Super pomysł, trzeba pokazać że jesteśmy z trenerem, profesor też musi zobaczyć że nie warto robić jakichś nerwowych ruchów.
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
nowe taliby ? :D
Podotaliby :)
i ja ! STC, gniazdowi co Wy na to ?!
ale to tak wszyscy, na pełnej qrwie :D
Raczej, a poprzedzić to musimy "Cały stadion śpiewa z nami" ;)
O kurczaki, co tu się wyprawia... :D
Dołączaj ;)
Mam dziś świetny, nawet zajebisty humor, ale na takie hece to jestem za krótki.
"Cały stadion śpiewa z nami:
Podoliński zwyciężaj z Pasami
Na Kałuży zaśpiewamy
Haj Cracovio, hej jazda z q...mi"
Na melodię piosenki Połomskiego:)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Cały stadion śpiewa z nami:
> Podoliński zwyciężaj z Pasami
> Na Kałuży zaśpiewamy
> Haj Cracovio, hej jazda z q...mi"
>
> Na melodię piosenki Połomskiego:)
---------------------------------------------------------
A może tak
"Cały stadion śpiewa z nami:
>[i]Podoliński odejdź z Cracovii bo nie zwyciężasz n nami "[/i]
Popieranie trenera z takim gów. nem . jak nam serwuje hm... oby przez was w tej srace jeszcze bardziej się nie utwierdził .
Ocenimy po pierwszej rundzie .
Ja doceniam, że nie jest dogmatykiem i wczoraj wrócił do gry 4 w obronie. To jeszcze nie mogło zatrybić jak należy - chwilę to jeszcze potrwa, bo w międzyczasie zostały zepsute pewne dawne schematy zachowań. Najważniejsza jest teraz pełna koncentracja, nieoglądanie się, że z piłką zrobi coś kolega, bo ma 10 cm bliżej:(
Słabo brzmi, odpada.
Analizując stracone bramki grając 3 stoperami którzy kompletnie nie przypominają 3 tenorów przypomina mi się stary dowcip.Dziadek w burdelu prosi o 3 panienki.Burdel mama pyta dziadku w tym wieku po co ci 3 panienki.Płacę i żądam. Po wejściu do pokoju dziadek rozkazuje: wy dwie połóżcie mnie na tą trzecią!!!!
Pewne dawne schematy zachowań... tyle, że my aż takim klasycznym ustawieniem z czterema obrońcami nie graliśmy. Zarówno trójką i jak i czwórką można grać na kilka różnych sposobów. Równie dobrze wypracowane schematy z Dąbrowskim jako fałszywym stoperem mogłyby nie pasować do koncepcji czterech obrońców zaproponowanej przez innego trenejro.
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3586443,derby-krakowa-kibice-na-rekach-nas-nie-nosili-ale-czasem-zapraszali-na-wodeczke,id,t.html
Z dzisiejszej Krakowskiej rozmowa na temat Derbów z A. Mikolajczykiem i J.Sputo .Bardzo ciekawa recepta na grę obronną wg znakomitego kiedyś A. Mikołajczyka :
[b][i]Mikołajczyk: W sumie, czy grają trójką czy czwórką, to nie ma znaczenia. Takie gadanie. Nie ma tam wielkiej filozofii. Nas uczyli tak: "Jak grasz w obronie, to najlepiej jest gdy wyprzedzisz przeciwnika. Bardzo dobrze jak go zaatakujesz w momencie przyjęcia piłki. Ale jeśli zdąży przyjąć piłkę, to możesz się iść odlać". Taka prawda. Uniwersalna do dziś. Ale jest dla Cracovii nadzieja, bo Wisła też w obronie nie zachwyca. W meczu z Legią Głowacki i Dudka już "umierali" w ostatnim kwadransie. Legia im mogła wsadzić pięć goli.[/i][/b]
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3586443,derby-krakowa-kibice-na-rekach-nas-nie-nosili-ale-czasem-zapraszali-na-wodeczke,id,t.html
Wyniki nie są ważne, kluczowe jest to ze wprowadzamy młodzież. Pełną gębą. Taktyka nie jest wazna, system nie jest wazny. Grunt to ladna krakowska laga.
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale jest dla
> Cracovii nadzieja, bo Wisła też w obronie nie
> zachwyca. W meczu z Legią Głowacki i Dudka już
> "umierali" w ostatnim kwadransie. Legia im mogła
> wsadzić pięć goli.
Dlatego w sześćdziesiątej piątej-siedemdziesiątej musi wejść Rakels ;)
Albo Dudzic;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)