Zmotywowałeś mnie żeby sobie przypomnieć, wykonałem dwa telefony i wszystko jasne. Paweł Kaczmarek, grał wtedy w Kaszubii Kościerzyna, po tym jak go wychujał Tabisz trafił do Arki.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6658
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
[quote='Jake Blues' pid='1328116' dateline='1532784483']
w pilce noznej, a szerzej w sporcie, nauce czy biznesie grzeczni chlopcy nie wygrywaja. czy Filipiak, gdyby byl inny, odnioslby sukces? czy grzeczny TAbisz zbilby krocie? nie. tak i w pilce, czy Boniek byl lepszy pilkarsko od Dziekanowskiego np? a Smolarek od Okonskiego? grzeczni jak Zytko niestety przegrywaja. dlatego dobor grajkow takich,zeby kladli uszy po sobie, jak sie ich robi w b.u.c.a na wszystkim skutkuje takimi wynikami sportowymi, jak widac w tabelach. wiec porzuccie nadzieje na zmiane, nie bedzie lepiej! jak sie trafi jakis charakternik, to sie go zgnoi i wyrzuci. Prezes i Tabisz to doskonale wiedza. Czemu wiec taka polityke prowadza? no nie wynik sportowy jest celem dzialalnosci MKS. dla Profesora jest to zbilansowanie sie MKS i lekki zysk + okazja do brylowania, dla Tabisza zapewnienie soboe finansowego eldorado i autobogacenie sie. teraz sie pastwcie nad Covilo i zycze zdrowia w kibicowaniu w walce o mistrzostwo Polski, ktora za kilka kolejek zmieni sie w walke o osemke, a za kilkanascie w walke o utrzymanie.
[/quote]
Okey.Wszystko się zgadza.....ale chamstwo i prostactwo na dłuższa metę nie popłaca, nie da się "brylować" jak wychodzi "słoma z butów" a i przy 'autobogaceniu" można się potknąć jak się jest chamem i burakiem....Co by nie mówić o Bońku, to taki Tabisz może mu co najwyżej "buty czyścić"..;)
[quote='krak 06' pid='1328122' dateline='1532788245']
Okey.Wszystko się zgadza.....ale chamstwo i prostactwo na dłuższa metę nie popłaca, nie da się "brylować" jak wychodzi "słoma z butów" a i przy 'autobogaceniu" można się potknąć jak się jest chamem i burakiem....Co by nie mówić o Bońku, to taki Tabisz może mu co najwyżej "buty czyścić"..;)
[/quote]
chodzi o to, ze taki Boniek nigdy by u nas nie gral. bo przy zmianie warunkow umowy przy podpisywaniu by sie rozesmial w twarz i trzasnak drzwiami nazywajac Kube czy Tomcia po imieniu. i to jest problem zasadniczy.
nazywajac po imieniu tylko ?
poslal by im liscia pewnikiem , jesliby nie poprawil z byka
smutek jaki mnie ogarnal w tym tygodniu, porownam to tego kiedy Janusz opchnal Klicha czy Kapustke, bolesna strata i dziura, ktorej szybko nie da sie zalatac.
Szukanie winy u Covilo, jakkolwiek sie zachowal - nie znamy wszystkich detali - to wg mnie slepota bo trudno tu nie widziec prawidlowosci jak sie u nas w klubie sprawy rozgrywaja.
Pany!
Miro już nie zobaczymy w koszulce w Pasy nie ma się co czarować bo za bardzo im zalazł za skórę i obawiają się buntu na pokładzie.-przykre ale prawdziwe.
Trzeba mu podziękować za grę i przede wszystkim za to jakim jest Człowiekiem tylko nie tak jak ostatnio "wsparto" go na Wielickiej.
Teraz szanse gry dostaną inni zawodnicy ,trzech "młodych" juniorów pojechało do Poznania i jest szansa że powoli choćby z braku konkurentów będą powoli wpuszczani do gry.Oby tylko wykorzystali szanse!
- Edytowany
[quote='piotrek67' pid='1328137' dateline='1532799686']
Pany!
Miro już nie zobaczymy w koszulce w Pasy nie ma się co czarować bo za bardzo im zalazł za skórę i obawiają się buntu na pokładzie.-przykre ale prawdziwe.
Trzeba mu podziękować za grę i przede wszystkim za to jakim jest Człowiekiem tylko nie tak jak ostatnio "wsparto" go na Wielickiej.
Teraz szanse gry dostaną inni zawodnicy ,trzech "młodych" juniorów pojechało do Poznania i jest szansa że powoli choćby z braku konkurentów będą powoli wpuszczani do gry.Oby tylko wykorzystali szanse!
