szkoda , co Miro zarobi to reszta zaraz roztrwoni ........
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
pasy22 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szkoda , co Miro zarobi to reszta zaraz roztrwoni
> ........
nie przesadzaj - współwinny 1 bramki
Czasami odnoszę wrażenie, że chciałby być wszędzie, w każdej akcji i w obronie i w ataku.
Do tego trener chyba podbija mu to ego ewidentnie ustawiając grę pod niego.
A on jest tylko defensywnym pomocnikiem z silną inklinacją do gry głową.
Dla Podolińskiego staje się jednak alfą i omegą.
Czy Miro ma jeszcze braci, siostry, którzy by u nas mogli zagrać?
Ma żone i syna . W ciemno bym ich brał ;)
sarmata Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy Miro ma jeszcze braci, siostry, którzy by u
> nas mogli zagrać?
albo chociaz dziadka albo babcie .. od niektorych "zawodnikow" gorsi na pewno by nie byli.
Może chociaż kota ma ;)?
Jak chodze dziesitki lat na Cracovie, to takiego grojka jeszcze nie widzialem. Wszedzie jest, czy to ofensywa czy defensywa. Proponuje aby pozostali zawodnicy po kazdym meczu zrzucali sie po 15% ze swoich apanazy na Mirka. On zasluzyl, oni nie.
człowiek orkiestra!
Przedłużać kontrakt jak najszybciej!
Miro .....dzieki ze jestes!!!!
Gość jest niesamowity jak na nasze warunki, Dziś nawet za Pilarza klatą bronił. Zastanawialiśmy się w pewnym momencie czy nie powinien piłek również z wolnego głowa uderzać wobec marazmu pozostałych.
Ja z kolei miałem wrażenie, ze dostał trenerski "prikaz" aby nie grać "na całość", żeby nie złapać kartki, które wyeliminowałaby go z meczu z gts-em. Stad może wrażenie trochę słabszej postawy w meczu.
Miro będzie klątwa gts-u walnie im dwie bramki sardynki.
A ja zachwycony jestem jego czystymi wslizgami, a w obronie najszybsza reakcja z calego zespolu. Zeby tylko zostal u nas. Moze np troche dopingu " Miro Covilo" i zrobienie go kapitanem pomoze go zatrzymac ;)
Miro świetnie się zachował jak stracił piłę a odzyskał Sreten....podszedł i pocałował Sretena w czółko....;) Dwa FILARY naszej drużyny!
Gratki Miro!
Mi zapadła jeszcze reakcja Miro z 1 połowy gdy Gil źle przyznał aut Piastowi, Miro padł ze złości na kolana z okrzykiem na twarzy.
Miro, oni są wszyscy c h u j e oprócz ciebie !!!!!!
Mirosławie, nie zniechęcaj się. Jeszcze tylko 8-9 zawodników dokupimy, znajdziemy jakiegoś trenera z pojęciem o piłce i będziesz mógł pograć na luzie na jednej pozycji a nie na całym boisku.
Covilo ewidentnie zawalił nam mecz.
Ani razu nie udało mu się celnie dośrodkować na swoją własną głowę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)