Mam nadzieję, że w końcu wpadnie i się przełamiesz.
Nie obrażę się też jak ustrzelisz coś we Wrocławiu i dzięki temu wygramy.
Cierpliwości!
-
-
Dariusz Zjawiński - witamy w Cracovii
Mi sie wydaje, ze Darek za bardzo chce
Jak jedną strzeli to później pójdzie.. :)
Zdolność marnowania sytuacji 1na1 ma niczym Saidi, więc może niektóry wystarczy jako substytut czarnej perły;)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mogłeś zostać idolem, zostałeś pierdołą;)
Pierdoły to wpisy jak ten powyżej.
A jak tam Górnik najsłabsza drużyna w lidze?
4 kolejka i bez gola. To jednak o czymś świadczy ;)
garry Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mogłeś zostać idolem, zostałeś
> pierdołą;)
>
> Pierdoły to wpisy jak ten powyżej.
> A jak tam Górnik najsłabsza drużyna w lidze?
opinie na temat Górnika wysnułem nie tyle co po meczu z nami, ale po meczu towarzyskim Górnik - Raków 1-1 (akurat byłem w pobliżu Zabrza) na 6 dni przed inauguracją ekstraklasy. Widocznie się pomyliłem.
Pierdoła (slang miejski) inaczej łamaga. Czy to taka wielka obraza?
Pozdrawiam
Z mojej strony tylko jedno - Darku, ogarnij się.
Pierdoły (slang miejski) inaczej bzdury. Kolega najwyraźniej nie twierdzi, że zawodnika obrażasz, tylko, że nie masz racji. ;-)
Ja wiem, że się stara...że jakiś tam okres ochronny czy coś...ale niewykorzystanie takich sytuacji jak wczoraj czy wcześniej z Legią to jest kryminał. Ciągle liczę, że się przełamie i będzie ważnym punktem zespołu ale póki co bardzo rozczarowuje.
Walczył dużo i wczoraj mial jeszcze jednego przeciwnika.
Sedzia gwizdal mu wszystko, czasami odechciewa sie grac.
ddarek Napisał(a):
> Pierdoły (slang miejski) inaczej bzdury. Kolega
> najwyraźniej nie twierdzi, że zawodnika
> obrażasz, tylko, że nie masz racji. ;-)
a jeżeli tak, to ja już mu nic nie poradzę. Każdy kibic widzi inaczej (może ja żle widzę?) wystarczy spojrzeć na wątek ocen;)
Wiadomo, że napastnika powinno się rozliczać przede wszystkim ze strzelonych bramek, mało kto jednak zauważa , że Darek głęboko cofa się do rozegrania, również sporo daję z siebie walcząc z czy to pomocnikami czy obrońcami... Wiadomo pewnie Dawid spokojnie umieściłby w siatce piłkę po tej akcji sam na sam , jaką wczoraj miał okazje mieć Zjawiński. Ja jestem spokojny o tego zawodnika i uważam, że jak strzeli swoją pierwszą bramkę to potem zacznie już je zdobywać seriami ;)
Ja uważam, że to bardzo udany transfer, myślę, że wszystko lepiej, by wyglądało gdyby strzelił z Legią. Ale wydaję mi się, że wystarczy przełamanie, byle jak najszybciej!
W polu prezentuję się bardzo dobrze, brakuje tylko bramek ale przecież nie od razu Krakow zbudowano . Myślę , że niedlugo będziemy oklaskiwać gole Darka .
kammel19 Napisał(a):
> Ja uważam, że to bardzo udany transfer, myślę,
> że wszystko lepiej, by wyglądało gdyby
> strzelił z Legią. Ale wydaję mi się, że
> wystarczy przełamanie, byle jak najszybciej!
wszystko by inaczej wyglądało gdyby Bartek Dudzic strzelał ze 20 goli w sezonie więcej.
GDYBY.
"dziękuje" za kasowanie postów.
krytyka Zjawińskiego cenzurowana.
gratuluje.
sprawdz sobie znaczenie slowa krytyka
DeWu Napisał(a):
> "dziękuje" za kasowanie postów.
>
> krytyka Zjawińskiego cenzurowana.
>
> gratuluje.
Krytyka mile widziana.
Wyzywanie zawodników Cracovii - nie.
Obrażanie kogokolwiek - także nie.
Jeśli nie umiesz krytykować w sposób konstruktywny polecam lekcje polskiego.
jeżeli w innych wątkach pojawiają się inwektywy typu "frajer" lub "debil" i przechodzi to bez echa (i słusznie zresztą bo to nie jest forum kółka oazowego) a tutaj mnie ktoś napomina bo nazwałem najemnika "parówa" to sorry ale coś tu się nie zgadza. Nie obraziłęm ani kibica Cracovii ani wychowanka Cracovii ani KLUBU.
Ja się wyraziłem jasno, Zjawiński gra żenująco słabo, nie robi tego co (zazwyczaj) do niego należy czyli nie zdobywa bramek a tym samym w mojej ocenie nie ma prawa wychodzić w podstawowym składzie.
dlatego zanim kolejny raz ktoś mnie odesle nalekcje języka polskiego, niech sam najpierw zerknie choćby w wikipedie i przeczyta 14 razy pełną (szeroką) definicje krytyki.
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)