[/quote]
Kto z młodych ex-juniorków pojechał?
Zgaduję Pik, Kajpust, Strózik. Czy tak?
Lusiusz,Kanach i Strózik .
- Edytowany
Ludzie, rozumiem literówki, błędy ortograficzne, interpunkcyjne od czasu do czasu, nikt nie jest nieomylny (sam wiele popełniam i nie jestem prof. Miodkiem), ale tyle razy było wałkowane na forum, to
że Sebastian ma na nazwisko [b]Strózik[/b], naprawdę wstyd trochę.
eee ? Na oficjalnej jest Sebastian Strózik :)
[quote='octop' pid='1328150' dateline='1532806209']
Ludzie, rozumiem literówki, błędy ortograficzne, interpunkcyjne od czasu do czasu, nikt nie jest nieomylny (sam wiele popełniam i nie jestem prof. Miodkiem), ale tyle razy było wałkowane na forum, to
że Sebastian ma na nazwisko [b]Stózik[/b], naprawdę wstyd trochę.
[/quote]
Fajnie pouczać innych jak się samemu nie wie jak jest naprawdę!
- Edytowany
[quote='pietrolo' pid='1328153' dateline='1532806733']
[quote='piotrek67' pid='1328152' dateline='1532806560']
[quote='octop' pid='1328150' dateline='1532806209']
że Sebastian ma na nazwisko [b]Stózik[/b], naprawdę wstyd trochę.
[/quote]
Fajnie pouczać innych jak się samemu nie wie jak jest naprawdę!
[/quote]
Zgodnie z zasadą 'Nie znam się na tym, więc chętnie się wypowiem'.
[/quote]
Akurat post, który zawierał błąd został poprawiony, cieszę się, że tak się stało, pozdrawiam.
Sęk w tym że sam zrobiłeś blad :) no ale to literowka którą rozumiesz? ;p
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1328156' dateline='1532809032']
[/quote]
Dopiero teraz to zauważyłem, skompromitowałem się doszczętnie, przepraszam wszystkich za błąd i dziękuję za przytomność, ale przynajmniej sam wyciągnę z tego lekcję aby wszystko czytać dwukrotnie przed opublikowaniem.
Lepiej zrobić z siebie błazna raz i zostać przez kogoś naprostowanym, niż powielać błędy i nieświadomie wychodzić na głupka.
25tys € to chyba jakiś żart panów z Lugano?!
[quote='octop' pid='1328158' dateline='1532809812']
[quote='SaNtO' pid='1328156' dateline='1532809032']
[/quote]
Dopiero teraz to zauważyłem, skompromitowałem się doszczętnie, przepraszam wszystkich za błąd i dziękuję za przytomność, ale przynajmniej sam wyciągnę z tego lekcję aby wszystko czytać dwukrotnie przed opublikowaniem.
Lepiej zrobić z siebie błazna raz i zostać przez kogoś naprostowanym, niż powielać błędy i nieświadomie wychodzić na głupka.
[/quote]
O czym Ty do nas rozmawiasz? Jaka kompromitacja? Lekko się wygłupiłeś i tyle. :)
Swoja drogą moim zdaniem w epoce powszechnych parszywych autkorekt , klepania ze smart-czegoś tam na malutkich ekranikach etc. pomyłka w tekście jest tak naturalną sprawą jak lata temu ortograficzne pisanie.
Mnie też "Struzika" wyprodukowało się pół-automatycznie.
Nie ma więc co się pouczać , wyśmiewac się wzajemnie tylko poprawiać zauważone błędy i wszystko OK.
[quote='Zibiland' pid='1328221' dateline='1532867089']
25tys € to chyba jakiś żart panów z Lugano?!
[/quote]
25 tyś € to chyba sam Čovilo jest skłonny zapłacić byle by rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron.Śmieszna kwota.
- Edytowany
25k mialo byc dla Covilo a nie za Covilo i nie euro a frankow szwajcarskich
Ale jak można coś oferować piłkarzowi jeżeli się wie że posiada ważny kontrakt jeszcze kilkanaście miesięcy.Ktoś tu sobie jaja robi z Cracovii.
[quote='RobertoBaggio' pid='1328465' dateline='1532908671']
Ale jak można coś oferować piłkarzowi jeżeli się wie że posiada ważny kontrakt jeszcze kilkanaście miesięcy.Ktoś tu sobie jaja robi z Cracovii.
[/quote]
Nie ktos tylko wszyscy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)