[quote='janczer' pid='1256698' dateline='1498728422']
Czyli pisząc wprost, życzysz Probierzowi, żeby mu się noga powinęła?
[/quote]
a skąd wiesz, że Probierz nie został wynajęty do czarnej roboty, tzn przewietrzenia szatni. I że jak się dowie, że pieniądze na transfery wydano na wykup Szwejka , więc więcej nie będzie - to nie rzuci papierami? ;)
(chyba jednak tego nie zrobi, bo wtedy jego synuś Peskovic straciłby fajną fuchę ;)
-
-
Mateusz Cetnarski - witamy w Cracovii!
No to juz znamy syna Probierza ;)
po tych czystkach porobily sie wakaty :)
czy Seba juz wie ze i tak ma przejebane? choc moze do czasu jak wroci do zdrowia to moze juz ktos je zapelni :)
Tomex oficjalnie zatyka flagę.
Formuje się obóz sprzeciwu, który wkrótce przekształci się w konfederację i do insurekcji już niedaleko.
A tak było fajnie przez parę dni, żeby to jeszcze poczekali na otwarcie okienka, jeśli już nie na koniec...
Najgorsze że jeszcze nie ma określenia na przeciwnika proponuję Probofile, po taliby nie chcą się ładnie skomponować z Probierzem.
- Edytowany
[quote='konserwa' pid='1256853' dateline='1498747723']
Tomex oficjalnie zatyka flagę.
Formuje się obóz sprzeciwu, który wkrótce przekształci się w konfederację i do insurekcji już niedaleko.
A tak było fajnie przez parę dni, żeby to jeszcze poczekali na otwarcie okienka, jeśli już nie na koniec...
Najgorsze że jeszcze nie ma określenia na przeciwnika proponuję Probofile, po taliby nie chcą się ładnie skomponować z Probierzem.
[/quote]
chyba wam Koledzy słoneczko dogrzało ;). Chyba wyraźnie napisałem, ale widzę, ze elektoratowi Jedynie Słusznej Siły węszącemu wszedzie spiski i konfederacje - trzeba kilka razy, więc powtarzam;
"z [b]ewentualną[/b] krytyką [b]wstrzymam się[/b] do kilku kolejek w lidze"
i uściślam - 5 - 6 kolejek
na dodatek wpis, z którego manipulanci wyciągają mi pół zdania - wyrażał zdziwienie, że osoby, \które broniły poprzedniego szkoleniowca do ostatniego momentu już powątpiewają w Probierza :(
aha - takie okrągłe żółte, którymi pstrzę niektóre posty - to są tzw "smileye" (co oznaczają można przeczytać w wikipedii)
:P
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/mateusz_cetnarski_wypozyczony_do_sandecji
Cetnar w Sandecji na rok.
Mam wielką nadzieję, ze się odbuduje i wróci do nas lepszy.
[quote='gargamel9998' pid='1257921' dateline='1499095332']
[/quote]
Przede wszystkim Gargamelu chudszy , ze spokojną głową . Góry są niedaleko , może dobrze zrobi Mateuszowi świeże powietrze. Umiejętności ma super, inne czynniki spowodowały kompletny zjazd .
ps. Dopóki MP jest trenerem to Mateusz nie wróci .
[/quote]
A ja mam nadzieję,że w umowie wypożyczenia jest obwarowanie, że nie może grać przeciwko nam, bo znając życie to zagra wtedy mecz ... życia :)
Cetnar dwie asysty z betonami, czy mi się wydawało? :-)
[quote='obiektywny92' pid='1258174' dateline='1499193526']
[/quote]
To brac spowrotem, pewnie przestal pic i odzywia sie lepiej!
To bylo do przewidzenia, ze odejdzie od nas i bedzie gral jak Ronaldo :cool:
[quote='morata' pid='1257929' dateline='1499096738']
[/quote]
Przede wszystkim Gargamelu chudszy , ze spokojną głową . Góry są niedaleko , może dobrze zrobi Mateuszowi świeże powietrze. Umiejętności ma super, inne czynniki spowodowały kompletny zjazd .
[/quote]
skoro twierdzisz, że pobyt w Sączu i tamtejsze powietrze tak odchudza, to może by w tej rezerwie Pasów (z betonami grali Gliwa, Baran, Duidzic, Brzyski, Cetnarski) upchnąć jeszcze Forsella?
[quote='morata' pid='1257929' dateline='1499096738']
[/quote]
[/quote]
Czy w ciągu ostatniego roku nasi piłkarze aż tak źle się prowadzili (za cichym przyzwoleniem Zielińskiego)? Bo po zwolnieniu ciągle się pojawiają informację od forumowiczów o tym że niektórzy imprezowali, jadali duże ilości kebaba w jednej znanej sieciówce, nawet chyba dużo osób wie kto był na słynnej imprezie z Kapustką w roli głównej. Pytam bo ja nie wiem.
