Zgodnie z wieloletnią tradycją tego forum, musi się tu znaleźć równie taki wątek. Zapraszam do duskusji.
-
-
Mirosław Hajdo musi odejść / musi zostać
Wąsaty nie miał przez 3/4 czasu takiego wątku, więc mijasz się z prawdą. Dodatkowo knur dobitnie podkreślił iż od wsa nie będzie 2 wątków dotyczących tego samego trenera (musi zostać/odejść) bo i tak pisane było w obu to samo :D
tu na nowego trenera napierdalamy ;)
W przypadku tak krótkiego kotraktu, wątek ten jest bezprzedmiotowy.
a może po serii czterech zwycięstw okaże się, że Mirosław Hajdo MUSI ZOSTAĆ? ;)
Nowy trener od 11 w klubie, a my dalej na 14 miejscu. Nic nie robi, by nas utrzymać. ;)
Gdy przychodził Stawowy, to też założono odpowiednie wątki zgodnie z wieloletnią i wielotrenerską tradycją. Na trenerze Stawowym tradycja owa została złamana i teraz mamy tego efekty.... Oczywiście jednak, jeden wątek jest znacznie lepszym rozwiązaniem. Z oceną poczekam do pierwszego meczu...
Jest szansa, że po dwóch meczach zapewnimy sobie utrzymanie i wtedy trener do zwolnienia :( Król Waldek I będzie mógł raczyć zasiąść na stolcu (fajnie to brzmi w odniesieniu do posady trenera w obecnej Cracovii).
Bezwąsy trener, niech wy...!@#$%
Edit: A poważnie niech wygra najbliższy mecz zgarnie kasę i może odejść.
Od razu mówiłem, że Hajdo musi zostać/odejść! (zostawiam furtkę, bo za 4 mecze edytuję post i wyjdzie, że miałem racje) (:D
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nowy trener od 11 w klubie, a my dalej na 14
> miejscu. Nic nie robi, by nas utrzymać. ;)
Jak nie robi jak robi. Wczoraj po południu odprawiał egzorcyzmy i wyczarował porażkę Widzewa ;)
No może być tak, może być też trochę inaczej... jeszcze nie wiadomo, jest dużo zmiennych, na chwilę obecną trudno się wypowiedzieć. Eksperci nie są zgodni.
(;-) )
Buhahaha !!! :) Hajdo trenerem "ratownikiem". Po tym to już mnie nic nie zdziwi, co jeszcze wymyśli Filipiak,Widocznie za mało buraków w klubie :) >Panie Filipiak to już nie ma "trenerów fachowców" na rynku,szkoda kasy ???
Czy Wam chłopy coś na głowę spadło? Dajcie Hajdo szansę, mały kredyt zaufania na najbliższe 4 mecze, a nie od początku napier@@lacie. Ani jeden pozytywny post. Stawowy Wam ostatni odpowiadał? Jakoś tego nie mogę doczytać.
Odcinanie pępowiny to zawsze bolesny, acz konieczny proces. :)
Nie przesadzalbym z wyjatkowymi umiejetnosciami trenerow. Stawowy tez wpuszczal dzokerow ktorzy wygrywali mu mecze i co? Jak nas utrzyma, niech prowadzi dalej. Wiadomo ze bez odrobiny szczescia jest to niemozliwe. Moze to bedzie strzal w 10?
Wg Krakow.sport.pl - "całą noc BIŁEM się z myślami....." - Panie trenerze niech Pan da spokój z tym biciem, żle mi się to kojarzy;)
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy Wam chłopy coś na głowę spadło? Dajcie
> Hajdo szansę, mały kredyt zaufania na
> najbliższe 4 mecze, a nie od początku
> napier@@lacie. Ani jeden pozytywny post.
> Stawowy Wam ostatni odpowiadał?
> Jakoś tego nie
> mogę doczytać.
Ja bym czytał te posty co najmniej z przymrużeniem oka, jeśli nawet i nie ucha.
konwencja zobowiazuje, :P
ale tym co na powaznie, wspolczuje :)
Wszystkim spłakanym za "Piękną Epoką" polecam:
[img]http://img.sadistic.pl/pics/1d3a03bbe025.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)