żenująco słabo to Ty się wypowiadasz. Zjawiński może rzeczywiście nie zachwyca, ale odwala kawał roboty na boisku. Nie takie tuzy jak on marnowały setki. O takim reprezentancie O'Brożku zawsze pisali, że mus mieć 3 sytuacje by strzelić bramkę. Przyjdzie i pora na Zjawińskiego ciekawe czy będziesz miał wtedy odwagę cywilną by z go pochwalic
-
-
Dariusz Zjawiński - witamy w Cracovii
Strzeli pierwsza bramke i sie odblokuje. Tez uwazam, że na boisku wykonuje bardzo dobra robote. Wystarczy ,ze mialby na koncie ze dwa trafienia, a wtedy bylby noszony na rekach i doceniony nie tylko za bramki, ale także za swoja prace na boisku.
Niech wszyscy tak harują jak Darek to będzie ok
ziper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niech wszyscy tak harują jak Darek to będzie ok
O wlasnie . Popieram w 100 % .
DeWu Napisał(a):
>
>
> Ja się wyraziłem jasno, Zjawiński gra
> żenująco słabo, nie robi tego co (zazwyczaj) do
> niego należy czyli nie zdobywa bramek a tym samym
> w mojej ocenie nie ma prawa wychodzić w
> podstawowym składzie.
i ten post zostaje. poprzednie wyleciały, bo wyraziłeś powyższą opinie w rynsztokowej formie.
a co do Zjawińskiego - na razie pokazał, że jest [u]grajkiem[/u] na poziomie ekstraklasowym, ale nie wiadomo, czy jest [u]napastnikiem[/u] na poziomie ekstraklasowym.
leszeczek Napisał(a):
> żenująco słabo to Ty się wypowiadasz.
> Zjawiński może rzeczywiście nie zachwyca, ale
> odwala kawał roboty na boisku. Nie takie tuzy jak
> on marnowały setki. O takim reprezentancie
> O'Brożku zawsze pisali, że mus mieć 3 sytuacje
> by strzelić bramkę. Przyjdzie i pora na
> Zjawińskiego ciekawe czy będziesz miał wtedy
> odwagę cywilną by z go pochwalic
sposób w jaki się wypowiadam nie ma tu większego znaczenia bo jam nie dziennikarz ani nie biore udziało w konkursie recytatorskim.
Nie interesuje mnie co robiły tuzy, Brożki, czy inne napastniki. Komentuje nowy zakup decydentów w klubie. Nie komentowałem po sparingach tylko czekałem aż ruszy liga. Liga ruszyła i co? 4 mecze ani jednej bramki. Nie zabrałbym głosu gdyby Zjawka miał w tych spotkaniach 1 sytuacje. Ona ma ich w każdym meczu conajmniej po jednej. Jest napastnikiem i nie interesuje mnie to co on robi w defensywie skoro drużyna bramek ma strzelonych 4 a straconych tylko 8. Ani jedna nie jest jego. Mam prawo WYMAGAĆ od napastnika. Nie wspomne już o asystach zjawińskiego bo wystarczyło by skopiowac moje poprzednie słowa.
Jeśli ZJawka na boisku zacznie potwierdzać swoją wartośći i po primo zdobywać gole. Wówczas nie dość, że go pochwale to jeszcze nawet sie pofatyguje na trening i go przeprosze lub zrobie to meczu.
Na chwile obecną nie interesuje mnie co on robi bo nic nie robi jak król strzelców 1 ligi z minionego sezonu.
Deleu potrafił w pierwszym meczu zagrać tak, że ręce same się składały do oklasków. Ale mimo to nie wychwalam go pod niebiosa. ZJawinski zagrał 4 mecz i co? i nic.
tak samo jak Pilarz robi wielką robote w bramce a jakoś nikt go nie wychwala bo jednak gole puszcza. Tak samo Zjawka jako napastnik ma te gole strzelać a skoro ich nie ma (asyst również) to o czym ta polemika...
