Nie wiem, rzadko mam informację z tak dobrego źródła. Domyślam się, że jednak ostatnie transfery zmieniły percepcję Probierza.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
-
-
Mateusz Cetnarski - witamy w Cracovii!
[quote='octop' pid='1335079' dateline='1535628588']
To po co ta cała szopka z przywracaniem do 1 grupy?
[/quote]
A kto następny ? Szczepaniak ?
[quote='octop' pid='1335079' dateline='1535628588']
To po co ta cała szopka z przywracaniem do 1 grupy?
[/quote]
Dlaczego szopka skoro były problemy kadrowe?
Teraz potrzebowali zwolnić środki na pensje Gola to puścili
dziś Drewniaka i Cetnara. W 1-lidze spokojnie się łapną (S.D. może
nawet wyżej) a pewnie cała albo prawie cała pensja dla G. sie zwolniła.
BTW: jak pisać Gola czy Goli?
Probierz to jednak konsekwentny chłop :D
Powodzenia - jednak tego okresu za trenera Zielińskiego zapomnieć nie sposób.
https://www.youtube.com/watch?v=pC65HQMw4yI
Ależ my wtedy graliśmy...
Ciekawe czy obecnie jakaś drużyna by pokonała naszą Cracovie z tamtego okresu... (dzięki p. Zieliński za te wspaniałe chwile !)
Powodzenia ogromnie utalentowany leniu;)
Dzieki Mateusz!
Powodzenia!
Dzieki
Szkoda, że drugi raz już się nie udało, w każdym razie dzięki za ten pamiętny sezon i powodzenia !
Dzieki wielkie za gre w Pasach!!
Byles zawodnikiem druzyny Zielinskiego o ktorej bedzie sie zawsze bardzo milo wspominalo i chetnie wracalo do pieknych wynikow!!
Szkoda ze to tak krotko trwalo....Ale zycze powodzenia w dalszej grze i powrotu do formy!!
Swoją drogą ciekawe kiedy pójdzie oficjalne info i kto decyduje o tym, że idą oficjalne podziękowania. Kto jak kto ale jednak Cetnarski dał nam rok radości, a takich lat w ostatnich 15 to wiele nie było. Zasługuje na konkretne podziękowania
- Edytowany
Szczerze? To ja mimo wszystko Cetnarskiego zapamiętam głównie za ten sezon 2015/2016, grał wtedy naprawdę bardzo, bardzo dobrze i za to wielkie dzięki! Szkoda, że potem nastąpił taki zjazd, ale w zasadzie taki regres nastąpił chyba u wszystkich z tamtego świetnego sezonu.
Ten filmik co jest parę postów wyżej... faktycznie jak się na te akcje i bramki patrzy, to graliśmy wtedy naprawdę bardzo fajną piłkę.
A skąd pewność, ze rozwiązanie kontraktu? Na oficjalnej nic nie pisze, na 90minut to samo
Dzieki Pirlo Cetnar za super sezon z Zielińskim
Gargamel musisz mi zaufać, nie wiem dlaczego nie poszło oficjalne info. Cetnarski rozmawiał z Probierzem (powiedział mu ze nie ma szansy na grę) , z Tabiszem podpisał umowę, a Filipiak mu ponoć ładnie podziękował.
Villa jak Ty mnie ostatnio imponujesz.
Puchar gumowego ucha przechodzi w Twoje ręce. ;)
oficjalnie
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/mateusz_centnarski_odchodzi_z_klubu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)