Prawdziwy lider. Kapitan jak sie patrzy.
Miro prowadź młodzież do boju jak najdłużej, na chwałę Twoją i Cracovii.
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
Miro wyrósł na prawdziwego lidera i prawdziwego kapitana. Do tego lojalność i pełne zaangażowanie dla klubu. Materiał na legendę jak się patrzy. Ktoś kiedyś pisał o pomyśle na flagę - może warto byłoby wrócić do tego tematu. Miro jak zobaczyłby flagę, to jego morale i przywiązanie do klubu i kibiców na pewno by się zwiększyło. Nie jest typem najemnika - zasługuje na to! nawet na taką małą flagę która mieści się nad wejście na sektor
MIRO HERO
Niezapomniana mina Mira po strzeleniu drugiej/nieuznanej/ bramki - tak zmotywowanego zawodnika ciężko jest znaleźć .Brawo .
Dajcie znac, dokladam sie pierwszy do flagii
- Edytowany
rrr co Ty w ogóle pieprzysz ?! Zastanów się nad sobą
Btw, dwa zdania 10 błędów. Cracovii przez dwa 'i' , nie ludzią , a ludziom.
[quote='rrr' pid='1264249' dateline='1500816596']
[quote='napinacz-' pid='1264239' dateline='1500815455']
[/quote]
Nie zapominajcie że on nie jest polakiem! Ma u mnie ogromny szacunek, widać przywiązanie i nie oszukujmy się gra świetnie, ale jak dla mnie flaga należy się jedynie ludzią którzy są: polakami, grają w cracovi od zawsze, grają w reprezentacji.
[/quote]
ludzią z polski!
Rrr aleś wymyślił. Dobrze, że nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie.
[quote='Villa_KS' pid='1264250' dateline='1500816899']
rrr co Ty w ogóle pieprzysz ?! Zastanów się nad sobą
Btw, dwa zdania 10 błędów. Cracovii przez dwa 'i' , nie ludzią , a ludziom.
[/quote]
Mam wykształcenie techniczne i na codzień posługuję się językiem angielskim, więc błędy mogą mi się zdarzać, I śmieszy mnie jak ktoś nie ma argumentów i wytyka błędy językowe. Wychodzą typowe kompleksy
Ty za to użyłeś zajebistych argumentów odnośnie Mira :D Masz jakieś kompleksy?
[quote='ronnie79' pid='1264257' dateline='1500817526']
Ty za to użyłeś zajebistych argumentów odnośnie Mira :D Masz jakieś kompleksy?
[/quote]
Tak mam argumenty, Miro należy się szacunek oraz opaska kapitana ale nie należy się flaga ponieważ:
- Flaga należy się zawodniką pokroju Kałuży, którzy zagrali całą karierę w naszym klubie i wiele razy w reprezentacji Polski
- Byłem co prawda w innym wątku przeciwnikiem, ale bardziej niż Miro flaga należała by się Tomkowi Siemieńcowi który jest związany z naszym klubem +20 lat
- Skoro Miro ma mieć flagę, czemu ma jej nie mieć Kapustka, który był wychowankiem grał na wyższym poziomie niż Miro i też był przywiązany do barw. Wymienił bym jeszcze kilku zawodników ale nie ma sensu.
[size=small]jeśli by robić każdemu flegę to miejsca na płocie by brakło[/size]
- Większość tu na forum patrzy na sytuację w krótkim okresie, nikt nie patrzy dłogofalowo. Na szczęscie to nie forum decyduje (tylko wiadomo kto) jakie flagi będą wisiały na naszym płocie
To że Napinacz napisał o fladze,to już myślisz,że się "szyje"gdzieś? :huh:
[quote='hank' pid='1264217' dateline='1500812526']
Niezapomniana mina Mira po strzeleniu drugiej/nieuznanej/ bramki - tak zmotywowanego zawodnika ciężko jest znaleźć .Brawo .
[/quote]
Tez na to zwrocilem uwage... On do tego darl sie na ktoregos z naszych ze nie przybiegl sie cieszyc po zdobytym golu ... ale mina...poprostu bezcenna!!
Chyba o nikim nie zapomniałem i wychodzi mi na to, że od czasu Arka Barana, żadnego z naszych zawodników nie darzyłem takim szacunkiem i sympatią jak Covilo. Idealny kapitan.
Tak w gwoli ścisłości Kapustka nie jest wychowankiem Cracovii
- Edytowany
[quote='rrr' pid='1264256' dateline='1500817403']
Mam wykształcenie techniczne i na codzień posługuję się językiem angielskim, więc błędy mogą mi się zdarzać, I śmieszy mnie jak ktoś nie ma argumentów i wytyka błędy językowe. Wychodzą typowe kompleksy
[/quote]
Kurna ja też mam techniczne i zastanawiam się dlaczego w związku z tym miałbym sadzić błędy :huh:
A co do argumentów, to nie rozumiem Twoich argumentów. Wiele legend przedwojennej Cracovii należałoby zamieść pod dywan bo byli Żydami, Czechami, Anglikami? Ta argumentacja zalatuje mi azylem.
[quote='zac' pid='1264275' dateline='1500820976']
[/quote]
Taki przykład z życia.Matka rodzi dziecko i przez chwilę opiekuje się nim...następnie dziecko trafia do cioci,która wychowuje to dziecko aż do pełnoletności.Kto wychował dziecko?Matka czy ciocia?
- Edytowany
[quote='rrr' pid='1264249' dateline='1500816596']
[quote='napinacz-' pid='1264239' dateline='1500815455']
[/quote]
Nie zapominajcie że on nie jest polakiem! Ma u mnie ogromny szacunek, widać przywiązanie i nie oszukujmy się gra świetnie, ale jak dla mnie flaga należy się jedynie ludzią którzy są: polakami, grają w cracovi od zawsze, grają w reprezentacji.
[/quote]
Poza tym jak można awruk napisać nazwę ukochanego klubu z małej litery. To jest awruk dramat
[quote='ronnie79' pid='1264277' dateline='1500821231']
[quote='zac' pid='1264275' dateline='1500820976']
[/quote]
Taki przykład z życia.Matka rodzi dziecko i przez chwilę opiekuje się nim...następnie dziecko trafia do cioci,która wychowuje to dziecko aż do pełnoletności.Kto wychował dziecko?Matka czy ciocia?
[/quote]
Matka
Kapustka to wychowanek Tarnovii. Pestka Prokocimia. End od topic
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=842]@Santo[/url], czyim wychowankiem jest Mączyński Krzysztof, pytam serio
mam na to swoją, zapewne odbiegającą od Twojej teorię
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)