A masz gdzieś jakieś oficjalne info że nie jest już naszym piłkarzem czyli rozwiązał kontrakt bądź został wytransferowany do jakiegoś innego klubu?
Na chwilę obecną dalej jest naszym zawodnikiem....
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
Honorowo to powinien odejść Tabisz .
95 % tej afery to wina tabisza i bałdysa .Umów trzeba dotrzymywać .
Jak mu trzeba płacić to przywrócić do treningu i niech walczy o swoje .
Czyli co, koszulka po Miro się zwolniła, baldys po godzinach zeskrobie kluczem nazwisko i naniesie korektorem Gola. A na papiery rodziny kapitana wskakują brazylejros?
[quote='KruszynaKSC' pid='1334930' dateline='1535566701']
A masz gdzieś jakieś oficjalne info że nie jest już naszym piłkarzem czyli rozwiązał kontrakt bądź został wytransferowany do jakiegoś innego klubu?
Na chwilę obecną dalej jest naszym zawodnikiem....
[/quote]Nie mam. Przez dluzszy czas nie czytałem tego wątku, w koncu przyszedl ten moment. W wiekszosci postow ciezko mi sie bylo doszukac czegos o Miro.
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
[quote='potter' pid='1334931' dateline='1535566761']
Honorowo to powinien odejść Tabisz .
95 % tej afery to wina tabisza i bałdysa .Umów trzeba dotrzymywać .
Jak mu trzeba płacić to przywrócić do treningu i niech walczy o swoje .
[/quote]
nie wiem czy 90 czy 75.67% ;;) ale przy tej sprawie zarząd Klubu się totalnie skompromitował
i stracił zaufanie (niektórzy napisza ,że resztki zaufania) kibiców.
Od miesiąca z hakiem nie spotkałem kibica Cracovii ,który jedno dobre słowo o zarządzajacych panach by powiedział
a ponieważ dla zwykłych ludzi z trybun Tabisz czy Bałdys to osoby zupełnie nieznane to jadą na maksa po Filipiaku i Probierzu ... ale głównie po Filipiaku
[quote='razdwatrzy123' pid='1334936' dateline='1535567439']
Czyli co, koszulka po Miro się zwolniła, baldys po godzinach zeskrobie kluczem nazwisko i naniesie korektorem Gola. A na papiery rodziny kapitana wskakują brazylejros?
[/quote]
Numer po Miro ma juz Culina, widziałem jak sie grzał na meczu z Arka i na spodenkach i na koszulce miał 5.
Ale Culina to za szybko nie powącha murawy jeżeli w ogóle ją powącha u nas.
Nie ma co bronić Filipiaka, po pierwsze jest prezesem a więc za wszytko on odpowiada i o wszystkim on decyduje, a po drugie odnoszę wrażenie że mu ta cała sytuacja co najwyżej wisi.
Nie bawią mnie już bajki o dobrym królu i złych doradcach.
Taka prawda !
Na oficjalnej Covilo nie ma już przypisanego numeru obok nazwiska, Gol ma numer 5 a Culina 7 .
No to mu pokazali.
[quote='hank' pid='1335011' dateline='1535618788']
Na oficjalnej Covilo nie ma już przypisanego numeru obok nazwiska, Gol ma numer 5 a [b]Culina 7 [/b].
[/quote]
podobno po tej aktualizacji CR7 wyskoczyl pryszcz na nosie
No i najbliższe godziny pokażą, czy księgowemu zależy na słupkach, czy też na osobistej zemście. Klub kokosa czy próba opchnięcia zawodnika choćby na wypożyczenie? Jak obstawiacie? ;)
Ja obstawiam, że będą chcieli rozwiązać kontrakt bo dla "Zderzaków Filipiaka" słupki są najważniejsze. Ewentualnie sprzedać za jakąkolwiek kwotę - choć czasu to już mają niewiele na tą drugą opcję.
Covilo nadal widnieje natomiast w oficjalnym stacjonarnym sklepie Tabisza :D
A ja obstawiam że nie rozwiążą przed 1IX.
Później UEFA i odszkodowanie od Mira i Lugano.
Ja bym tak zrobił.
Miro oficjalnie w Lugano
Tutaj potwierdzenie: https://twitter.com/FCLugano1908/status/1035168576477511681
macie 24h na pożegnanie się :D
i zero konsekwencji dla uchodzcy??? cos mi sie to nie widzi
Kinder, może Lugano coś sypnęło grosiwem ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)