Pozdrawiam.
czy uwazasz, ze "wypier.dalaj" to jest krytyka ?
bo w taki sposob wlasnie wyrazales swoja "krytyke" wczoraj i dlatego Ci posty polecialy.
ziper Napisał(a):
> Niech wszyscy tak harują jak Darek to będzie ok
grając systemem 3-5-2 to od harowania są zawodnicy z klucza 3 i 5. Zawodnicy z klucza 2 mają strzelać bramki i absorbować obrońców a by nie podłączali się do akcji ofensywnych. Oglądając pierwsze sparingi na Wielickiej ,Zjawiński prezentował swoje walory strzeleckie, wszyscy (trenerzy i działacze )wokoło mlaskali i oblizywali się grą pDarka - wreszcie mamy napadziora, teraz bramki posypia się jak z rogu obfitosci . Jak to dobrze że za parę tygodni wraca pSlawek, ten to dopiero będzie harował:)
Tylko pytanie kto teraz będzie harował skoro posypał się Dąbro.
piotrek67 Napisał(a):
> Tylko pytanie kto teraz będzie harował skoro
> posypał się Dąbro.
ktoś kto potrafi improwizować;)
kkk_84 Napisał(a):
> czy uwazasz, ze "wypier.dalaj" to jest krytyka ?
>
> bo w taki sposob wlasnie wyrazales swoja "krytyke"
> wczoraj i dlatego Ci posty polecialy.
uważam, że skoro Stawowego dokładnie w ten sam sposób na forum "wyganiano" używając dokładnie tej samej "komendy" to teraz HIPOKRYZJĄ do 16 potęgi jest wytykanie mi tego określenia.
Dobranoc.
DeWu Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > czy uwazasz, ze "wypier.dalaj" to jest krytyka
> ?
> >
> > bo w taki sposob wlasnie wyrazales swoja
> "krytyke"
> > wczoraj i dlatego Ci posty polecialy.
>
> uważam, że skoro Stawowego dokładnie w ten sam
> sposób na forum "wyganiano" używając dokładnie
> tej samej "komendy" to teraz [b]HIPOKRYZJĄ[/b] do 16
> potęgi jest wytykanie mi tego określenia.
>
> Dobranoc.
Tak jest. Zależy kogo obrażasz jednych wolno innych nie.
Taka uznaniowość.
Edit: Oczywiście obrażać nie wolno nikogo ze swojej drużyny, tak na marginesie.
6 dni później
No i sie nie pomyliłem
Panie Darku czas się odblokować - zapraszam na mecz Cracovia II - Orzeł Piaski Wielkie:)
5 dni później
Chyba jednak twoje miejsce jest w 1 lidze. W ekstraklasie nie przystoi co mecz marnować takich sytuacji.
8 dni później
Nic mnie tak nie irytuje jak olewanie meczów i wchodzenie na boisko obrażonym na trenera i kolegów. Gość wchodzi na ostatnie 5 minut i nie wiem czy jeden sprint wykonał. W oczy najbardziej rzuciły mi się dwie sytuacje. Zaraz po wejściu Lech przejmuje piłkę, Zjawiński stoi od gościa ze 3 metry i stoi jak kołek a Budzik, który ma na oko jakieś 10 metrów dalej zapieprza za nim by nie pozwolić na kontrę. Chwilę później Zejdler wbiegał z lewej strony w pole karne a Zjawiński zamiast się podłączyć idzie spacerkiem w kierunku pola karnego. Wracaj do Dolcanu jak masz z taką "ambicją" grać.
Ja nie zauważyłem nic nagannego w jego grze, natomiast w końcówce dobrze utrzymywał piłkę na połowie przeciwnika - wiele kontaktów z piłką i żadnej straty. Owszem, jedno niecelne dośrodkowanie. Czemu to niby on zawiódł a nie Zejdler, który dostał super piłkę w pole karne i nie zarobił nawet kornera?
Na treningach tez odstaje od kolegów. (jest jednym z tych co rzadko zdobywa bramki) Może ta przerwa odmieni go, przecież parę m-cy temu strzelał jak na rozkaz.
Myślę że to blokada psychiczna, w sparingach przed sezonem strzelał bramki. Teraz jest mega presja, coś nie poszło i się zablokował. Zjawa, głowa do góry! Cracovia liczy na Ciebie :)
Tak jest, potrzeba mu wsparcia a nie jazdy po nim.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)