darmo wpuszczają, z
> Tychów nawet autobus podstawiony. Jeszcze trochę
> i tropem Kataru zapłacimy Węgrom żeby nas
> dopingowali.
Ktoś pisał stronę wcześniej, że dostał darmowe bilety na jakiś mecz wczoraj w ciągu dnia. Żałuję, że tak późno to przeczytałem, bo chętnie dzisiaj bym się przeszedł na Kazachów z Węgrami. ;)
Wiesz, chodzi mi tylko, że widzę taką tendencję do zawyżenia liczby fanów... Jurassic pisze, że dziś jest grupka Węgrów, trochę dzieci i "paru fanatyków jak oni" jak to on określił. No to ja czekam jak wieczorem strona z Tuvalu poda, że było 6 tysięcy luda :)
Muszę szczerze przyznać, jako obserwator "z boku" i hokejowy laik, że nie sądziłem, że hokej jest w Polsce [b]aż tak[/b] niszową dyscypliną...
Jednym słowem "spier.....lili" tą imprezę pod względem frekwencji
Jak sobie przypomnę o tych 14 mln o których mówili to (:D :D
Ciekawe jak to wypada w stosunku koszt/widza?
Tylko że różnica jest taka że to są darmowe na mecze Polski bo związek się obudził że atmosfera jest żenująca. http://www.forum.tyskifan.pl/viewtopic.php?f=15&t=329 z naszego forum. Jeden wielki cyrk na kółkach ogólnie mówiąc.
No co ty? przecież na mecze Polski darmowych nie dają :P
Teraz na hali jest jakieś 3,5 tys. ludzi. Oczywiście Węgrzy, ale kupa dzieciaków z krakowskich i nie tylko szkół.
Kazachowie prowadzą 2:0.
Tak, Damianie. Posłuchano wreszcie ludzi związanych z Tychami i Cracovią, że na hokeju nie da się zrobić siatkówkowego 'dopingu'. Późno, bo gdyby posłuchano wcześniej, to może ceny byłyby takie, że kibice hokeja stawiliby się tłumniej i dopingowali.
MSC Napisał(a):
> No co ty? przecież na mecze Polski darmowych nie dają :P
Potwierdzam, nie dają, o bilety na naszych trzeba stoczyć niemalże wojnę, odstać kilka godzin w ogonku i modlić się żeby wystarczyło. A było posłuchać strony z Tuvalu jak mówiła, żeby kupować szybko, bo się skończą? Mówili, ostrzegali. Już w piątek podawali, że jest prawie pewne że będzie komplet. I był. A w piątek jeszcze trochę wolnych było. Trzeba było kupować, a nie że teraz "aj waj, kolejka na 3 godziny stania i żadnej gwarancji, że jak dojdę do okienka to usłyszę, że nie ma biletów".
@Damian niestety nie mam dostępu do waszego forum, ale z tego co mówisz może warto pojawić się dzisiaj pod halą. ;)
Tutaj rzucili kwotę wyższą niż płaciłem za mecz Servette - Bern, w Szwajcarii. :D
A wystarczyło zamiast cen: 40zł-120zł, dać 15zł-40zł i nie byłoby problemu.
Panie mlody3xL - ale w Bernie grają na hali o pojemności prawie 18 tysięcy. Czyli jest duża podaż i zgodnie z prawami ekonomii chcąc ją zapełnić trzeba dać odpowiednio tańsze bilety. U nas popyt był na miliony liczony chyba, a Arena mniejsza, no to i ceny wyższe. Zresztą - po co niższe, skoro już w piątek prawie pewne było, że przyjdzie komplet? I właściwie gdyby nie drobna pomyłka spikera, to dziś możnaby to już było głosić wszem i wobec :)
rmszar Napisał(a):
> Tak, Damianie. Posłuchano wreszcie ludzi
> związanych z Tychami i Cracovią, że na hokeju
> nie da się zrobić siatkówkowego 'dopingu'.
> [b]Późno, bo gdyby posłuchano wcześniej, to może
> ceny byłyby takie, że kibice hokeja stawiliby
> się tłumniej i dopingowali.[/b]
To prawda.
Ja sam gdy ogłoszono, że będzie u nas się to odbywać byłem przekonany ze wybiorę się na turniej z grupą znajomych. Ale gdy przestawiono bzdurne ceny (sytuacja z walkowerem także miała wpływ) to stwierdziłem, że dziękuję obejrzę na TVP Sport.
Szanowni panowie z PZHL powinni sobie porównać sytuację z finału PP oraz tego co się teraz odbywa. Hokej jest niestety w takim dołku i jest tak niszową dyscypliną sportową obecnie (zresztą nie ma co się dziwić, że nie ma kibiców sporo nie ma wyników), że trzeba stawiać na kibiców klubowych, a nie wymyślać sobie idiotyczne marzenia, że zrobi się z turnieju hokeja turniej siatkówki i przyciągnie bandy piknikowe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)