Spotkałem jedynie raz jednego wirtułoza który grał za Majewskiego na pozycji defensywnego pomocnika na stacji benzynowej i widząc jakie trunki kupuję dostał słowną reprymendę, ale obecnie nie miałem takich obserwacji. Szczerze to kibice widząc takie zachowania powinni zwracać uwagę. Najlepiej klapsa w morde na otrzeźwienie, no ale ja osobiście na to za cienki jestem :D
[quote='obiektywny92' pid='1258174' dateline='1499193526']
[/quote]
Tak to zrobił http://www.sandecja.tv/17,757,Lechia_Gdansk__Sandecja_32_01_sparing.htm
[quote='przegorzalik' pid='1257935' dateline='1499097194']
[/quote]
A ja mam nadzieję,że w umowie wypożyczenia jest obwarowanie, że nie może grać przeciwko nam, bo znając życie to zagra wtedy mecz ... życia :)
[/quote]
a ja mam nadzieję, ze zagra przeciwko nam. Jeżeli mamy się bać zawodnika, którego się pozbyliśmy, bo tak trzeba wprost napisać, to lepiej nie wychodźmy na boisko. Cetnar został ODSTRZELONY, a że nie było chętnego na jego usługi by go po prostu kupić, to zrobiono opcję wypożyczenia. Mateusz to fajny chłopak, tak samo jak Budzik, problemem jest ich wydolność, bo przy obecnym trenerze Cracovii trzeba zapierdzielać, i to dość ostro. Nie ma gry na "spocznij". Zagraj Cetnar przeciwko nam super mecz, a nasi niech udowodnią, że byli lepsi. Tak to widzę.
[quote='rrr' pid='1258221' dateline='1499208121']
Czy w ciągu ostatniego roku nasi piłkarze aż tak źle się prowadzili (za cichym przyzwoleniem Zielińskiego)? Bo po zwolnieniu ciągle się pojawiają informację od forumowiczów o tym że niektórzy imprezowali, jadali duże ilości kebaba w jednej znanej sieciówce, nawet chyba dużo osób wie kto był na słynnej imprezie z Kapustką w roli głównej. Pytam bo ja nie wiem.
Spotkałem jedynie raz jednego wirtułoza który grał za Majewskiego na pozycji defensywnego pomocnika na stacji benzynowej i widząc jakie trunki kupuję dostał słowną reprymendę, ale obecnie nie miałem takich obserwacji. Szczerze to kibice widząc takie zachowania powinni zwracać uwagę. Najlepiej klapsa w morde na otrzeźwienie, no ale ja osobiście na to za cienki jestem :D
[/quote]
Zawodnik to dorosły człowiek i wykonując taki a nie inny zawód powinien sam dbać o swój wygląd i sprawność ciała, które jest jego ważnym narzędziem pracy , pracy za której wykonywanie pobiera całkiem niezłe wynagrodzenie .Trudno aby kibice pilnowali dorosłych mężczyzn , którzy zachowują się jak mali chłopcy. Dla mnie zawodnik, który notorycznie wykazuje nadwagę powinien się liczyć z karą finansową i odsunięciem od gry do czasu odzyskania odpowiedniej wagi .
A zawodnikiem o którym Kolega pisze wyżej chyba był AB ?
[quote='hank' pid='1258256' dateline='1499243116']
[quote='rrr' pid='1258221' dateline='1499208121']
Czy w ciągu ostatniego roku nasi piłkarze aż tak źle się prowadzili (za cichym przyzwoleniem Zielińskiego)?
[/quote]
Zawodnik to dorosły człowiek i wykonując taki a nie inny zawód powinien sam dbać o swój wygląd i sprawność ciała, które jest jego ważnym narzędziem pracy , pracy za której wykonywanie pobiera całkiem niezłe wynagrodzenie .Trudno aby kibice pilnowali dorosłych mężczyzn , którzy zachowują się jak mali chłopcy. Dla mnie zawodnik, który notorycznie wykazuje nadwagę powinien się liczyć z karą finansową i odsunięciem od gry do czasu odzyskania odpowiedniej wagi .
A zawodnikiem o którym Kolega pisze wyżej chyba był AB ?
[/quote]
To prawda, że zawodnik musi o siebie dbać sam i profesjonalista wie jak to zrobić. Ale jeśli jest przyzwolenie na takie zachowania to jest skandal. Mihalik dostał specjalny mikrocykl i schudł - dlaczego?
Bo Hapal przekazał mu dwie rzeczy - po pierwsze - jest potrzebny drużynie. Po drugie - nie jako piłka a skrzydłowy. I nagle się dało.
Być może taką samą informację otrzymał Forsell, ale tego nie wiem...
Wracając do meritum - jeśli trener nie piętnuje takich zachować to z czasem jest tylko gorzej
Dlatego pisałem o karach, jeśli nie pomoże słowna reprymenda to trzeba niestety uderzyć mocniej, najlepiej po kieszeni .
Dokładnie. I to tak po kieszeni żeby od razu sraczke złapali ze złości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)